Snart, snart !

Nu börjar jag bli pirrig inför resan!
Det är inte allt för lång tid kvar. Ska iväg och jobba i snart och sen är de fredag och dags för packning och allt annat som ska fixas inför resan. Mitt städande av lägenheten har inte gått allt för bra. Men jag har iallafall städat i klädkammaren. :P

Petri och Sebbe var snälla och slängde en massa skräp från vårat källarföråd så nu går det att gå in där :)
Det var helt klart en bra ide av kommunfastigheter att ta hit en container som vi hyresgäster fick använda att slänga grovsopor i. Alla kan inte åka i väg till tippen så det var helt klart bra.

Min kamera slukar batterier, jag gillar det inte!
Så jag måste köpa nya betterier innan jag reser. Jag undrar vad det är jag kommer glömma hemma denna gången.
Det slår aldrig fel det är alltid något jag glömmer hemma som jag måste köpa nytt av när jag kommer fram.
Ja just ja, måste köpa en tandkräm att ta med också tror nämligen inte de andra här hemma uppskattar om jag tar med mig den vi har. 

Ett par av mina skor. Gillar märket Blink de gör en hel del söta skor.



Här kommer ett annat par av blink som finns i hemma hos mig :)



nej nu ska jag dra vidare, bye bye

Fick mina skor..

Fick mina skor idag och ja det var som jag trodde, Hon fick inte rätt på en enda del av mitt namn.
Jag hete i stället Dahia Bari. Så jag blev lite rädd att jag inte skulle kunna hämta ut mitt packet på posten.
Sen fick hon inte rätt på vad mitt packet med frakt och allt skulle gå på heller. Det känns inte som om hon hade koll på något alls. *Jag ringer dig om jag skickar det till affären, ok?* ja det är ok. sen ringer hon och jag tänker jaha nu får jag ner hämta på stan. *Jag skickar det hem till dig men det kommer en extra kostnad också på frak och posförskott som du måste betala* ja det brukar det väl vara när man beställer saker, men samtidigt hade hon inne i stan sagt att det endast skulle bli en extra kostnad och det var frakten.
Ja och hon på stan hade rätt det var endast en extra kostnad på frakten.

hm..... sen var skorna verkligen precis på foten snacka om att de töjs av folk som provar skorna. Det känns knappt som samma storlek. Men när jag provade 38 i affären så kändes de jätte stora. så antar att det inte blir några tjocka strumbyxor i dessa inte :P


Dessa är det då som jag har köpt och som jag även vill ha i svart.

Men här kommer ett par andra som jag har köpt för någon månad sedan.

Me like :)


Nej nu måste jag sova om jag ska hinna ner och träffa Marielle och Anki i morgon. Sen ska jag jobba på kvällen... ursh men det kan gå ganska snabbt när man väl är där. Jag kan alltid hoppas på en sån natt. Sen är det bara en jobbar dag till och sen blir det att packa för resan :)

Shoppat!

Ja det har jag gjort idag :P


Jag handlade en massa saker men inte lika mycket som jag hade tänkt :(
Var på Gina och köpte två tunikor (båda blåa i men i olika nyanser och former) , en svart jeanskjol, tre par örhängen (två silvriga och ett guldigt) och ett par vita leggins.

Sen var vi och åt mat och sedan bar det av till H&M för jag glömde att jag skulle köpa ett par jeans short/byxor de är lite skate stil över dem och knä långa.. så shorts/byxor :P sen blev det även tre par linnen (ett svart,ett vitt och ett gult)

Så skulle jag köpa ett par skor jag har kollat in ett bra tag men nej nu var de slut i stl 37 =/ självklart är det just dessa skor som blir alldeles för stora i min vanliga storlek 38. Pratade med honom som jobbade där himla sur tant.
Jag som ändå har handlat en hel del där är hon så jävla otrevlig mot. Jag pratade och sa ja det var juh synd nu när jag bestämde mig för att äntligen köpa dem. *Ja men du är sent ute, det är studenten och avslutningar nu så alla jagar skor*
Som om jag inte vet de ? Men det är väl fortfarande synd att de var slut?  Ja så då frågade jag om det inte fanns någon annanstans. *Ja de kanske finns i västerås men du får ringa själv och fråga och sen skickas de till dig för 95 kr frakt.* Hon ger mig en lista av butikernas namn. Så frågar jag men måste jag inte ha ett nummer eller något för skorna?
*ja oj förlåt det glömde jag*  hon fyller i lappen och ger den till mig.

Men varför ringer inte hon? Är inte det hennes jobb? Nej nu när jag kom hem så fick jag sätta mig ner och ringa runt. Karlstad hade endast kvar 38:an och så jag ringde till örebro och de svarade inte. Fick tag på den rosa i västerås men vet inte om hon ens tog rätt nummer eller namn =/  Den skulle antingen skickas till mig eller till affären..hon viste inte. oj vad smart hon kändes.. hörde inte vad jag sa för fem öre och jag fick säga om allt fan vad irriterande.
Frågan är om jag ska ringa till de andra ställena och jaga en svart sko`? nej jag väntar nog tills jag kommer hem från Turkiet.

  

Underbar dag

Jätte fint väder idag!
Synd bara att jag inte var ute så mycket. Men jag känner inte att jag vill vara ute en massa när jag ska till jobber även om jag jobbar natt. 

Jag har gjort upp planer för i morgon och jag hoppas jag gör allt som är tänkt att göras.
Tänkte ta och tvätta direkt på morgonen när jag kommer hem. Hoppas det finns en tvätt tid tänkte iallafall köra tre maskiner och sen gå och sova :)

Sen när jag har vaknat tänkte jag städa. Så att det är fint när jag åker nästa lördag inte för att det är en garanti att det håller sig rent i en vecka :P men det blir inte lika mycket att städa på fredagen då iallafall :)

Sen på måndagen ska jag på stan med Katri. Först är det tänkt att vi ska träna och sen shoppa lite och förmodligen möta upp petri flör lunch på stan. Så ska jag till optikern på den årliga linsundersökningen.

Har även tänkt att lägga upp min fina sko samling  på bloggen. Men det får bli när jag har lite mera tid. Så kanske i morgon kväll när jag är ledig.

Nu ska jag göra i ordning mig för att gå till jobbet. Hoppas att jag slipper trean denna gången iallafall, hamnade juh nämligen där ett tag i torsdag också :(

Svårt att sova.

Tråkigt det är att lägga sig vid 08.00 på morgonen och sedan vakna för att inse att det endast har gått någon timme. Sen När klockan var vid 13.00 så kunde jag inte sova längre. Men förhoppningsvis kan jag sova om någon timme igen för annars kommer jag somna på jobbet i kväll och det är inte så lyckat.

Ursh vad sur jag var i natt. Brödet på min linje tog slut och det var tydligen bestämt att vi från sexan skulle stå på trean i stället. så vi står där i fyra timmar tills vårat bröd kommer på sexan. Chefen har då sagt att endast två av oss ska gå till sexan och en får vara kvar. Sen sa han till en i min grupp att hon skulle vara på sexan så då var det endast en plats kvar på sexan. Jag blir först avbytt och går till sexan och sedan kommer även den tredje personen. Han hade tydligen också blivit tillsagd efter mig att han också skulle dit av dem som kom till trean.

Sen kommer chefen och säger:
-*Bahia du ska vara på trean*
-*Men jag blev avbytt av Anki hon sa att jag skulle hit*
-*Du får gå dit för de kan inte bara vara tre*
 
Så jag gick dit men de var fyra, så jag fick jag stå där så en av dem fick gå och städa iställe. Men han var fortfarande kvar på linjen och hjälpte till. Så ja då var vi fem på linje för att jag itne får vara på linjen där jag har schema.
Jag stod där as förbannad och tänkte jag ska inte vara här, jag har as ont i ryggen och jag har redan stått här så många timmar som man får vara här utan att byta med en annan linje.!
Men bryr han sig? nej!
Man borde tvångssätta honom där! Han ska fan få lika dålig rygg som jag har fått av att vara på den jävla linjen i två år!
Han kanske inte fattar att även om jag har fått ett nytt schema och ska vara på sexan så går det itne bara att sätta mig där för att jag hade schema på två/trean innan. *Hon är van hon kan vara där.*
Nej nu är det så chefen lilla att enligt de nya schemat så är det rastavbytare som ska vara där.

Nej nu har jag klagat nog om det. :P

Såg en skit söt fågel i ett mail jag fick från Kilroytravels. En fågel som lever på Galapagos öarna och jag vill se den i verkligheten :)

   Blue-footed booby

Är den inte söt? :)

Ännu ett Försök att prova kläder.

Gjorde ett försök till på stan med Marielle och jag hittat faktiskt två saker som jag kan ha på mig eller tre.
Men den ena klänningen kostar 700:- och den ser inte direkt ut att kosta så mycket. Men den var väldigt härlig att ha på sig så jag kanske köper den. Men det tar emot lite för det är inte direkt billigt. Jag kan juh tjäna på det om det blir en favorit.

provade lite Jeans också men det var inte direkt något som funkade. Att hitta skinny jeans som funkar på mig är inte det lättaste. Sen gillar de inte min storlek.. Är jag ensam i sverige om att behöva 32-33 i waist på jeans?  Det verkar som det. Eller så tar storleken slut så snabbt eftersom de förmodligen tar in mindre av den.

Men på fredag eller lördag bär det av till stan för att spendera lite pengar på leggins, svart jeans kjol, tunika och kanske ett eller två par skor. får man köpa skor så att man kan ha olika skor varje vecka?

Sen blir det också att dra till expert och skriva ut bilderna sen Las vegas. Japp så seg är jag det var ett bra tag sedan men jag har fortfarande inte framkallat dem. Men jag behöver min kamera :P Eller så använder jag mig av de ställena op nätet där man får 100bilder och endast betala fraktkostnaden. 

Petri undrade om jag ville fixa min egna mat idag och jag sa ja. Jag hade juh redan ätit på pasta huset :P
Men sen då? Ja jag gjorde bahia mat en massa rostade mackor.. jätte onyttigt men gott och sen fil med kiwi. Men det fick lite av en besk smak. =/  Så nu är jag jätte mätt ocj tycker inte att jobbet lockar det minsta. Men det brukar inte vara så farligt när jag väl är där. bara två dagar sedan är jag ledig en dag igen. 

Fick rätt lön och slipper ringa och klaga :) 
Ska försöka att inte spendera för mycket i Turkiet men åker ändå med den stora svarta väskan i fall att jag gör som vanligt och fyller den :P

nej nu ska jag göra mig i ordning för jobbet.
 


För tjock

Ja det är vad jag känner att jag är idag. Jag, Katri och jamilia var på stan och jag provade en massa kläder på gina. Jag blir så depprimerad när inget passar. Jag provar allt från tunikor  och kjol och leggins men inget passar.
Ser ut som en ballong i allt. När de har gjort kjolar som ska sitta högt i midjan ser man juh skit konstig ut om man inte är smal. Tunikorna som var gula var helt genomskinliga.

Nej blev skit sur på alla kläder och ville inte prova i någon annan affär längre. Jag få åka utan nya kläder till Turkiet :(
Men jag måste ha svalare kläder där så det blir väl att jag får kolla på fredag igen..

Så gick jag till apoteket och det var 13 före mig i kön och ja tänkte *herregud men det är lika bra att stå kvar så jag får mina piller*. Men när jag väl kom fram så var de slut. Men det skulle beställa in till mig så att jag kunde hämta dem i morgon iallafall.

Kollade sedan på laredoutes hemsida och ville beställa saker. Men det skulle ta upptill 10-14 dagar och då är jag inte hemma. Jag vill ha kläderna innan jag åker.  
Hm.. vad ska jag göra åt detta problem...

träna,träna,träna.... det blir väl det jag får göra. Men orkar jag? kommer det ens att bli någon skillnad?

funderar på att göra en detoxkur. men får se om jag orkar..


Fika och annat onyttigt

Idag har jag inte gjort speciellt mycket än. Tänkte dra på stan även idag men blev inget av det, hur kul är det att gå själv?
Ringde katri men hon kunde inte idag men vi tog en promenad till ica och hämtade en paket som jag hade beställt. Jag tycker det är lite pinsamt nu förtiden att hämta ut paket eftersom jag beställer en massa saker på nätet =/
Men iallafall.... Sen gick vi på en promenad i vårat område och sedan gick vi till ica för att köpa lite fika. Sen gick vi för omväxlingens skull upp till henne och fikade lite. Sedan var det dags för Jamilia att sova så då gick jag hem till mig.

Men vi ska ses imorgon också och  träna lite på morgonen och sedan gå på stan. Jag har som sagt en hel del att köpa. Det mesta kommer nog köpas på fredag ändå.

Så vad va det i mitt paket?
Jo en facial cleanser från Md formulations för känslig hud. fick även med små prover som heter Biosilk och det är shampoo och balsam. Jag hoppas att det är bra men även på att det är dåligt. Lite underligt kanske? Men om det skulle vara bra så vill jag ha mer och då blir det inte billigt har jag en kännsla av.
Jag använder redan dyra produkter till ansiktet och så om jag ska ha special grejer till håret också så skulle jag behöva en löneökning och det tror jag blir himla svårt att få.

Köpte hem mera smoothies frukter idag och juice så det blir väl någon trevlig smoothie i kväll :)
Dum som jag är köpte jag bla jätten idag det är de goda kexen med citron kräm som man hade till glass och sånt när man var liten och de finns i en massa olika smaker. Super goda är de.. men känns som om de inte kommer finnas kvar länge i påsen =/

Ska snart kolla på spårlöst på tv4 ska bli kul när man känner till personen som är med. Hon är nämligen step instruktören på passet som jag brukar gå på. Så jag känner henne inte utan vet bara vem hon är men hon verkar ha en himla bra personlighet. Glad och trevlig :)

Sen ska jag leta fram något annat att se på medans jag cyklar. Så mycket skräp som jag hat ätit och kommer äta behövs det för att lyckas bli lite smalare till sommaren :P

Ska kanske prova på en detox vecka sen men vi får se.

De goda kexen :)




Ingen stan för mig idag...

Jag är jätte trött i dag av någon anledning så jag kommer inte åka inte och träna idag och inte heller köpa sakerna jag ville på stan. :(
Det får bli i morgon och jag får väl träna här hemma istället. Men som vanligt behöver jag städa här hemma först för inte är det snyggt här inte. 
Men först ska jag äta frukost.  Ja jag äter frukost klockan 16 det blir helt enkelt så när jag sov så "länge" hm.. 8 timmar.

Sen funderar jag på att beställa skorna på nätet men då vill jag nästan gömma dem här hemma för att inte bli för mobbad :P

Nej nu blir jag så trött....

Läste en blogg ( http://miscela.blogg.se/2009/april/fangelse-och-30-miljoner-kr-i-skadestand.html ) för bara en liten stund sedan och jag måste säga att jag håller med henne.
Hur fan kan de Pirate Bay bli dömda? De ska betala 30 miljoner kr och sitta i fängelset ett år.
Medans (som hon skriver) pedofiler och andra våldtäktsmän kan komma undan med några 100 000 kr i böter och några få år. Medans de åker fast för att de har en sökmotor där folk kan söka  efter musik, filmer m.m och hitta folk som de kan ladda ner från. Är det så himla farligt? Hur kan något vara ok ett år och sedan vara totalt olagligt nästa?
Trodde de verkligen att folk skulle sluta att ladda ner saker?
Sedan säljer de cd skivor med kassa ljud kvalite och tror att man ska betala 200 kr. Nej tack! 
Jag är allt för att ha den äkta varan men jag vill också ha kvalite. 
Hur kul är det att sätta i en skiva och sedan behöva höja upp ljudet extremt mycket för att höra vad de sjunger? Sen sätter man i någon av sina äldre skivor och det bara dånar ut från högtalarna. 
Nej nu vet jag vad jag ska rösta på i valet iallafall! 

Jag och skor... Jag gick nyligen in på en sida för att kolla lite gardiner men av någon aledning så klickade jag in mig på deras sko avdelning. Det är väl inte första gången jag märker att jag tittat på något jag inte borde köpa. 
Men när jag redan har bestämt mig för att köpa två par skor denna månaden varför kolla på fler? 
Jo jag måste vara galen :P 
Sen plötsligt så ramlar de ner i inkorgen och så hittar jag fler och så sitter jag med 3 par skor i korgen. 
Så hittar jag lite kläningar och sen i ren panik stänger jag ner sidan. 
Annars kommer jag juh få ännu flera utgifter och jag ska iväg om två veckor så det är inte så speciellt bra att ha en massa saker att betala nu om jag vill ha några pengar att spendera i turkiet. 

Måste ju redan hitta diverse saker att köpa med mig ¨så jag inte dör av värme där borta. som någon klänning och kjol m.m

Nej nu ska jag göra något annat i en timme innan jag ska till jobbet. Det kommer bli en tråkig natt eftersom jag inte pratar med de som jag jobbar med. Inte så att jag har något emot dem men vi klickar helt enkelt inte. Hoppas att jag får rast samtidigt som Marielle men jag tror inte det :( 

 

Så vad har hänt?

Inget speciellt igentligen. Jag var på ett ljusparty och köpte lite saker av någon anledning går det inte att motstå grejorna.
Så det blev en ljus grej man hänger i taket och sen lite teljus.

Resan är bokad och klar och jag är ledig samanlagt 4 dagar från jobbet. Men jag tror jag måste jobba en hel del extra eftersom jag blir ledig två lördagar =/

Det blev Turkiet och det ska bli så härligt! Jag måste bara komma ihåg att köpa batterier till kameran och sen ta och töma minneskorten. För det ska fotas en massor :)

Kommer nog inte bli så mycket bilder på mig eftersom jag inte gillar mig själv på kort.

Igår gick jag och vaccinerade mig och sen var jag och marielle och tränade stryka medel 70 min och så otroligt jobbigt.
än har jag inte träningsvärk men det kommer väl :S

nej nu ska jag till affären och hämta min digitalbox :)


Vilken Färg ska jag köpa?

Hsr äntligen hittat knivstället som jag så länge har velat ha men aldrig har köpt.
Senast när jag väl tänkte köpa den hade färgerna som jag väljer mellan tagit slut :(
Men nu har de kommit in igen men jag vet fortfarande inte vilken jag ska välja.
Svart eller röd ?

jag skulle lägga upp bilder på dem men ja sidan strejkar och vägrar göra så att jag får lägga upp dem.

Så idag blev det ingen nyttig dag heller men jag tränade iallafall här hemma så lite av de onyttiga ska väl jämna ut sig :P

Imorgon ska jag gå över till Katri och Fira Jamilia. Den lilla fyller nämligen ett år nu på onsdag men ska firas på måndag pga att det var då det passade bäst för alla. Men jag tycker väl igentligen det är sånt själva familjen ska få bestämma när det passar för dem att fira och inte gästerna.

Idag köpte jag frysta bär i en sån där smoothie påse eller vad man nu ska säga. Bara att blanda i juice och bären i en mixer och sen är det klart. Himla gott var det :)



I morgon blir det mera träning och nog en till smoothie :)

Förvirrad och trött.

Ja nu är det tid för mig att sova efter att i flera timmar kollat på resor på olika sidor och inte blir jag mera klok på dessa resor. Verkar vara väldigt många som bokar sina resor långt innan de ska åka det är en sak som är säkert.

Sen kom jag på att det är betydligt billigare att vara i egypten och shoppa än vad det är i Turkiet och resorna till länderna är ungefär samma pris. Så jag blir lite klyven på vad som kommer att hända. Men vi får väl ta det där sen på måndag/tisdag och prata om men jag tror det blir turkiet i allafall för jag gillar båda ställena.

Klockan är efter halv fem på morgonen och jag kom på ett annat ställe jag borde kolla på men jag orkar inte nu.
Det är högtid att gå och tvätta ansiktet och borsta tänderna för att sedan krypa ner i en nybäddad säng :)

Men hur ska jag resa mig här i från?
Nej jag ska inte somna i fotöljen idag :P

Så vad borde hända i morgon? jag vaknar äter frukost och sedan damsuger jag om alla har vaknat. så smsar jag katri så kommer hon förmodligen dyka upp här så småning om.

Ursh jag har träningsvärk på alla möjliga ställen nu, sen har jag varit hemskt onyttig idag också =/

ja det blir väl att träna lite i morgon också =/

natti natti

Påsk

Påskimiddagen var trevlig och jag tyckte alla verkade trevliga. Men som vanligt när jag inte känner folk så blir jag reserverad. Det är himla tråkigt att vara så. Fick frågan om jag vart jag tränad och en av  hans söner tränar också det så han undrade om jag gick på sån där hopp och skutt eller gym. Jag svarade då hopp och skutt? Ja jag går på hopp och skutt och lite gym. Han gick bara på gym det var inte något som var specielt chokande. Det är inte speciellt många killar som går på passen.

Början av dagen var stressat jag och Marielle gick en runda på stan och kollade lite resor och hon passade på att handla lite kläder också. Sen gick vi och körde skivstångspasset 70min. ibörjan tänkte jag att haf borde ha tagit mera vikter men när det började närma sig slutet så var jobbigt och benen skakade. Men det var ädnå ett bra pass och jag vill gå flera gånger. Jag tror att vi har blivit mer tränade iallafall. :)

Glad Påsk!



Små gulliga virkade kyckligar som någon annan har gjort och får beröm över :)


Muffins!

En liten låt om muffins av Björn Rosenström:
 
En om sockeplast :)


Ändring på morgon dagen

Så imorgon blir det ändringar.
Först ska jag iväg och träna med Marielle och kolla lite resor. Vi har bestämt oss för att prova skivstång 70 min.
Jag kommer nog vara helt slut körd i alla muskler efter det passet. Men det känns iallafall härligt att känna att man har använnt hela kroppen. Sen Ska jag och äta Middag hos Petris mamma och hennes sambo. Sen kommer även Katri vara där med Jamilia och så skulle det förmodligen vara andra där också. Det blir nog trevligt. :)

Bokade även step passet tills på måndag så lite träning ska man väl ändå få denna vecka :)

Har fått en ny favorit låt som finns i många variationer och detta är en av varianterna :


 

Snart ska jag packa ihop träningsväskan så att jag inte glömmer något för det är lätt hänt när det är mig vi pratar om :P

Påsk.

Kommer inte firas av mig i år mer än att jag ska äta påskmiddag imorgon och har bytt påskägg med Marielle.
Snart ska jag till jobbet, ska väl gå om så där fem min eller så.

Jag såg en blogg och den hade de mest roliga bilderna på juiceförpackningar







Det är någon Japansk designer eller så som hade gjort dessa förpackningar. Men inte så konstigt att de är från japan för vilket annat land gör sånt här?

Måste bara älska japan med deras totalt blandade kultur. Nytt och gammalt.

Nej hoppas det är bättre stäming på jobbet idag. Igår kändes det mer som en tryckt stämning och det är inget som är roligt att känna av när man jobbar i 10 timmar. Sen kan vi kanske komunicera mera när det uppstår ett problem, men ja det kanske är för mycket begärt. Det är bättre att bara slänga allt? =/
Ibland orkar man bara inte.
Nej nu får jag ta och göra mig i ordning .....

cya...

Trött

Jag är trött och på dåligt humör.
Inget av det är väl ovanligt och nu ska jag till jobbet.
Har inte sovit något innan och så ska jag jobba till klockan 06 känns lyckat.
jaha så här sitter jag i myskläder och skriver på bloggen när jag ska dra om en min..inte heller så lyckas men vad göra?
ja jag kommer väl resa mig upp nu plocka med mig ett påskägg och lite ipren tabletter och päron till jobbet.

ja nu slog klockan om så .. nu drar jag,


Total Crash...

Det är så jag känner mig, vet inte vad det är för fel på mig nu förtiden. Ena stunden är jag happy och andra total crash och känner mig ledsen och depprimerad. Känns som alla har ett händelse rikt liv medans mitt bara står still och trampar på samma plats. Jag vill göra saker, jag vill resa runt och bara känna att jag lever, ha roligt och göra spännande saker.

Jag vill plugga men vad vill jag plugga till ? 
Jag vet inte för jag ändrar mig hela tiden. Jag känner mig låst men varför ? vad vill jag ändra på? jag vet inte. 

Nej nu får jag ta tag i detta och göra något som jag vill. men det känns inte som tiden räcker till. 

nej nu ska jag ta och göra i ordning lite saker och se om något vettigt går på tv. 

Felet är säkert att jag inte har tränat idag. om jag hade det har jag säkert varit glad.

nej bye bye.. för nu B-|

Oj vad nära det var!

Jag var otroligt nära att beställa en massa saker från victoria secrets men sen när allt var ihop räknat och det bara var att fylla i sitt visa kort så avbröt jag allt shoppande.

det höll på att bli en bikini, två bhar, en klänning, solglasögon och ett par skor, men när man lägger till frakten så drar det iväg en massa, för ju mer man beställt detso dyrare blir frakten och sen som på vanligt amerikanskt vis så lägger man på momsen sist.

Jag hatar att momsen inte är inräknat från början. Vem kom på den dumma iden att man inte ska veta hur mycket man ska betala förens man kommer till kassan?

Man går och tror att allt är så billigt och sen så kommer man fram till kassan och så blir det en helt annan summa *sorry du har blivit lurad, det kostar 52 dollar och inte 47* 

Igår var min pojkvänn helt underbar! Han kom men frukost på sängen och jag kände mig som en trött prinssesa :)

Fick roliga brev idag också ett från Toni i USA och ett från Amanda på New Zealand det är alltid roligt med "äkta" brev och vykort. 

Ska fråga min gumz om jag kan ge henne pengar så köper hon med de sakerna jag vill ha eller om jag kan beställa det till hennes adress men att jag betalar nu. får se vad hon tycker är bäst. Hon kommer juh nämligen hem till sverige i maj och det ska bli så roligt när jag får träffa henne. 
Saknar henne en massa vi träffades så ofta förut att det kändes som om hon kunde vara min syster. 
Men jag är ensambarn så jag vet väl inte hur det är att ha ett syskon men jag kan försöka föreställa mig och ja hon känns som ett  :) 

Saknar även Amanda, vi brukade prata en himla massa i tele förut och nu har man inte pratat med henne mer än några mail hit och dit. ska bli trevligt att ses när hon kommer hem även om jag är säker på att hon har ändrat sig en hel del. men jag hoppas hon fortfarande vill vara vänn med mig :) 

Idag jobbade jag extra i fyra timmar på jobbet och det kändes underligt. Vi hade bröd i 1.5 tim och sen var det att städa och sånt. Så inte mycket att göra fast jag städade klart veckostädningen själv medans de andra gjorde något annat. Har ingen anning om vad de gjorde dock men jag hade saker att göra iallafall .. 

hmm... ska ta och titta på lite spårlöst försvunnen på tv4 replay nu sen blir det sängen.

*kram*
 

Somnade

Jag somnade sittandes i min fotölj igår när jag tittad på det okända på tv4as replay.
Vaknade när programet var slut och jag undrade hur det slutade igentligen, försvann mannnen som hemsökte hennes hem ?

Jag tyckte det jag såg av programet var underligt. Vålnaden tafsade och gjorde en massa hemskt mot tanten till och med så hon började blöda och fick rivsår. Det första mediumet kände inte av honom alls utan tyckte det kändes som ett tåg var i närheten för golvet skakades på ett sånt sätt.
Hon renade lägenheten fasten hon knappt kände av honom och det funkade visst men bara under en dag.
Sen kom han tillbaka och då tar de dit ännu ett till medium och hon känner av honom så mycket att hon får hjärtklappning och svårt med humöret.
Sedan säger hon att det är en man som tanten känner och som hon har haft en väldigt nära relation till.
De beskriver det som om det måste vara en som hon har bott med och det låter som om det skulle vara mannen som hon har sina barn tillsammans med. Men det låter så konstigt för varför skulle han vilja göra illa henne så och hon säger att hon inte kan tänka sig att hon känner personen för en sån människa som gör sånt här vill hon inte känna.
Det kan man väl hålla med om, vem vill känna någon som ger en så mycket problem att man inte ens vågar sova hemma hos sig själv?

Nej jag undrar vad de kom fram till jag ska ta och sätta igång avsnittet medans jag städar.

ska städa lite innan jag måste till jobbet. jag har varit duktigt idag och ringt til vårdcentralen och barnmorskan så nu ska jag fixa nya piller och min fot ska bli bra igen. Vill juh kunna ha andra skor än skateskorna på mig :P

Min mamma är så snäll hon lånar pengar till mig så jag kan boka resan :)
Sen säger hon att det inte är brottom med pengarna utan jag kan betala när jag känner för det.
Så jag betalar nog av en del  av det men sen köper jag några körlektioner så jag får kortet någon gång.

nej nu ska jag städa för det kommer folk hit när jag är på jobbet. 

 

Glömsk..

Ja det är vad jag är, jag glömer bort en massa saker.
Det var tänkt att jag skulle boka step passet för ett bra tag sedan men ja det glömde jag.
Men som tur för mig så fanns det fortfarande platser kvar, så det blir träning för mig i morgon =:)

Så hur ser min plan ut för idag?

Jag har jobbat för idag och blivit störd och irriterad på människor som vanligt. Ibland känner jag mig verkligen som en bitter person *ursh*

Sen nyss åt jag lite mackor och snart ska jag nog lägga mig ner för att sova en stund och sedan städa lite.

Just nu lyssnar jag på The hives - a little more for little you jag giller helt klart soundet i låten.
Den låter så glad  även om jag knappt hör vad de sjunger förutom hollywood :P

Gillar helt klart "puppe on a string" men det måste vara den som de gjorde tillsammans med timberland. låter som det iallafall. Men jag orkar inte kolla upp det nu.

Nu är det en annan underbar låt i winamp coheed and cambria - once upon you dead body *nynnar*


Banbrytande metod för viktnedgång!

Jag har kommit på den mest banbrytande metoden för att gå ner i vikt!
Du behöver inga konstiga piller som är svåra att svälja och inte heller behöver du hoppa över alla snacks!
Så vad är det då som funkar?



Ja, ät med måtta och träna, precis så som det alltid har varit. varför krångla till det?
Visst vorde det bra med ett piller som verkligen fungerade, men det är otroligt härligt att träna.

Seriöst så tycker jag det! det är roligt och härligt. men inte lika kul om man är själv.
Men då är verkligen alla olika gympa pass bra. För där slipper man vara själv och man blir peppad av ledaren att göra sitt bästa.  =:)

Jag hoppas verkligen att denna gången så håller jag detta med träningen,. Jag kommer aldrig att sluta äta onyttigt men jag har iallafall minskat ner på det. Idag tyckte jag att det var ok att äta godis och snacks men det är faktiskt lördag så då borde det vara ok.

Jag och Marielle var jätte duktiga idag och körde både salsa och medelpass. men det var synd att det inte var fler som kom och dansade salsa.

Vill inte sova men jag måste eftersom jag ska vara på jobbet kl 07.00.

Så istället för att lägga mig och sova har jag kollat på resor. Jag vill verkligen iväg nu!
Men vart ska vi åka? Turkiet har vi pratat om men inget är bokat, för vi väntar på bra priser och vi vet inte vart i turkiet vi vill. men snart är det brottom för vi har tänkt att åka i maj.

Vilka vi?

Så äntligen!

Nu är filmerna uppe!
Jag fick hjälp av min pojkvänn men det tog oss ett tag för att uppdaterings knappen gömde sig :P

Men jag borde sova för i morgon väntas det en massa träning om så där 6,5 timmar.
Först blir det medelpasset 11.30 och sen om vi får plats  blir det salsa  14.00 jag tror det blir jätte kul =:)

Jag har hittat jätte fina "kläder" på victoria secrets som jag tror jag ska beställa



Detta är en av badkläderna som jag funderar på. Den är ganska vanlig men jag tycker att den är himla fin ändå.
Tyvärr är det väl inte den billigaste av alla badkläder och det är synd för det hade varit drömmen att hitta det man vill ha för en billig peng. Man kan alltid hoppas på rea :)
Har även hittat en massa skor som jag vill köpa men det blir så dyrt!
Suck vissa männsikor fattar inte hur underbara skor är, bl a min pojkvänn :P
Där är det bara teknink som gäller *haha*

Nej nu måste jag sova *natti natti*





The Hives Nöjesfabriken Karlstad




Den översta filmen spelas in precis brevid oss :)

nästa film vissar ungefär hur många vi var där, trevlig stäming :=)


Ja varför tar jag samma låt ? jag gillar den
 

 


Jag får det inte att funka...

Har försökt lägga in filmerna nu några gånger men det blir bara den konstiga webb adressen i stället.
Får vänta tills jag får hjälp, ja jag har gjort en massa saker under veckan men jag orkar inte gå in djupt på det utan kan ta en snabb genom gång.

Söndag: jobbade och sov

Måndag: hm jag var nere och tränade. Vätade på min buss som var försenad i 20 min. sen gick jag till jobbet.

Tisdag: vaknade för tidigt gick ner och mötte Anki och Marielle på stan. Åt en sallad (den är super god på hurtigs) men borde köpa något annat att äta där någon gång. Sen hem till Marielle men där hann hon och jag inte var länge förens vi skulle ner till Kina affären. sen blev det raka vägen till träningen.
Denna gången provade vi på Styrka/medel och ja nog var det styrka alltid. det är verkligen skillnad på pass och pass. jobbigt var det men har bara lite träningsvärk i vaderna. tror det blir värre i morgon. 

Onsdag: Gick till affären med Katri och Jamilia satt och pratade lite och sen gick jag hem. Höll Petri sällskap när han gjorde nudlar och kyckling med grönsaker. Var trött så jag gick och la mig, skulle bara sova en stund men sov länge.
sen har jag inte gjort så mycket mer än att tittat på tv.

RSS 2.0