Trött....

Ursh vad jag är trött men tror inte jag kommer kunna sova, sov en massa efter jobbet nämligen.
ska nog försöka sova om ett tag iallafall men innan ska jag ta en ipren.

jag har varit väldigt dålig på att ta de där tabletterna. Sjuksköterskan eller hon kanske var läkare jag har ingen aning det var bara över telen men hon förklarade iallafall för mig att jag borde ta 3 ipren om dagen.
Men det känns lite mycket när det inte värker mer än när något kommer imot foten annars är det bara en obehaglig kännsla. Som nu när jag sitter känns det mest stramt och underligt. I vanliga fall brukar jag bara ta ipren och alvedon när jag har super ont.

Sen var det de där om att man ska vila foten i högtläge men det har inte gått så bra och sen att inte anstränga den har inte heller gått så bra. Jag var på the Hives men ja då kan man juh inte bara stå stilla och inte tänker jag ställa in hela helgen pga en svullen fot! Så jag hoppade och dansade ändå trots att det gjorde vansining ont ibland men jag var ute för att ha kul och inte stå där som någon stolpe.
 
Folk är som de är, de va någon kille som nöp jätte hår för att jag skulle flytta på mig så nu har jag ett fint blåmärke på armen. Han gjorde det mesta för att störa mig. Men sen så straffade det sig när Marielle började råka armbåga honom *haha* 

Så var det mitt dilemma innan jag åkte som jag försökte komma på hur jag skulle göra med. Men jag gjorde helt enkelt så att jag frågade *du ville inte prata om jobbet nu i helgen va?* * hon sa nej så då tyckte jag varför förstöra helgen för henne och bestämde mig helt klart att berätta det när vi skulle hem istället.
Jag hoppas hon tyckte det var ett ok beslut.

Vi träffade mina vänner i karlstad för en fika som blev blåbärspaj och te för samtliga (inteså ovanligt för oss att ta lika)  och så gick vi alla lite på stan.Vi gick in på kicks där Cissi råkade spruta ner mig med parfym, den luktade iallafall väldigt gott. =) 
Fastnade en bra stund inne på Lagerhaus men inte så länge som jag hade velat, men det finns inte så mycket att göra åt när affären stänger.
Jag kom ut där ifrån med en massa saker iallafall handlade för 579.50:- där inne. jag kunde lätt ha dubblat den summan så det var tur att de stängde *haha*

Finns för mycket att skriva om men jag orkar inte. Men innom snar framtid kommer iallafall sidan se annorlunda ut hoppas jag.

natti natti *Zzzz*


jaha...

Ja nu är juh frågan hur detta funkar igentligen, det borde väl bara vara att trycka på spara och publicera men tydligen inte. för mitt första inlägg är fortfarande inte upplaggt på bloggen. märkligt, det stod att det snart skulle synas.

ja nu till mitt dilema. jag ska iväg med en väldigt bra kompis, vi ska åka till karlstad och se på the hives *weeii*
men nu till problemet.. våra chefer för precis som de vill, detta har man vetat men inte i vilken utsträcking.
nu med de nya schemanen så kändes de som om de har slagit i huvudet riktigt hår i något och tappat minnet.
jag lyckades efter mycket problem byta till mig ett schema och vi båda hoppades på att vi skulle kunna byta till henne ett också. jag tänkte att det är väl inga problem. men gud så fel man kan ha!

Jag höll hoppet upp tills igår på jobbet, då får jag veta att de redan har bestämmt att hon inte ska få vicket på min linje utan en annan person har fått det som inte har varit inne och försökt få det!!
Så jävla nedrig!

Så idag arg som jag var ringde jag min chef och frågade varför inte hon kunde få det? När nu hon ändå är fast anställd och har försökt få det schemat. han säger då att vicken får de ge till vilka de vill utan att behöva gå efter någon lista, vissa människor hamnar i klämm och alla kan inte bli nöjda när man gör en sån stor och omfattande schema ändring. 

Nej det är klart alla inte kan blir nöjda men man kanske ska sträva efter det och inte försöka jävlas med alla.!

Men mitt dilemma är att igår när vi smsade så var hennes Krav att vi inte skulle prata om jobbet under denna helgen för att hon skulle bli ledsen och så då. Jag håller med men när det är en sån sak hon borde få veta så känns det som om Jag borde säga något nu och inte efter helgen. Vad göra ?

Jag ska nog försöka att inte säga något så att inte helgen blir förstörd för oss båda. Jag höll på att börja grina i telen så arg och frustrerad blev jag på min chef för ett tag sedan.

Blockera ut allt som har hänt för att må bra, ja just ja min fot svullnade upp lägligt till the hives också. vaknade i tisdags och hade ont i foten men tänkte inte mer på det. Men i onsdags hade den svullnat upp som en boll, jätte kul när man tänkte ha klackar och stå och hoppa! nej nu får jag nöja mig med låga skor :(

ringde till vårdcentralen och de sa att jag skulle vila foten mycket äta ipren och ha den i högt läge om det inte var bra om 5dagar så skulle jag gå dit för en undersökning.

ja ja nu måste här packas ;)


Mitt första inlägg!

Jaha då är detta mitt första inlägg och mina kommande inlägg kommer förmodligen vara fulla med stavfel, särskrivningar och gramatikfel.

Stavning är inte min starka sida så att säga  =P

Så varför skapa en blogg när man inte kan stava? Ja du, kanske har en dröm om att bli allmänt utskrattad vem vet. =)

Nej men till min nuvarande tillvaro så...

Äter muffins, jag skulle sluta med sånt men nu är det så att ica har börjat göra muffins med frosting på, super goda är dem.  Dena enda är helt i min smak jordgubbsylt i och jordgubbsfrosting uppe på =)

Min chef ringde min och berättade att jag ska få byta schema, jippy!
Snart ska jag ringa jenny och fråga om det finns några extra tider nästa vecka så att jag får en bra lön i april =)

nej nu vet jag inte mer vad jag ska skriva så, bye bye


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0