Urk!

Idag startade min detox kur senare än tänkt. jag trodde att detta var lätt fixat, inga problem att starta dagen men en drink och sedan en annan kansig mix som man skulle blanda ner sina tabetter i. Jag har skrattat när folk på tv håller för näsan när de ska dricka och sedan springer iväg och spyr. Tänkte alltid förut att det kan väl inte vara så farligt ursh vad de håller på.

Men idag när jag skulle dricka min konstiga drink så trodde jag att jag skulle dö, den stinker och ser helt motbjudande ut. någon mörkgrön alg konsistens har den också. zipade lite av den och trodde att jag skulle spy, värsta drinken någonsin.

nej jag startar inte längre idag. jag läger ner den idag för att ta ett nyttförsök i morgon med någon annan smak på drinken. för ursh den där går inte ner!

Rubrik?

Så jobbigt att försöka hitta på något som passar som rubrik.

Jag är trött som aldrig förr, jätte trött mest hela tiden. Så just nu känns det som de enda jag göra är att sova.
Även om det inte helt stämmer. De dagarna som jag faktiskt lyckas sova en längre stund är oftast då jag vill sova hela dagen.

Så vad hände i veckan? Inte mycket kan jag väl erkänna. Jag har jobbat en hel del och i fredags när jag slutade jobbet var det varmt ute och inte lite varmt heller. Det gick inte att sova mycket alls. Två timmar tror jag att jag lyckades sova och en del vilande i sängen blev det också. Gick upp från sängen vid 14.00 och träffade Katri och Jamilia så åkte vi ner till stan. Gick till systemet och sen blev det Thaimat på Spicy hot (stekt ris för mig). Vi vandrade runt och letade kläder men det enda som inhandlades (som jag kommer ihåg) var en svart zipertröja på H&M och Katri handlade några saker också. vi gick till gina och där hittade Hon mer kläder men inte jag :(
det blir väl så när man är ute efter något som man själv har kommit på hur det ska se ut. Lite flera ställen gick vi till och sen var klockan mycket. Men skulle köpa med mat till petri också och då missade vi bussen.

Kom hem till mig runt 18.30 och var redan då sen hem till Marielle. Hoppade in och tvättade håret och sminkade mig och så en timme senare var jag klar. Tog den tidigaste bussen som jag han med 20.00 och var hos henne tio över. Tyckte jag var riktigt snabb för och vara mig.

Aj aj tog höga klackar och ja man ska nog gå lite oftare i höga skor för att klara av att gå länge, så nu ska det bli träningsläger i högklackat!

inte de att de började göra super ont eller så men det var mot slutet när jag märkte att min fotled inte gillade valet av skor. 

Dagen efter märkte jag snarare att det var högra foten som hade tagit mest stryk. Men den ska nog återhämta sig snart.

Hade iallafall trevligare än jag trodde på café sylvia, lite trögstartat men sen blev det bra! synd bara att det inte blev något dansande. 

nej, nu drar jag till jobbet  
 

Hemma från jobbet

Läste på aftonbladets hemsida att Michael jacksson har dött :( 
Helt plötsligt, tragiskt han var en stor stjärna, lite udda men. men. 

Idag vet jag inte helt vad som händer. tänkt att jag ska ut men mer info har jag inte fått..ska ner på stan idag iallafall och köpa lite grejor. 

  

Vaken

Har fortfarande inte gått och lagt mig. sitter uppe.... och ja jag ska sova men, men..
Vad kommer hända på fredagen?
Allt verkar så oklart.

soligt ute och jag är på en konstigt humör. kanske för att jag är trött eller inte är trött.. övertrött tror jag.

idag var det så där att jobba. íbland känns det som om folk pratar om mig, inbildning eller händer det på riktigt.

folk töttnar..

vad ska jag göra idag.?

ner på stan och fixa grejor för i morgon. Men just nu känns det tråkigt att handla.

Om man sover några timmar här och där blir man inte utvilad. Inte jag iallafall.


Idag

Vad hsr jag gjort idag/igår?

Vakande och svarade på sms. Sen satte jag med i en buss ner till stan för att möta Marielle.
Men *bump* så krockar bussen med en personbil.

Hur normalt är detta? Jag har aldrig råkat ut för detta och jag åker ofta buss. Några fulla busschafförer har jag råkat ut för men ingen har krockat. En del stannar till och med utan att det är något att stanna för.

Sen hoppade jag av bussen och gick den sista vägen ner till stan med Marielle.
Vi gick runt lite på stan och sedan blev det träning. hm... jag var inte så effektiv och det var lite synd.

Gick hem sov en stund och sen åt Mrchengs färska nudlar och ja de var inte goda så aldrig sånna igen.
 
Så bar det iväg till jobbet och ja det gick bra tyckte till och med att det gick helt utan problem.. eller nja kanske inte men vissa är sura för inget. Medans folk i gruppen jag var i var trötta med glada.

Nu så har jag ätit frukost och tittar på popular. Det var länge sedan jag såg detta program. 

 



Varför ens vakna?

Varför ens gå upp när dagen ändå blir till helvete....
Fint väder och underbart att vara ute men varför ens vakna när det bara blir kaos av allt.

Vill bara lägga mig och dra täcket överhuvudet igen och hoppas att dagen ser bättre ut när jag vaknar.

Men så blir det inte,... kommer sitta här och se hur dagen förstörs mer.

Suck

Till jobbet igen. känns inte alls lockande. till skilnad från många andra dagar så har jag lyckats sova för mycket idag så jag är super trött. Men jag hoppas jag vaknar till på jobbet iallafall annars kommer denna natten bli svår att uthärda. 

Igår gjordes inte mycket alls. det var dåligt väder mest hela tiden så jag och petri var endast ute när vi gick och handlade. 
Jag skulle köpa marängbottnar och jordgubbar igår men allt var slut. :( 

Det blev Kladdmuffins istället. Men skulle tycka att det borde stå hur mycket man borde fylla formarna med. har hört att det ska vara 3/4 eller något sånt. Men mina formar var så mjuka så det blev inte direkt så höga muffins. 

Borde köpa en till muffinsplåt så att jag kan göra fler. I den jag har får enads 6-8 st plats (kommer inte ihåg exakt).

Snart kommer Amanda hem och jag tycker det är synd att jag inte kan välkomna henne hem som de andra. Men så är det när man inte tog semester. Det verkar inte ens kunna bli en kryssning med Katri eftersom de inte gillar att man åker bort under de sista veckorna. Plus att kryssningen måste köpas väldigt snart. 

Måste prata mer med henne om den.  Skulle vilja träna i morgon, ska nog dra iväg ett sms åt hennes håll nu.

men nu drar jag...  

Woho!

Lyckades med att träna idag! så himla härligt, men blev väldigt svettig av spinningen och det var mindre skönt.
Men jag tror jag behöver vara kvar på bas ett tag till. Det var inte så jobbigt utan mera kul/jobbigt och efter spinningen var jag inte så trött. Men jag har en kännsla av att om jag provar medel så kommer jag istället att dö.

Det brukar vara ett ganska stort hopp mellan bas/medel och medel/puls. Så jag vågar inte ta mig dit än.
Sen kom jag hem och åt tacos och sen kom tröttheten ikapp och jag blev plötsligt väldigt trött istället. hm...

konstigt hur det där funkar.

imorgon ska jag fördmodligen baka och jag hoppas att det blir av också. Det händer väldigt ofta att jag sätter upp mål och inte fullföljer dem.

nej nej nu ska jag kolla över lite recept och hoppas att jag inte somnar innom de närmaste timmarna.

Sova.

Ja nu har jag kommit hem från jobbet och så har jag ätit frukost... nu väntar sängen på mig.
Hoppas jag orkar följa min planer för i morgon. Men det blir inte mycket till sömn.
4 timmar? ja det blir lite iallafall..

Nej, NaTti NAtti blir det för mig nu.


På Bussen

När man ska åka buss ser man de mest underliga människor.
Idag när jag skulle åka från stan och stod och väntade på att jag skulle få gå på bussen var det två tjejer som redan innan satt på bussen men gick av och ställde sig i kö igen för att gå på samma buss.

Anledningen? ja det lär jag nog aldrig få veta. De stod där och skrattade och fnittrade åt allt möjligt. Brukar inte direkt störa mig på när folk skrattar men när man hör att de skrattar falskt så är det irriternde. eggade varandra till att skratta åt allt med en otroligt falskt skratt.

Inte nog med det utan de sätter sig på varsin sida av gången så att de har ett varsitt fönster. Det väller in folk på bussen men de sätter sig ändå inte brevid varandra. Nej nu är det så att de leker Gossipgirl eller något sånt och smsar varandra. först tänkte jag hur kul kan det vara att sitta så där och sen helt uppenbart så ser jag att de smsar varandra. snälla?! varför inte bara sitta brevid varandra.

Jag och Katri satt i amningsrummet/matrummet och matade Jamilia med någon matmix. det kanckar på folk och jag öppnar men de kommer inte in utan står och snackar där utanför. Sen kommer kvinnan in och ställer sig framför mig och säger *jag ska sitta där, kan du flytta på dig* jag tittar lite chokad på henne. ja klart jag vet att hon kanske behöver sitta där och har inget emot att flytta mig men snälla man kan väl fråga på ett trevligt sätt.?

Människor är bra underliga ibland.

nej nu ska jag gör mig i ordning ska dra till jobbet snart.


hm.

Jag undrar om mina inlägg ens syns på bloggen. skrev in adressen men de senaste inläggen var inte där.
Men när jag går in via min blogg och trycker på bahia.blogg.se så kommer de nya upp... skumt.

Ja så idag har jag träningsvärk, jobbigt men trevligt på samma gång.

I morgon ska förmodligen en våg som jag har beställt komma. Så nu ska jag få se vad jag väger, ursh jag vill inte även om jag vill. Men hur ska jag annars kunna se hur mycket jag borde gå ner i vikt och sen se om det ens blir någon skilland.

Jag ska även Börja på någon mini fasta som ska värka som en detox i kroppen. så får äta någon morgonjuice och sen sallad m.m i en vecka. Det ska vist vara en bra start som ska hjälpa en till att få resultat när man tränar. Men sen efter de veckan ska jag äta som vanligt igen, fast försöka äta mindre skräp *haha* får se hur det går denna gången.

Petri tycker att det är specielt smart att börja på detoxen nu eftersom att jag börjar med ett utökat schema snart. Men om jag inte gör det nu så kommer jag aldrig att göra det.

får se om jag ska träna imorgon. *hm... jobba ska jag iallafall*

Tre energi drycker senare

Tre energi drycker senare och jag är fortfarande vaken klockan sju på morgonen och känner mig knappt trött.
Hör att max är på g till jobbet och här sitter jag och skriver. 

Powerking i smaken cranberry är så god *mums*



vakna snälla lilla huvud..

Idag skulle jag på stan med Marielle men så blev det inte.
Jag kunde inte sova bra alls i natt utan vakande ungefär varje timme och somnade om.
VIlket gjorde att jag inte kände mig utvilad alls.
så jag har spenderat nästan hela dagen i sängen och hoppats att jag ska orka gå upp.

Om någon minut ska jag få till jobbet, känner mig inte motiverad alls.
Fortfarande halvt sovande.

Idag hittade jag en cykel på blocket och mailade killen som har cykeln och frågade om han hade lust att sälja den till mig. bättre med en begagnad än en ny, hoppas att han säljer den till mig. inte så farligt utan kostade 1300.

sen är det någon på blocket som säljer frank cyklar och skriver att det är för att han/hon ska köpa bil för att pendla till jobbet och därför vill sälja sin cykel. men varför har man två cyklar av samma märke som båda är dyra att köpa i vanliga fall.

Nej jag hoppas verkligen att han säljer cykeln till mig så kan jag dra ner på buss kostnaden rejält. tycker det är dyrt att åka buss. ok på vintern när det är halt och en massa snö men känns onödigt på sommaren.

nej nu ska jag till jobbet. bye bye


Nu är det inne igen att visa magen..

hm.. kommer jag någonsin våga går så här mitt på stan?


Nyss kommit hem från jobbet.

Japp jag slutade åtta i morse som alla fredagar... trött? nej inte sepciellt. men ska sova om ett tag för jag har bestämt mig för att gå ner till stan. Ja tro det eller ej men jag ska ner själv och titta lite i affärerna.
Kommer väl inte bli allt för roligt men ja ja...

kanske kan ta och ringa katri när jag vaknar och kolla om hon orkar följa med ner.
Så vad gör jag i kväll? Inget alls. hm.. känns lite tråkigt.

Pratade även med min chef och ja det verkar vara möjligt att ta ledigt några få dagar men inte helt säkert.

Sen har jag visst snott bröd från jobbet idag. utan att vara helt medveten om det.
Jag vet att man itne får ta bröd som ska iväg och säljas men viste inte att det även gällde brödet som är en dag förgammal för att sälja. Men ja självklart kom kristina och gjorde det klart för migatt man itne får ta något bröd alls om det inte är personalbröd och jag tyckte att detta är väl gammalt? det spelar tydligen inte någon roll men hon sa ok du kan ta det men om någon undrar kom ihåg att du ska säga att det är gammalt.
Ja det är inte så att jag ljuger om det,ja det är gammalt och nej jag har inte letat  upp gamlar ettiketer och satt det på brödet. så desperat är jag inte. Jag har råd att köpa mitt egna bröd.
sedan har det tydligen blivit en gräns på personal brödet också, nu får man endast ta två bröd med sig hem och därför finns det inte längre några påsar.

Hur jävla töntigt ska det bli?!

hoppas jag orkar ner på stan och i bästa fall kanske jag ramlar in på gymmet också :)

det är fan dags att börja träna igen!

nej nu ska jag äta frukost och sedan sova.

klart slut.!

Jaha så vad gör jag idag?

Skulle gå på promenad med katri men får inte tag på henne, men dagen är inte slut än :)

Ringde jenne och frågade om jag ahde fått ett nytt sommar schema och det hade jag, jag är väldigt nöjd med tiderna (men det kan alltid bli bättre :P) jag hoppar på det nya schemat v26 och går av det v33. bara natt och 5 dagar i veckan så det blir nog nice med pengar.

Det verkar dock som om jag inte kommer kunna ta mig från Eskilstuna på hela sommaren vilket är tråkigt.
Hade gärna åkt till Karlstad och träffat Toni,Ciss,Camilla, Kia och Amnada men ja det verkar inte som om det blir så.

Kanske går att ta ledigt också men känns inte som en möjlighet eftersom jag nu täcker upp semester ledigheten.
Jag får se hur det blir..

Snart ska jag gå och hämta mina nya data delar, min dator funkar inte längre som den ska och det var ett bra tag sedana jag köpte något nytt till den. igentligen så ville jag väl helst att allt skulle funka som det ska så jag slapp köpa en massa nytt men det har gått några år sedan jag köpte nya delar.

Undra om jag har fått mina skattepengar nu ?
läste någon stanns att vissa får idag och en del på torsdag och fredag. Men får inte direkt mycket pengar men lie är bättre än inget :)

nej nu ska jag surfa runt efter cyklar och sen ska jag hämta mitt packet. *hoppas det inte väger för mycket*

kram

Trött,....

Jag är trött och sitter och gäspar, hoppas inte jag somnar på bion i kväll *haha*

Igår såg jag klart på animen soul eater



Bra anime med ett halv ok slut. Men de flesta anime serier slutar inte direkt bra eftersom de oftast basserar på en manga som inte är fördigskriven. Eller oftast kanske man inte ska säga men helt klart enligt min erfarenhet av anime tittande.

Längtar så otroligt mycket tills Nana kommer i anime igen. Men det kan också bli så att jag väntar förgäves på denna underbara animes fortsättning eftersom mangan fortfarande skrivs och det inte är klart med någon tv kanal än att det kommer en fortsättning men de har iallafall talats om att det kan komma en fortsättning.
Inget fel alls på mangan men anime är lite roligare när man får höra rösterna på karaktärerna och se dem röra sig i färg. Till skillnad från mangan där allt är svartvitt.
 
Nana Osaki (Mystisk få ordig kvinna, eller pratar snarare väldigt lite om sig själv. hon har haft några få vänner i sitt liv och se är de personerna som är med i bandet som hon sjugner i)



 Nana komatsu "hatchi" (väldigt vanligt hundnamn i japan, hon kallas Hatchi för att andra Nana tycker att hon på minner om en hundvalp som vill ha uppmärksamhet och hon ser henne nästan mer som hennes lilla husdjur än som en egen person.)




Blast bandet som Nana Osaki sjunger i och de är även Hatchis vänner. Hon är lite som bandets musa :)
Shin,Nana,Yasu,Nobu. de är med i bandet

Valvaka!

Ja så idag drog jag iväg och röstade och senare på kvällen så kollade jag på valvakan av en ren slump,
blev väldigt glad över att det gick så bra för vissa partier (mp och pp).

Jag  tyckte det var roligt när en av de som pratar sa *du brukar säga att så som de röstar i karlstad , röstar hela sverige. så nu ska vi se om det stämmer* Ja konstigt nog var tabellen för karlstad väldig lik hela sveriges tabell. Vad ska man säga , värmläningarna är kloka sa de. *haha* jag skrattade och sa det var de bästa på hela programet:P
Eller det kan också ha varit när pp's parti ledare kom sent till studion för att en massa bruce springstin fans blockerade vägen! *haha*

Blev så irriterad på jobbet i lördags.  jag och några från jobbet diskuterar priser på krogen och jag säger att jag tycket det var otroligt dyrt på nybron igemförelse med när jag går ut i karlstad. hemma i karlstad kostar en drink 75-85 eller något sånt. här fick jag betala mellan 88-120 kr för en drink vilket jag tyckte var as dyrt. det spelar helt klart en stor roll beroende på vilken drink man köper vilket jag inte har märkt av i karlstad. 

Den ena tjejen säger då och tittar på sin kompis att det är helt normalt att det kostar runt en 100 för en drink på krogen och det var länge sedan de var så billiga. jag säger att inte där jag brukar gå ut i karlstad och hon säger något som påstår att karlstad är litet och allmänt negativ.
Jag säger att karlstad är större och har fler krogar. 
Hon säger att jag kanske inte går på inne ställena och det är därför jag dricker billigare drinkar. "tittar på mig med ett överlägset leende*
Jag säger att det kanske beror på att det inte finns någon konkurens här på priserna eftersom det typ bara finns 5 krogar och i karlstad finns det mellan 10-20 st *klart irriterad*

Om det nu är sant vet jag inte men finns iallafall fler :P 

i morgon ska jag och petri gå på bio *wee*
Några fler kanske ska med.
Terminator salvation. hoppas den är bra! 

själv längtar jag till harry potter filmen. 
nej nu ska jag läsa lite bok och sedan blir det att sova.

 
 

spara pengar..

Detta är något som jag vill och borde göra så att jag kan åka på olika resor och även ta mitt körkort.
Men det är inget jag lyckas utan jag shoppar på. Borde föra över pengar till sparkontot snart och sen "glömma" att jag har dem. Det är pinsamt att gå till icas post nu förtiden. eftersom jag beställer saker varje månad och flera gånger per månad. Sen har vissa saker blivit eftersända så det kommer i olika boxar.

nu ska jag snart dit igen för att hämta ut några stycken. Men många saker är billigare på nätet och vissa saker får jag bara tag på nätet. sen när det här kommer så ska jag inte lägga ut så mycket mera denna månad förutom på att fixa cyckeln.

Vill åka till karlstad igen denna månad men vet inte hur det blir nu med det nya schemat som jag kanske får.
Det snackas en hel del på jobbet om sommar scheman och fick höra igår att jag kanske inte får ett helt nytt schema utan att de kanske bara utökar med en eller två dagar. Ja tack! så vill jag ha det,.... bara det är natt annars blir det lite jobbigt. Men om jag får söndag eftermiddag 17-02 eller något sånt så skulle det vara prima!
får se vilka jag jobbar med i sommar. Mira ska vara ledig i en månad (tror jag) så det blir väl någon annan för henne och sen ska väl henke säkert också vara ledig. men jag vet inte , han är inte direkt det pratsamma typen.

nej nu ska jag lägga mig för att sova en stund innan jobbet.

nej nu ringde de från comhem och sa att jag har klättrat upp som deras förmåns kund eller något sånt och då ska jag få bra priser nu, Jaha tänkte jag de ringer så där 20.20 på kvällen. Hon börjar fråga ut mig om bredbandet och jag säger att -ja jag använder det , vi har bredbandsbolgaet.
-jaha det har ni genom någon förening då eller?
-jag sa vi har det vanliga bredbandsbolaget.
 -jaha vilken uppkopling har du där?
-jag har10/100,
-Jaha använder du allt det? behöver du så mycket? vad gör du laddar du ner mycket filmer, kollar på tv på nätet eller vad gör du?
-Jag spelar.
-VA!
-jag/vi spelar bl a.
-jaha , men telefon är det något som du har funderat på?
-jag har tele med bredbandsbolaget och den är gratis för mig.
-jaha då får jag tacka för mig.
-ok hej då.
-tuut tuut

människan la på och halvt skrek i mitt öra under samtalet. Va! Va!

nej nu ska jag sova.


De senaste dagarna?

SÅ vad har jag gjort de senaste dagarna ?

Ja inte det jag hade tänkt att jag skulle hinna med men iallafall en del saker.

Lördagen: tog det lungt var lite seg sen ute dagen. sen på kvällen gick jag till jobbet.

Söndagen: hm... jag har faktiskt ingen aning just nu. Lite underligt faktiskt. Antar att jag var hemma :P

Måndagen: var på stan med Petri och köpte mig ett sommar kort på friskis, lite underkläder på åhléns och sen var vi och åt på spicy hot. Katri skulle också ha följt med men blev förhindrad. Sen bakade jag rabarberpaj, mums: ) 

Tisdag(idag): har inte hänt mycket alls gick till affären och spelat lite spel på datorn. kollat några house avsnitt och ätit mat.

Ska nog snart boka in en ögonkontroll hos memira för att se om jag är kvalar till att göra en operation eller om jag hamnar mellan den 20% som de nekar. Tänkte först göra operationen med ett annat företag i göteborg. göteborg låter bättre än eskilstuna men skulle bli för jobbigt att behöva ta sig fram och tillbaka för alla kontroller som man måste göra  =/ . Sen så litar jag ändå på memira (än så länge) jag får väl se efter undersökningen om jag vågar göra en operation där.

så vad händer i morgon? inte mycket ska ta det lungt och sen börja jobba på kvällen. Torsdagen kommer inte ändra sig så mycket från onsdagen förutom att jag ska tvätta på morgonen innan jag ska sova. Fredagen? hm.. ingen aning men kommer nog på något.



RSS 2.0