trött men mår..

Mycket bättre :)
Förra veckan när jag jobbade eftermiddag så var jag inne i en sån slump. Jag var depprimerad , trött , ledsen hela veckan. Kände mig inte alls som mig själv. Denna vecka, eller snarare i fredags kom vändningen. Jag blev lite gladare och fick mera livsglädje.

Gick till Anne och Firade hennes födelsedag, lämnade in min cykel för lagning. Den gick juh sönder förra veckan:(
Lunchade med Petri på stan och hämtade ut mitt packet med min nya tele. Men kommer inte kunna använda den förrens denna fredag när jag får mitt nr flyttat. Sen åkte jag och katri till gymmet men synd som det var så stängde det vid 19 så det blev nästan bara att basta och ha spa kväll på gymmet. Ansikstmask, hårinpackning och ångbastu :) Sen promenad hem. Det var så kallt att våra hår frös till och fick tina upp när vi kom hem. Tyvärr blev det ingen film kväll med mat och sånt men ja det får väl bli en annan dag :)
Var bara glad över att vi kunde umgås lite.

Så på lördagen tog jag en promenad med Katri och vi vandrade runt och bablade. Kom hem och åt och tog det lungt innan jobbet.

Söndags så blev det bara att träna lite framför filmen igen och sen tog jag och gick till jobbet.

Måndag/idag så blev det samma sak. Skulle igentligen hämta cykeln men gick upp lite sent så det blev inte så. Tränade igen framför en film. snart ska jag till jobbet.

Imorgon hoppas jag att jag hinner hämta cykeln och träna på forever. Tänkt köra 60 min spinning. Om det blir av. baka och sen sova, Får se om jag fuskar och handlar istället,.jaja fika blir det iallafall. :)

nu ska jag skicka iväg lite mail och sen dra till jobbet. trött som bara den men piggnar nog till i kylan :P


Låg

Jag har varit så extremt låg denna vecka och speciellt nu i helgen.

Känslan av att hela världen vila på mina axlar och att det bara är jag som kan fixa allt. Samtidigt känner jag mig jätte ensamen och ledsen. Det är så ologiskt för jag har världens underbaraste kille som kramar om mig och vill vara med mig och som jag älskar något oerhört. oavsett vad alla andra verkar tro.

Eller är det bara jag som tror att andra tänker så om mig. Jag har fått höra att jag har svårt att nå mina känslor och det gör mig ledsen. För jag trodde själv att jag har ganska nära till dem och att det var därför jag lätt kan förstå hur folk känner det. Trodde det var därför jag sitter och grinar till filmer m.m

Jag brukar åka på resor utan min kille eftersom han gillar att stanna hemma. Jag gillar att bada, festa , shoppa och jag gillar äventyr. Jag gillar att vara spontan och jag gillar när besluts kan göras snabbt. Jag gillar dagar med fart.

Min kille och jag är väldigt olika på den frontent. Han är eftertänksam, lugn och gillar inte speciellt mycket att shoppa eller festa. Han gillar lugna dagar och kanske inte direkt är så mycket för spontana infall. Tror det stressar honom.

MEn trotts att vi är olika så älskar vi varandra.

Men nu har jag blivit stressad över det här med att plugga. Igen så känner jag mig stressad. För det verkar som att de utbildningar jag funderar på inte är där hans utbildningar är.  Jag vill inte splittra på oss, Jag vill inte ha ett distanförhållande igen! men jag vill inte heller förlora honom.

Sen vet jag inte heller hur jag ska klara mig på att leva på Csn sen.. När jag väl bestämmer mig om några år/ månader eller när det nu blir.

Jag börjar också känna mig mera redo för hela familje grejen, även om det är så mycket jag vill hinna innan så kanske man lika gärna får tänka sig att göra saker samtidigt.
Man kanske får hålla på med lite multitasking.

I dag har jag bara lyktast sova så där 3 timmar. Jag är svin trött men lyckas inte sova.
La mig vid halv ett och vaknade vid halv fyra. Sen va jag vaken till strax innan åtta och sen dess har jag försökt att sova, men vid nio gav jag upp igen.

Tankar bara snurrar i huvudet på mig. Om saker som jag inte har något med att göra. Det är inte mitt liv, men om man bryr sig så undrar man självklart hur det ligger till och man vill yttra sig. Men är det till någon nytta? eller blir det mer till att förstöra? Jag vill inte förstöra bara se att allt är som det ska. Vill inte att historien upprepar sig.

Fy fan! hur ska jag orka jobba? träna? Hm... jag provar att sova snart igen.. Detta är ohållbart om jag ska jobba. Kommer se ut som om jag skulle ha festat hela natten, men ingen sånt tur.

Jag vill få tillbaka min glädje. Men det känns som om det försvann innan nyår. 
 

Hur har veckan gått?

Inte helt som jag planerade. Men jag får väl vara glad att jag har gjort något.

Så här har det gått:

I måndags så var jag på spinning.

I går så gick jag och Petri på prommenad

Idag så orkade jag inte att ta mig till gymmet. Lite besviken på mig själv. Men jag tränade framför en dvd film iallafall. Så lite träning blev det iallafall..


Längesen sen sist

Har börjat träna lite igen och hoppas att det ska gå vägen och att jag ska träna på och få en rutin.

Är trött och ska snart gå till jobbet. körde spinning idag och tänkte att det inte skulle vara så otroligt jobbigt. men fy fan vad jobbigt det var. 

De senaste veckorna har verkligen varit sånna att det har dragit energi och vissa saker har varit roliga och vissa saker har varit otroligt jobbiga. Längtar så tills april, sitter och fyller i en massa ledighets lappar så att jag kan åka. problemet är bara att jag inte helt vet hur mycket dagar jag har. sen är ett annat problem att att jag inte helt vet hur jag ska göra med ledigheten över påsken. måste ringa och fråga.

under veckan vet jag inte alls vad jag ska göra. Känns som om jag behöver göra något som ger mig mera energi. På torsdag ska jag träffa Kia :)

Nu i lördags hade jag "julmiddag" med vänner och bytte klappar, fick ett par snygga skor som kommer användas i vegas! det skriker verkligen vegas om dem!

Nu är det några minuter tills jag ska dra. Fan vad sängen lockar :( imorgon blir det nog att ta en power nap innan jag drar till jobbet.

måste lägga ett antekningsblock brevid sängen igen. det är strax innan jag är på g att somna som jag får mina bästa ideer men inte faan orkar jag gå upp och skriva ner sakerna då.

När kommer min nya tele? vill ha den nu! tror det blir spinning på torsdag morgon så att jag är klar med träningen får dagen när jag drar till kia sen på eftermiddagen. Tror även att jag ska köra lite pulspass på fredags morgonen. Sen cyklar hem och sova sött :P

shit vad jag planerar. :P Hoppas jag inte blir sjuk av det bara. Känns som om det alltid är så att när jag planerar något så blir jag alltid sjuk eller så händer det något som stoppar mina ideer..

nej nu ska här packas ihop lite mat till ikväll...

klart slut, snart cyklar jag ut!

RSS 2.0