Nej men!

Petri har varit jätte gullig och fixat min cykel , så idag tänkte jag cykla iväg till jobbet. Men när jag kommer ner till min kära cykel har jag inga lysen kvar :( eftersom det är väldigt mörkt ute när man jobbar natt så blev det att jag fick gå istället.

Va och handlade med jerrelindarna idag och tror vi handlade upp all kesella i butiken. Nu har jag iallafall mat för ett bra tag :) glömde några få saker som handlas in i morgon. För imorgon ska jag försöka mig på att göra pesto :))


Så vad ska göras idag?

Idag har jag tänkt att jag ska städa. Känner mig lite låg idag. Tänker för mycket på negativa saker. Tror jag måste försöka förändra mig och sluta bry mig om saker som inte har något med mig att göra. Låta folk leva sina liv utan att jag ska lägga mig i. Tror jag skulle må bättre själv då.

Idag så ska det bli fint hemma, på onsdag kommer Toni och hälsar på :) Hon ville umgås lite så vi åker på en kryssning på torsdag och sen så ska vi umgås hela helgen:)

Förra veckan träffade jag Kia och vi lunchade och fikade hemma hos henne. På lördagen var jag hemma hos Malin, det var ett år sedan vi sågs och det är som alltid jätte kul att träffa henne. Vi pratade om hennes flytt till japan och att jag kommer hälsa på :)

Kanske dags att börja städa? Sätta igång lite musik så man piggnar till.


Ledig dag i dag.


Wow!

Det gick äntligen att blogga från mobilen! Det är ändå när jag är pg någonstans som det känns aktuellt att blogga. Just nu sitter jag på bussen på g till Malin, jag tror helt seriöst att det är över ett år sedan jag träffade henne. Det ska bli så kul :)!

Så vad har jag tänkt att göra , rensa i garderoben, men när? Sälja av grejor vill jag göra :)


RSS 2.0