I katrineholm

Sitter i Katrineholm och väntar på tåget som ska ta mig till Karlstad. Svin trött var jag imorse, inte så konstigt efter 3 timmars sömn. Men jag fungerade inte alls. Allt prat var extremt högt och det var svin kallt i lägenheten.

Satt nyss på tåget från Eskilstuna och sov och tänker fortsätta med det på tåget till Karlstad.

Det är soligt och härligt men tyvärr blåser det något fruktansvärt. Har sett en massa folk utan jackor idag, även en i t-shirt. Jag skulle garanterat frysa. Gör det nu med jacka.


Idag...

Har jag gjort en massa saker, Jag var nere och betalade resan. Förra gången funkade inte deras kortläsare , men nu är det äntligen gjort :)

Sen köpte jag lite protein pulver FAst inte i den smaken utan hasselnöt choklad. Jag ska även köpa flera smaker.


Sen Fixade Emma mina naglar :)) Syn bara att man inte får ha tippar på jobbet och en massa lack. För annars hade jag velat ha glitter och hela köret :P
Men behövde verkligen en manikyr.

Sen blev det träning och ja nu sitter jag här, trött men ska snart till jobbet.


Imorgon åker jag till Karlstad min kära hemstad

Ska umgås men vänner och familj. Det blir maxat!

Snö!?

Det snöar igen! Andra morgonen i rad nu. Min önskan om sol och värme känns långt borta. Det är verkligen skillnad på känslorna för snö nu , om man ska jämföra det med hur jag kände i december. I december var jag super lycklig av att snön hade kommit. Studsade runt , log brett och sa -ja snö!
Idag blev det- va snöar det?! Tänker - fan var är min efterlängtade sol?!


Ljust och soligt

Idag är det ljust och soligt :)

Så extremt härligt men vill ha varmare, om två veckor är jag på en härlig ansiktsbehandling. Dags att vår städa ansiktet lite.

Nu sitter jag på bussen ner till stan och ska försöka betala min resa. Nu ska kortet vara aktiverat :p

När jag kommer hem blir det lite träning och sen städa bland alla papper. Ska träffa Petri nere på stan. Han har haft sin första dag på nya kurser :)

Om några dagar åker jag till Karlstad för att hälsa på vänner och familj. Ska bli roligt men intensivt. Tur att jag är ledig på måndagen :)

Fan! Kom på att jag borde ringt jobbet idag. Får ta det imorgon.


Slappar dag..

Idag är det en slappar dag. Ingen träning , jag lyckas inte ta mig upp ur sängen. Jag har redan varit upp och träffat Katri och ringt en massa samtal. Får dock göra om det hela med samtalen på måndag. Då de inte svarar i tele idag :(

Just nu är det kallt utanför täcket, vill inte gå upp fast ändå så vill jag :p

Igår hade jag planeringskväll med Emma och Lina. Vi såg på tre filmer jag aldrig har sett innan. Girls just wanna have fun, wite chicks , shag. Åt tacos , drack vin , åt ost och lite bakvärk.


Lite små stressad...

Jag har blivit lite små stressad. Det känns lite konstigt att vi snart åker. Det var så långt bort, men nu så nära.

Jag känner mig små stressad av skit grejor som att en klänning jag ville beställa nu envisas med att försvinna och när den dyker upp igen är den i fel stl. Jag är stressad över vilka skir jag ska ha med. Jag skulle helst vilja packa med runt tio par. Men det blir nog tråkigt nog ett par svarta. Men skulle vilja ha med espadrillos också. Givet är några skorna iallafall med får ta hjälp av tjejerna innan packning.

Ansiktsbehandlingen är äntligen bokad. Det var så länge sedan. Hårfixning bokad och naglar bokad. Nu är det bara taxin kvar att boka.

Ska köpa lite återfuktning till ansiktet för allt börjar ta slut.

På fredag blir det att betala resan, baka och planera med tjejerna :)

På lördag ska jag träffa Katri :)

Och nu ska jag sova , natti natti !


Jag längtar till...

Sol och värme. Klänningar och shorts, capri och linne. Sandaletter och ballerina. Bikini och solbrillor.

Om en månad får jag förmodligen det :) och när jag kommer hem är det nog varmt i Sverige igen.

Jag längtar till karuseller och sockervadd. Glada pastellfärger på kläder. Bondelids sommar kollektion. Grillkvällar och häng på uteserveringar. Sola och bada. Sommriga kvälls promenader. Sol bruna ben och sommriga dofter.

Cykel turer och picknickar. Hänga i lekparken med Katri och Jamilia och få vara lite barn igen :) , spendera en del av sommaren i Karlstad och åka båtbussen. Umgås med underbara vänner. Hänga i Sthlm och vandra runt i gamlastan och spendera tid på gröna.

Shoppa och slappa i USA. Dra iväg på äventyr med systrarna J. Karlstad den 22 mars när jag firar Toni,pappa och kanske hälsar på min kusin. Träffar mamma och bara vandrar runt i stan. Nästa helgs planeringsmöte och denna helgs firande av Kia.


Jävla skit dag!

Hela dagen har varit en jävla skit dag!

Det startade igår kväll när jag kom hem från jobbet, tydligen var mitt packet redan här i sverige. Bara det är helt otroligt eftersom det inte skulle komma förrän den 27 mars. Ups har försökt dela ut det till mig strax efter två vilket inte funkar så bra eftersom jag börjar jobba två. Sen ska tull betalas ut men det är på fel belopp och måste diskuteras. Så satt länge efter det i tele och kom sen fram till att deras ekonomi avdelning ska ringa upp mig. Förklarade även för dem att jag börjar tre och kan inte ta emot paket eller samtal efter 14.20. Vilket tydligen var svårt att förstå för nu har de försökt ringa 14.40 och 16.10 och försökt lämna paket 14.40 så snart kommer det skickas tillbaka. Bra att folk inte lyssnar. Så imorgon börjar allt om igen. Ringa och ställa in synsam imorgon också och sen sitta i tele hela tiden fram till jobbet..... Woopi:( brände även fingret idag och tog fel mat med till jobbet..:(


RSS 2.0