Cykel

Detta är något jag letar efter och nej jag vet det är ingen nyhet ;P
Men har kollat lite på blocket och har hittat en jätte fin cykel, men vill inte köpa den eftersom den är extremt dyr för att vara begagnad. 3000kr ska hon ha för den. Hon säger atthon köpte den förra hösten för över 5000kr men varför sälja den nu då? nu när det är dags att ta fram den ur källaren.

Sen skriver hon att den endast har blivit cyklad på tio gånger och att den aldrig har stått utomhus!

Hur fel låter inte det? spelar det någon roll? det är en cykel den ska väl klara av att vara utomhus. hon cyklade väl förmodligen på den utomhus och gick nog också av den och in i affären eller vad hon nu cyklade till. hon ställde väl i nte in cykeln hos dem hon hälsade på?
eller kanske tog hon med sig cykeln in i affären! :P

MJ hyllningar

Det verkar vara MJ hyllningar över hela världen.
Nyligen var det en häftig hyllning här  i sthlm jag önskar att jag hade varit där och sett det på plats. men det var jag inte,:*(



Idag...

Idag är det tänkt att jag ska träffa Katri och Jamilia men vad vi ska göra har jag ingen aning om.

Tror  jag äter för lite mat nu när jag jobbar hela tiden, men det kan också ha med värmen att göra.

hm...det var en bra jobbar natt :) trevliga människor och ett ganska kort pass.

Imorgon är jag ledig eller snarare idag. Det ska  förhoppningsvis bli trevligt även om det inte blev som jag hade tänkt,,,

Jobbar och jobbar

Känns inte som jag gör något annat än att jobba. Jag hinner inte med att träffa folk alls nu förtiden.
Jag jobbar nätter sover på dagen. Det är bäst att få sova sina 8 timmar så att man blir utvilad så att man inte somnar på jobbet. Men när jag har gått upp och ätit frukost så är klockan redan en massa och jag hinner inte träffa någon många timmar förens det är dags att gå till jobbet. Hinner aldrig få en någon vanlig dygnsrytm så att jag kan träffa folk heller eftersom jag inte kommer vara ledig två dagar i rad på väldigt länge. v33 närmare bestämt , men jag ska inte klaga för det var så här jag ville ha det (ungefär iallafall). Men pengar behövs som sagt och speciellt när jag planerar stora resor. Sen om de blir av eller inte det vet man aldrig:P

varje dag när jag går från jobbet ser jag en och samma man. spelar inte någon roll om jag slutar 6,7 eller 8 jag ser honom ändå. Ibland utan eller med t-shirt denna gubbe är hurtig alltid ute och går tidigt på morgonen. :)

I fredags kom den nya Ellos katalogen för höst och vintern och det kände väldigt tidigt. Det har precis börjat bli varmt och det är i början av juli men ändå kommer höst katalogen nu. De kunde väl vänta tills augusti ?

Hittade faktiskt en hel del kläder som jag vill ha men om jag köper dem eller inte återstår att se. Jag hittade bla en kappa som jag nog ska köpa. väldigt fin :)

Nej sängen verkar locka lite nu så snart blir det dit jag tar mig så fort badrummet blir ledigt.

Så vad händer i morgon?

Jag kanske får gå och tittat på en cykel och jag ska jobba som vanligt :(
Annars vet  ja inte vad som händer. borde väl ta och städa lite så att måndagen blir helt fri från sånt.

För sova mig?

Det hade inte varit helt omöligt idag. Men det skulle inte se bra ut att komma till jobbet för sent pga att jag har för sovit mig. När man jobbar natt ser det konstigt ut om man kommer försent pga det även om det är fullt möjligt när det gäller mig..

så ingen vegan längre varande inte länge. haha ärligt talat var jag det i en och en halv dag. Lagade en soppa som jag skulle äta som va en av de få saker jag fick äta. Så blev det inte gott alls. Jag fick inte salta maten vilket inte gör maten så god. det enda salt jag fick använda var aromat salt och det hade jag tydligen inte hemma.. så hm.. koka soppa utan buljong eller salt.. = inge gott.

så får att jag skulle kunna funka nomalt innan jobbet så åt jag normal mat. Jag blev väldigt snurrig av denna detoxen och det stod iof att man skulle kunna bli det de första dagarna så det är bra att starta på helgen. Men om man inte är ledig två dagar i rag så blir det lite svårt... så är avslutad. Denna detox på börjas inte igen.

Pratade med Katri idag och får förmodligen titta på cyklarna i morgon eller på måndag :)
Äntligen! Gillar inte detta nya med bussarna vill hest inte dra mitt kort på bussen nu när man inte längre får betala kontant.

Ibland vill jag vara hemma fru och bara vara hemma och baka och städa :P Men skulle bli uttråkad efter någon vecka när man har gjort allt.


jobb jobb jobb...

Damtarara!

Idag eller igår (onsdag) hur man nu vill se det, för oss nattjobbare är det fortfarande idag.:P
Jag drack nästan upp hela drinken *woho* den nya drinken ser god ut så länge man inte har i tabletterna.
Men direkt när tablettpulvret åkte ner i glaset började det se ut som skummande alger. det kletar sig fast och stinker verkligen. Hur kan detta vara nyttigt?

Ska iallafall försöka nu i några dagar och jag kommer inte följa det som står om hur jag ska leva min dag och hur ofta jag ska dricka och äta för det funkar inte för mig. då behöver jag har semester för att jag ska kunna följa det där sjuka schemat. Det är iof tänkt för bara 2 dagar men jag mailade och frågade och fick svaret att hon rekomenderade mig att göra detta i 5-7 dagar och sen börja med protein pulver m.m

ska äta någon linfrö olja. men det kommer inte gå, trodde jag skulle spy när jag bara skruvade upp korken. 2 tsk är det tänkt.... hm.. kanske ska man prova.

Kommer iallafall vara vegan de närmasta dagarna och hur ska detta nu gå?  Jag vet det är inte för en lång tid men jag gillar ost, mjölk och fil. får herregud inte ens äta en macka!

mesta är helt klart flytande föda *gaaa*

till och med soppan vill de att jag ska ha ner i mixern efter att grönsakerna har kokat. jag funderar på att skita i det och äta soppan som den är utan att ha ner den i mixern.

De är helt galna i mixrar och juice centrifuger.

alla recept innehåller en prossesor, stav mixer eller juice centrifug.

jag gillar dessa maskiner men det är inte kul att göra rent centrifugen så många delar och min stora mixer/blender den är också jobbig att göra rent för att skärbladen är ivägen och det går inte att få loss dem. Stav mixern är jätte lätt att göra ren men där saknar jag den där höga saken man blandar i så det har en tendens att bli kletig på många ställen i köket innan jag är klar  =/  lite komiskt (ser framför mig en speciell tjejmiddag som det hände samma sak på) :P

hm... ibland funkar det inte att lägga upp bilder.. knasigt.

idag åt jag en frukost som bestod av en skål med apelsin,banan och jordgubbar *mums*

snart är det dags för sängen börjar känna mig lite dosig.

RSS 2.0