Upptagen plats

Fick flytta på mig. Men de hjälpte mig ner med väskan. Sen var det ett par förvirrade turister som frågade killen som hade deras plats. Men vilka stolar är det som är utan nr? Han svarar vet faktiskt inte. Jag svarar dem att alla är numrerade och att man måste prova sig fram och se vilka som är lediga. :)


Slask och hem ti värmland :)

När jag slutade jobbet igår var det bara att ställa sig på parkeringen och vänta på att blåsten skulle knuffa mig framåt, att ta ett steg var som att vara i isrinken. Saknade skridskorna då kan jag säga ;)
En jobbar kompis körde hem mig så att jag slapp glida fram hem ;)

Tidigare idag när jag bar mig av till buss så åkte två syskon på gården pulka. Det började bra men slutade i katastrof. Lill killen verkade vara van vid att snön är mjuk. Men nu är den sten hår efter all is. Så stackarn åkte te fat ner för kullen och slog huvudet i en stor snödriva. Högre skrik var länge sedan jag hörde :( storebror tog honom hem till deras mamma.

Väntar på bussen som är sen tio min nu när jag äntligen var i god tid ;)

Sitter nu på tåg nr två till karlstad. Mycket folk med barnvagnar och väskor så jag fick slänga upp min väska på väskhyllan ovanför huvudet. Nådde precis , det intressanta blir att få ner den. Kanske får flörta till mig lite hjälp ;) det jobbigaste just nu är att snö och is smälter från väskan och droppar mig i nacken och på axeln så jackan på :)

Ska bli kul att träffa mamma igen och kanske lyckas klämma in en snabb fika med någon kompis :) men här ska huvudsakligen mammas födelsedag och julafton firas :)

Har som vanligt ingen sittplats på tåget så hoppas ingen har denna plats ;p

Ne nu framme i Hallsberg så nu ska jag snart sova en liten stund.


Snö och snö!

Underbara vita snö! Jag gillar att se snön glittra och hur fen faller ner från himlen. Så fint , så fint!

Det enda är att jag tycker inte om när jag fryser. Borde skaffa varmare kläder.

Min mamma fyller snart femtio och jag funderar på vad jag ska köpa till henne. Svårt....

Trasiga naglar :( jag som hade så fina :(

Längtar till usa! Men det är ett halv år kvar, jag hittadE så fina skor idag men borde inte köpa för jag måste spara till usa. Där blir det shopping kan jag säga!


RSS 2.0