Vad har hänt ?

Ja inte speciellt mycket under den senste tiden.
Jag drog med Katri och Jamilia för att titta på några lägenheter med mig i lördags :)
skulle bli duktig och inte gå ut så mycket nu men jag planerade ändå att gå ut i fredags igen. Men sen så var jag så extremt trött så jag stannade hemma. Men så där vid halv elva blev jag rastlös och ville ut, men tyckte att det blev lite försent påtänkt då :P

måste ringa en massa olika samtal idag igen och jag är inte glad över det. När olika företag säger att de ska ringa upp och sen inte gör det är irriterande.

Idag måste jag till posten och hämta ut lite olika saker jag har beställt.

bla mina hudprodukter som hade tagit slut.

   Lite dyrt blev det men det är värt det :)


Sen ska jag hämta ut ett till packet som jag har väntat på i några veckor, men nu är det här! :) 

Här är det grejorna :





så det var allt :)

hoppas de är fina i verkligheten också.

ursh nu har jag fått hicka igen, andra gången på en timme. så irriterande när man ska gå och sova.
Nej nu ska jag sova.

Natti natti


Denna helgen :)

Denna helgen har varit jätte rolig.

i fredags började det med att jag och Katri festade lite med hennes vänner sen skildes vi åt olika håll och jag drog till harrys och mötte upp Emma som var där med sina vänner :) Sen när vi skulle hem så åkte jag till Katri och pratade en liten stund med henne.

Sen på lördagen drog vi ut igen. Denna festen var jätte rolig och trevlig och sen drog alla vi ut till harrys. kvällen slutade med att Katri sov över hos mig och vi satt och bablade på ett tag.

båda festerna startade lite jobbigt men med ett bra slut resultat för min del iallafall. :)

i morgon (idag) ska jag jobba extra och hoppas det går smidigt.

Julen + karlstad

Julen var ricktigt underbar i år tyckte jag :)
fina klappar, trevliga människor och mycket god mat.

Snön gjorde så att julstämmingen blev lättare att känna av. Även om jag aldrig han få jul kännslan förens vi väl satt hemma hos petris mormor.

Vi besökte även hans pappa på julen och sa god jul :)

Vär jag väl kom hem så slockande jag nästan på en gång.
Men det väl lika bra det för på juldagen åkte jag hem till min mamma och firade jul och öppnade klappar.
Det hade tydligen snöat en massa medans jag satt på bussen och jag fick en massa problem med väskan som inte hade tillräckligt stora jul för att kunna rulla i den höga snön.  

på lördagen gick jag först på stan med Toni och hennes kompisar och ursh vad mycket folk det var på rean.Man kunde inte ens se kläderna för allt folk! På kvällen skulle jag och Amanda ut och det gick inte allt för bra. För stället vi skulle in på hade händrat åldersgräns just den dagen till 35 men även om vi hade varit 35 så hade vi inte kommit in då vi inte stod på listan och stället var fyllt till den magiska gränsen :)

Så efter mycket velande så hamnade vi hemma hos mig med burger king mat fram för tvn men det var loka mysigt det.

Sen när vi vaknade så bestämde vi att det skulle vara kul att gå på bio så vi drog och såg New moon.
Enligt mig va den bättre än första filmen. Även om vi sågade sönder filmen i små bitar när vi kom ut där ifrån.

När jag kom ut från bion och stod och pratade med Amanda så blir jag plötsligt kramad! Det visade sig vara Spaak som alltid lyckas göra olika konstigheter mot mig för att jag ska märka honom *haha*

Det var jätte kul att få träffa honom eftersom jag inte ens hade en aning om att han var i karlstad och bla pga att jag har lyckats sms honom (bisade det sig senare) när han inte hade en tele. så nu harj ag fått tillbaka kontakten med honom :)

Måndagen
spenderade jag med mamma och vi tog oss en runda på stan för att sedan slappa i soffan :)

Tisdagen
Firade mamma och träffade kusin och morbror som kom för att fira mamma. Amanda kom också över och åt lite tårta och sen drog vi ut och åkte pulka i ca -18 grader.kallt som bara den ,men roligt va de :) Vi konstaterade när vi tittade på våra grejor som vi skulle åka med att alla pulkor,stjärtlappar och tefat måste ha krympt under åren som gått och att det inte var vi som hade blivit större. :P


Sen tog vi en promenad över isen och vandrade över till mariebergsskogen och bablade på . Sen på vägen tillbaka gjorde vi snöänglar och jag lyckades när vi nästan var över isen göra illa mig. Fastande först  med vänster benet när jag skulle gå upp från isen så att hela benet hade snö upp till låret. Jag började ropa på Amanda att jag satt fast och hon föreslog att jag skulle ta i med andra benet. vilket jag gjorde och det slutade med att jag satt fast med båda benen *hahaha*. Sen när jag fick hjälp så halckade jag till och slog i knät i någon sten under snön. Aj! vad ont det gjorde. Efter det drog vi hem till min mamma och drack te och fikade.

På Onsdagen drog jag och toni till stan för att svänga förbi systemet och handla lite champange m.m Sen satt vi hemma hos hennes mamma och bablade och tittade på tv. det var väldigt trevligt :)

Torsdagen (nyårsafton)

Följde med Amanda till Systemet och sen gick jag och gjorde mig i ordning för kvällen som skulle starta hos Toni.
Jag kom hem till henne och vi (Toni,Cissi,Amanda och jag) startade kvällen med lite dricka chips och en film. Vi såg baksmällan och den var mycket bättre än vad jag trodde :) sen drog vi ner till stan och avslutade kvällen på Blue moon. Träffade en massa roliga människor den kvällen. Helt klart ett bra nyår enligt mig :)

Fredagen

Träffade Cissi,Camilla och Amanda på stan. Men allt var typ stängt. Vi tog oss till nya peking och åt mat. Gav Cissi, Camilla deras pressenter och bablade på :) mycket trevligt. 
Sen drog jag hem för att vila en liten stund och sen åkte jag och mamma iväg till mina kusiner och hälsade på. blev bjudna på god mat och det var också en helt lyckad kväll. 

Lördagen

hemfärden gick helt ok men med lite strul som vanligt. När jag väl kom fram till Eskilstuna så möte jag upp petri som hade köpt lite thai mat till oss. Sen tog vi taxi hem och kollade på film :) 
  

RSS 2.0