Jobba jobba jobbaaa!

Japp det är vad jag sysslar med och knappt något annat... lite synd faktiskt. jag borde åka till gymmet, man blir både piggare och gladar. Men när det är svårt att dra sig upp ur sängen känns inte träning som prio ett... trist. Hoppas jag kommer iväg någon gång i veckan iallafall.

Igår eller ja hur man nu ska se på saken.. i tisdags var jag på promenad med Katri i 2 timmar. Det var nice!
Vi skulle igentligen ha gått idag också men det regnade och annat hindrade oss också. Synd, hade varit härligt med en promenad.

När jag kom hem hade Petri gjort mat, så vi tittade på film och pratade en massa. Nu har alla åkt hem och det är dags för stor städning.

Har inte helt bestämt mig för hur jag gör på fredagen. Men tror det blir att stanna hemma och städa och slänga en massa grovsopor. Ska bli av med en massa skit! Rensa lite i mitt liv så att de blir rent och snyggt :)

Blir lättare om man hittar en annan lägenhet också. Plus mera plats för allt nytt man kan skaffa :P

Shit har det så jälvans tajt med pengar nu. Så det blir lättare att inte äta skräp *haha* Pengarna jag har nu är alla planerade för. Inte för att jag hade så speciellt mycket  i lön då jag bara jobbade 5 dagar i oktober. Och jag har verkligen levt upp alla resepengar nu. Så det gäller att verkligen bara använda pengarna till det jag vill och inget annat. 

TRor jag ska krypa ner i sängen nu. natti natti 

Upp och ner

Idag skulle jag ha fixat till det ena ögat. Men efter att jag har tagit lugnande och allt så visar det sig senare att det inte behövs. Mitt öga har tydligen självläkt och jag ser nu nästan perfekt. SKa tillbaka om en månad för att kolla hur allt ligger till med ögonen. Sen blir det en kontroll efter 6 månader där man kollar om allt är ok eller om en till operation behövs.

Kändes lite snopet, Kunde inte ta mig till jobbet efter heller eftersom man inte får använda maskiner m.m när man har tagit lugnande. Började sen må lite illa om det var tabletten eller hamburgaren är svårt att veta.


Nu har jag nästan jobbat hela mitt schema denna månad och det känns lite konstigt och jobbigt. Jag är juh så van att vara ledig, men samtidigt är det lite skönt att göra något på dagarna. Ska försöka komma iväg till gymmet innan jobbet imorgon.

Har väldigt mycket folk hemma hos mig. Känns kul och jobbigt på samma gång. Jag känner inte att jag kan vandra runt hur jag vill. Men så är det väl när man har folk hemma. Jag tycker nog att det är mera jobbigt än kul just nu. Det  var ok i början men nu har det nästan gått en vecka.

Nästa vecka blir det kryssning! woho! Genom att säga det så kom jag på att jag borde ringa Kia någon dag:)
Ska även försöka boka in en grej i Sthlm.

I helgen dracks det lite för mycket, har en massa blå märken, men en del är från jobbet och andra vet jag inte om det är från jobbet eller från i fredags.

Skadade armen igår på jobbet, rent klanteri. Så min handled har svullnat lite.

Mycket drama! orkar inte med! ..


kram

¨Lördag.. och framåt.

Så i lördags var jag över hos Katri och Jamilia och bakade kanelbullar och vaniljbullar. Jätter trevligt! Men var så otroligt trött. Där började min extrema trötthet. Jag har varit som en zombie sen i lördags. Jag kommer inte iväg till gymmet, jag orkar inte. Funderar på att prova kostillskott som ska ge energi.

TRor jag har kommit in i någon slags höstdepp Plus att jag inte har vant mig vid att jobba.

Igår när jag kom hem ringde mobilen och klockan var strax innan 07 på morgonen. Hamidu från ghana hade tydligen ringt hela natten och velat prata med mig. Petri hade svarat och sagt att jag var på jobbet.

Jag blev jätte irriterad, nog för att han tydligen skickade brev till min adress hos mamma  två gånger i år, men annars har jag inte hört från honom på 10 år.  Då börjar han först snacka om att jag inte har ringt upp honom och undrar varför jag inte har gjort det när han har sagt till min kille att han ville prata med mig. Först och främst hade jag precis kommit hem och för det andra så hade inte petri hunnit säga något om det än.

Sen undrade han hur det var med mig och så undrade han om jag kunde hjälpa honom, Suprise! Han ringer och vill ha pengar. Jag blir skit arg! Skäller ut killen och säger att jag har inte pratat med honom på 10 år och då kan man inte bara ta och ringa och säga hej ge mig pengar det skulle hjälpa mig! och för det andra så harj ag inga pengar att ge. Då säger han att han hade bett om en inbjudan till sverige. Vilket han inte har. Men jag sa att jag kan inte och tänker inte skicka en inbjudan till sverige eftersom jag inte känner honom. Sen sa jag också att jag tycker det är väldigt otrevligt att enda skället till att han hör av sig är för att han vill ha något från mig. Plus att det är väldigt elakt av honom att ens börja brevväxla med tanken att få pengar. Sen sa jag också bara för att jag bo i sverige betyder inte det att jag är rik här. Jag har inte en massa pengar som jag kan ge till honom. För det är inte så lite pengar han ber om. Tror det senaste brevet var 10 000 dollar som han bad om. Om jag själv hade de pengarna skulle jag inte skicka det till en främling i afrika. Då ska jag vara otroligt rik om det ska hända..
'
Det är väldigt konstigt att det alltid är en fast summa han ber om också, inte så att skicka mig lite pengar om du kan utan. hej! skicka mig 10 000 dollar! . SOm jag sa till honom också, det är inte ens min valuta. 

otrevligt och irriterande! 


 

Rastlös..

Idag kommer jag börja jobba klockan fem.. Fick veta att brödet inte kommer komma förens vid nio.
Snacka om att det kommer bli en seg natt..hoppas jag har fel. 

Har fått en ny operationstid. Det konstiga är att de sa att jag var tvyngen att vänta i 6 månader. Men tydligen så kan jag operera mig igen om en två veckor. 

Måste kolla med jobbet igen om jag kan få vara ledig.. 


Imorgon ska jag nog träffa Katri och jag hoppas det blir av. Sen får vi se om jag går på fest eller inte.. Men tror inte jag kommer orka. 

 

Inte van

Inte van att jobba , oj vad trött jag är hela tiden :P

SP tar jag inte hand om mitt hem utan det blir bara värre och värre för varje dag.När jag är ledig då brukar det vara fint och sen kanske de första dagarna. Men nu... nja inte så.Det värsta är väl som alltid disken.

Vad lyxigt det skulle kännas att ha en diskmaskin! Om det hade fått plats hade jag skaffat en för länge sedan.

Oj nu blev jag plötsligt jätte hungrig. Bäst att göra något att äta. Vet inte om jag ska festa på lördag. är inte hellt hundra på om det är en bra ide att sminka sig än. läkaren sa att det var ok. efter onsdagen men det känns ändå inte helt ok för mig. Orolig blir jag.

Igår blev jag irriterad på jobbet, första gången på länge. Jag har bestämt mig för att bry mig mera om vad jag själv gör och inte så mycket vad andra säger och gör. Men ibland blir det irriterande.



nej mat var det väl?


Fattig som en..

Fattig som en kyrkråtta, så känner jag mig!

Är typ hel pank. Känns så jobbigt att första "riktiga" lönen är mer än en månad bort. Denna månad vet jag inte hur mycket jag får i lön, typ nästan inget gissar jag på eftersom jag inte jobbade så mycket.

Ska det behöva bli så förnedrande att jag måste ringa mamma? eller kanske sälja lite fonder? Hoppas inte.
Detta är något som jag grubblar på mycket, denna veckan känns väldigt bra då jag inte kan spendera något näsan. Eftersom affärerna är stängda när jag slutar jobbet :P

Idag är det sista dagen med antibiotika dropparna. Synd fast härligt på samma gång. 

Nästan alla infektioner dör juh i kroppen och mitt anskite blir nästan helt fritt från prickar. Men tyvärr så är det juh inte bra att använda det länge. Lite synd annars hade jag viljat fortsätta :P Hahaha!

Nu är det dags att röra på fläket , hoppa upp på cykeln och ta sig till jobbet.!

Har haft en fundering.. Det sägs juh att alla tjejer har en ful kompis som det umgås med för att det får dem att känna sig bättre. Men jag då som inte har några fula kompisar, betyder det att jag är allas fula kompis? Kanske.. är det så..


bye bye


Jobba

Det är vad jag kommer göra hela veckan .. förmodligen.

Har kanske förlotat än vänn , antar det eftersom hon inte hör av sig och totalt sket i mig i söndags när vi hade planer. Tyvärr inte första gången. Nu har hon inte ens skickat iväg ett sms och förklarat sig. 

Hatar att ha den här känslan i kroppen.

På lördag är jag ledig och har inte helt bestämt mig för va jag ska göra. Men det finns andra som verkar vilja umgås med mig. Tycker ändå att det känns jobbigt. Ser henne som en av mina bästa vänner. 

Men frågan är respekterar hon mig? Vet inte längre..

 

Vet inte

Vad som händer med kvällens planer. Skulle setts nu tror jag? Men det verkar som om det är inställt. Då det inte längre går att få tag på min vän. känns tråkigt att det verkar hända igen.

Är jag så lätt att glömma bort?


Sömn problem ab..

Har sömn problem. Kanske för att jag har tryckt i mig så mycket socker? Igår gick jag och la mig halv ett för att vakna några timmar senare utan chans till att somna om. Vaknade halv 4? eller va det halv 5? Skit trött men kunde inte somna om. SEn blev jag så trött strax innan jag skulle tvätta. Tänkte då hoppa över att tvätta, men kunde inte somna då heller så gick och tvättade. Sen byte jag allt i sängen (ny inhandlade sängkläder från ikea som jag precis tvättade). lyckades somna, Fick ett sms av kia om att fikat blev inställt. Hoppade upp och städade, diskade och sen träffade jag Katri. Hon kom över för att kolla hur alla nya grejer blev och sen gick vi en promenad till coop och tuna park. Köpte någon slags lamp kontakt som behövdes till den nya lampan.

Vi käkade på Max och sen drog vi hem till mig dumpade lite grejor och gick sen över till henne och kollade Film Rango? eller vad hette den? bra va den iallafall :) hälptes åt att Klippa kattklor och sen bestämde vi att vi ska försöka titta på film imorgon istället. Då hon var lite trött :P Jag ska nog också hjälpa till att sätta ihop jamillias nya säng.

Vi diskuterade julklappar, känns väldigt långt borta igentligen men det är juh snart, en månad tills man iallafall borde börja handla. Jag vet att min mamma redan har handlat det mesta. Hon är snabb hon ;)

Det som är bra är att det inte blir så många att köpa julklappar till vid jul men desto fler att köpa födelsedags presenter till ;)

natti natti natti nu ska här försökas sova.


Ikea och operation

I Onsdags opererade jag ögonen. Petri var sjuk och kunde inte följa med så Katri ställde upp, så otroligt snällt av henne :)

Det strulade på operationsdagen. Hade jobbat natt innan och hade jätte svårt att somna. lyckades kanske sova en timme. Var så otroligt nervös och orolig. Sen när vi kommer dit fick vi veta att de har haft strömavbrott och därför är ligger efter tidsmässigt. Så min operation började ca en timme senare. Jag var verkligen jätte närvös och ville krypa ut ur min engen kropp. Fick lite lugnade och blev lite lugnare men hade nog behövt mer. Men frågade inte om mer i operations rummet.

När de startade med höger öga var det himla obehagligt och läskigt eftersom jag inte viste vad jag skulle förvänta mig och hur det skulle kännas. Trycket som skulle komma kändes verkligen och så blev det mörkt och sen såg man. Sen tittar man på en grön prick och sen är det som en boll som ser ut som det blixtrar och håller på.
Sen var det ögat klart. DAgs att börja med vänster. Det började bra men sen vägrade maskin att lasra klart. Jag fick lämna rummet.  Sitta och vila. Då slog smärtan i höger öga till! Fy fan vad ont det gjorde. Fick mera bedövning och sen fick katri följa med in och hålla mig sällskap. Sen in för ett försök till. MEn det funkade inte nu heller. 'SÅ mitt vänstra öga är klart till 2/3. Vilker känns lite synd. Fick komma in på en undersökning igår som Katri och Jamilia följde med på. Men de sa att det har aldrig hänt förut och förstår inte vad det va med maskinen men att det inte går att göra något åt mitt vänstra öga förens om 6 månader när ögat har läkt. Men att jag ser mycket bättre nu. Och ja det gör jag det är väl inte helt hundra men om man jämför så ser jag hur bra som helst på vänster och på höger. MEn jag hade viljat vara helt klar. Känns lite snopet att inte bli klar.

Sen kunde jag iallafall se när jag kom ut därifrån även om det var suddigt och jobbigt. MEn såg redan då bättre än innan. haha! När jag kom hem så gjorde det så ont i ögonen att jag inte kunde se även om jag ville. Petri fick droppa i bedövning och sätta fast skydds grejorna för ögonen som man ska ha när man sover. Så försökte jag sova. MEn det var för ljust! Allt ljus gjorde så ont! Han fick täcka för fönstret och trotts att det var så otroligt mörkte här inne (Såg jag sen) så känndes det som lampor och soljus var här inne i sovrummet. Sen lyckades jag sova en stund. Försökte sen se på tv men det gjorde för ont. Så jag blundade och somnade i sovrummet. Tydligen somnade jag så djupt att när petri strök mig över huvudet så märkte jag inget alls.

Så igår efter undersökningen drog jag Jamilla, Katri och hennes vänn till ikea. Jamilia hade kul i lekrummet medans jag och Katri sprang runt på ikea. KAtri lägg dig! ropade jag hela tiden, du måste prova denna! SEn katri sätt dig! du måste prova denna. Hahaha! Handlade äntligen de nya köksstolarna. ny lampa , Maskros som jag har velat ha i evigheter! nya sängkläder och köksgrejor. Hall bord, ville spontan handla en säng men det fick jag inte för Petri , hahaha! Ville köpa hall mattor och spegel men kunde inte hitta någon jag gillade.
Köksstege köptes,galgar,  ljus och servetter.

ska ta bilder när jag har städat, vilket nog blir imorgon innan Katri och jag ses :)
Ska nog fika med Kia också :)


bye bye

Nervös !

Har inte kunnat sova ett skit, är för nervös. kommer på nya saker som kan gå fel hela tiden.

nej nu måste jag iväg, KAtri följer med för petri är sjuk.

Så tacksam för att hon ställer upp :) 

blir en runda på stan först och sen så kommer vi luncha. SEn bär det av mot läskigheterna och kanske ett stort steg mot firheten :) 

 

Börjar

Börjar må bättre, hosta fortfarande men tror starkt på att om en vecka kan jag börja träna igen :)
Mesta dels kondis som vanligt men jag får väl börja lugnt så jag inte blir  sjuk igen.

Har börjat med tabletterna och jag har inte missat att ta en enda. Det som känns lite konstigt är att de jag tar tabletterna för inte står med på paketet. Det står iof att det kan tas mot andra sjukdomar också. Så i mitt fall är det väl de andra sjukdomarna. Man blir lite rädd när man läser biverkningarna:

Illamående,
huvudvärk
Utslag som ibland orsakats av kännslighet mot solljus
Andningssvårigheter
Förvirrning
Dåsighet
Yrsel
Onormala tankar
Förändrat psykiskt tillstånd
Nedsatt medvetandegrad
Obehagskänsla i magen
Kräkningar
Diarré
Klåda
Nedsatt njurfunktion
Onormal minskning av antalet vita blodkroppar
Mer blödningsbenägenhet och försämrade lervringsförmåga hos blodet
Allvarlig allergisk reaktion
Upprördhet
Förvrängd bild av verkligeheten
Ofrivilliga skakningar och darrningar som kan förekomma vart som helst i kroppen
Nedsatt rörelse koordnination
Talsvårigheter
Kramper,Slaganfall
Störd hjärnfunktion
Ökningar i levringsfunktion vilka går tillbaka
Nässelutslag
Svullna läppar, ögon eller tugna
Plötslig/allvarig njutsvikt
Koma. 

Ibland undrar man om det kanske är bättre att inte ta tabletterna som man får utskrivet. Men man får väl bara hoppas på att man inte får några biverkningar.

Nej nu ska jag sova en stund igen, Tror att jag är så trött för att jag har börjat jobba igen. 

2 dagar kvar!

 


Första Natten

Jobbade min fösta natt igår och det gick bra :) bara några blåmärken och små sår. Klant som man är :P

Ska snart gå till jobbet igen, det känns skönt på något sätt att börja jobba igen. Inte för att det är något jag älskar att göra men för att jag gillar att ha något att göra på dagarna.

Som Petri säger så är jag en sån som lätt blir rastlös och gillar att ha mycket att göra. Det kankse stämmer .. iallafall ibland. Sen känns det som att jag kommer närmre mina mål om jag jobbar.

Bara tre dagar kvar ! Fy fan, jag blir bara mer och mer nervös.


Inte längre

Tycker väl inte allt kanske lite starkt längre. Man ska aldrig skriva när man är arg, MEn jag är sån som lätt tar åt mig och lätt tänekr att folk inte gillar mig.

Jag har varit sånn större delen av mitt liv. Säger det ganska ofta till Petri också, Att hur kan folk gillar mig? Jag tror ingen gör det igentligen. JAg har sånna tillfällen lite då och då. Speciellt när jag blir ledsen och då börjar jag misstro. Ingen fin egenskap. Helt klart något jag får jobba på.

Förlåt min vänn för allt jag skrev men jag blev sårad, tänkte vi kunde prata om det sen. MEn du ringde inte..

Har lagt sig.

Nu har irritationen lagt sig, fick ett utbrott igår... som ni nog kan se. Borsta bort och gå vidare. Vad mera kan jag göra? Jag hör fortfarande av mig. Men som jag trodde får jag inga svar.

Tiden står stilla, inget har förändrats.

Tills slut så,,

Blev det ingen större förändring än att jag lackade ur. Jag mår inte bättre av det. Men gillar inte att känns mig fördbakom ljuset eller att någon får mig att känna mig som en reserv.

Det va så jag kände mig idag, som en reserv som en lojal jävla hund som sitter och väntar och väntar.. och sen blir jag  jätte jobbig genom att höra av mig som en jävla stalker.

Gillar inte det beteendet men samtidgt om man inte vill ses så säg det. Vill inte sitta där med mat färdig och sen säga det gör inget. MEn få höra att jag kommer snart, ska be henne skjusa hem mig nu, förlåt förlåt. 7 timmar senare och snart har fortfarande inte inträffat.

Sen hör man inte av sig alls när man väl är pg hem. Hm... jaha du har väl någon annan du vill umgås med.

Börjar undra om du pratar skit om mig med och igentligen inte vill umgås med mig heller. För vem seriöst spenderar en hel dag med någon man inte vill umgås med och sen går över till en annan man säger att man inte vill umgås med?

Då måste det juh vara mig man inte vill träffa för annars hade du valt att träffa mig.Du säger att det är mig du ville umgås med och att jag är din bästa vän, men konstigt nog är det jag som mår dåligt nu och spenderade mig sista lediga dag innan jag börjar jobba igen på att vänta på dig. Medan du träffade andra människor som du säger att du vill bryta upp med. Jag ringer och smsar och sen poff inge mera svar., Jag vet att du tittade på telen och såg att jag hade hört av mig. Men du ringde inte mig utan någon annan för när jag ringde dig var det upptaget.

Inte meningen att kväva, men du kunde ha sagt till mig vid otroligt många tillfällen idag att det inte skulle bli av,. MEn fortfarande klockan 23 sa du att vi skulle full följa planerna. Jag har då väntat på att du ska höra av dig sen klockan 18. Du skulle förmodligen bli klar med alla städning till klockan 20 och komma över och äta. kvart över får jag veta att du glömt bort allt på mindre än 20 min. Att du nu sitter hos en människa du inte vill vara hos fasten du sa till mig att det var väldigt viktigt att du skulle städa innan du kom över hit.

Konstigt nog sa du till mig at du hade sagt till henne att du inte hade några planer (jag är tydligen väldigt  lätt att glömma bort) Och att du kunde städa imorgon. Varför kan du plötsligt senare skjuta upp något som var så viktigt för att umgås med henne?

Börjar snarare tro att du gick ut och drack eller helt enkelt tyckte det var kul att göra som du gjorde förr. Låta mig sitta och vänta och slösa bort en hel dag på inget.

Det sjuka är att jag förmodligen kommer förlåta allt iallafall, onm du hör av dig. Eller snarare jag vet att jag kommer. Men gillar inte att bli sårrad. Vi snackade om det här i torsdags, Det är inte kul att planera något med någon som inte dyker upp.

Det blir inte..

Det blir inte bättre.. Har nu spenderat hela dagen med att vänta och det fortsätter.
Känner mig som förut, inte ricktigt lika illa, men tankarna snurrar och det känns inte bra.

Jag är uttråkad men kan inte göra något annat för jag är låst. Jag blir så här av att vänta. Jag kan inte slappna av och göra något bra av tiden. Det går inte.

Allt som var planerat göra inte längre och jag tror seriöst att jag är den enda som bryr mig. Annars vore du här, du skulle iallafall ringa och ställa in helt eller iallafall svara nu på vad som händer.
 
Det känns som om jag är ljugen för, men jag är inte helt hundra...



RSS 2.0