Vaa fan!

Mår fortfarande inte prima. Jag åker snart och har en massa att fixa innan. Jag ska jobba imorgon ,det får vara slut på sjukan nu. Behöver verkligen komp dagen också. Men om jag blir värre får jag snällt stanna hemma.

Måste ner på stan och fixa dollar också. Sen hälsa på forex också för lite andra ärenden. JAg börjar bli pirrig och stressad. Nej nu ska jag sova. Imorgon blir det en ny frisyr.


Det förra...

Inlägget var gammalt men hade inte skickats iväg. Det blev varken träning eller en hemkomst i den tiden som var planerat. Det var nämligen även problem med något kontaktnät ? Nja vet inte om det hete så men det orsakade iallafall strul för resenärer över hela Sverige och även Norge. Det blev bussar och en massa inställda tåg. Jag fick gå av i Katrineholm istället för Södertälje och vänta där i nästan två timmar på ett tåg mot Eskilstuna. Men jag kom iallafall hem tillskillnad från så många andra. Även om det blev surt att komma hem en timme för sent och att även träningen blev lidandes.

Jag började känna mig riktigt risig i fredags när jag jobbade och som jag trodde så var jag genom förkyld när jag vaknade på lördagen. Är fortfarande sjuk, känns inte alls bra. Skulle träffa Katri i lördags och det blev inställt. Skulle varit på dop och ha träffat Malin på söndagen och det blev också inställt. Hoppas jag mår bra när jag vaknar så jag kan jobba och andas normalt. Sömn problem när man hostar och är täppt som ni alla vet.

Nu ska det göras ett nytt sömn försök....natti natti


På g hem från Karlstad

Fast just nu står tåget stilla. De har något tekniskt problem med någon dörr som inte vill stänga. Så här sitter vi nu och väntar.

Lite komiskt med tanke på att en person frågade om tåget skulle rulla i tid och de försäkrade tåg värdinnan. Men nu står vi här i Karlstad och innan vi nått första stoppet i Kristinehamn har vi redan blivit sena 10 min. Lite komiskt faktiskt. Tur att jag har ganska långt mellan bytena. Så där 20-30 min.

Tiden i Karlstad har varit härlig. Soligt och trevligt. Mamma har som vanligt skämt bort mig med mat och saker. Jag var ute på bio med Toni, Camilla, Cecilia, Amanda, Cecilia P och Nea. Sen gick vi alla utom Nea och åt på pitchers. Gott va det , allt förutom min saint tropez drink. Idag blev det fika med kusinen. Annars har jag och mamma tagit det lugnt.

Sen idag blir det träning och sen har jag inga större planer.


RSS 2.0