Tråkigt

Det var inte så här jag hade tänkt spendera min sista dag innan jobbet sätter igång igen. Jag blir så rastlös av att bara vänta och vänta. Jag börjar seriöst fundera på om det ens kommer bli något ikväll.. 

Känner mig ganska undanskuffad och jobbig. Ingen härlig känsla. 

 

Snart så

Snart så drar jag ner på stan för att gå till apoteket. Hon skulle skicka den till apotekets som ligger i hörnet mitt imot speccsevers.

Fan, jävla skit dröm jag hade i natt. Ologiskt, dumt och irriterande. Jag vill kunna sluta att drömma om folk jag har kännt och som jag inte längre har i mitt liv överhuvudtaget. Tycker det känns som en liten del av min själ försvinner varje gång jag drömmer om dem. Visa sårade mig och jag vill inte drömma om dessa människor eftersom det känns som om allt kommer tillbaka. Om och om igen drömma om saker som inte har med mitt nuvarande liv att göra. Betyder det att jag saknar det gamla livet? Eller är jag bara nostalgisk i min drömmar?
Vissa saker är självklart bara hemskt, dumt och knasigt i mina drömmar men det handlar nästan alltid om folk från mitt förflutna.

Kommer man glömma och förlåta helt? eller kommer alltid en del av mig att vara rädd?

Jag hoppas jag förlåter och glömmer... För du är helt klart värd det.


WoW

Har börjat spela WoW igen. Det är roligt igen, men kommer bara spela ibland och inte som förut när jag spelade varje dag och flera timmar om dagen. Hade vissa tider när jag var tvungen att spela och så. 

Det tog bort det roliga för mig. Men nu är det roligt igen. 

Blev sämre för någon dag sedan. Började hosta en masa också. Men nu efter att ha tagit mediciner och sånt jobbigt så har jag börjat må bättre. 

Idag var jag på en promenad med Katri och Jamilia och imorgon ska vi träffas igen :) ska bli nice. 

Sen på lördag börjar jag jobba på riktigt igen. Känns bra men jobbigt på samma gång.  Gillar att vara ledig.,
Längtrar tills jag blir helt frisk så kan jag börja träna igen.. Fast ja det blir juh inte så länge tills jag måste vila från svettig träning igen. För nästa vecka smäller det juh! ursh är så nervös. Imorgon måste jag hämta min medicin som jag ska ta i 5dagar innan operationen och 10 dagar efter? hmm är inte helt hundra på at jag kommer ihåg rätt hur många dagar efter men det skulle stå i lappen som följer med tabletterna. 

Tror jag börjar bli stressad igen. Jobbig kännsla. och då undrar folk säkert hur kan du vara stressad när du inte gör något på dagarna nu? -Jo just nu tror jag det är grejen. Jag blev sjukl och det förstörde mina planer. Jag har knappt några pengar kvar, vilket blir himla bra när jag jobbar igen då kommer jag inte ha lika mycket tid att spendera.

På tal om det så har stadium ett jätte bra erbjudande nu.  3 Par skor betala för 2, Men just nu har jag inte råd med det. Men annars hade jag verkligen varit där och samlat på mig några dojor. Fan! vad irriterande!

Kanske går dit och gluttar imorgon ändå eftersom jag ändå ska ner till stan ändå och hämta medicin.

Jag har försökt lägga upp bilder på fb men det strular en massa med mig så det låser sig hela tiden. Blev irriterad och tröttnade.

När jag har en normal lön igen ska jag nog framkal några bilder.

Funderar på att skaffa en ipad, skulle vara så bra när man åker till mamma och andra sällen. Liten nätt och smidig. Så tycker jag att den verkar. Skulle även behöva skaffa en ny tele då folk inte hör mig så bra i min. Hackar och bryts. Vinterjacka ligger ganska högt på listan också :P Fy fan vad mycket pengar det där blev da. Hm.. ja vi får väl se vad som införskaffas. Måste juh snåla lite också. Kan juh inte gå runt och kasta pengar runt mig när jag har annat jag vill göra.

Tycker om att ta bilder, skulle nog vara kul om man skulle gå på en kurs och lära sig lite mera. Men det blir nog inte av. Skulle även vilja gå på några dansklasser.   


Jag börjar faktiskt bli trött, tror jag ska sova för nu, ny dag imorgon också :)

Natti natti eller tidig morgon ;)

Uttråkad!

Som alltid när jag är sjuk. Men det är väl vanligt gissar jag på. Om ett tag ska jag göra mat. Men jag vill träna. men det är inte så smart just nu. Det skulle nämligen vara bra om förskylningen är borta till nästa vecka.

Så vad har jag gjort idag? inget..

Igår Luncjade jag med Katri och Petri och sen träffade jag Emma, Anna och Emanuel. Vandrade lite på stan och sen hem. Vi kollade på en serie på kvällen. Pratade en del med Kia i tele och sen gjorde jag inte så mycket.

Ska nog ta och diska nu.

Det är ändå härligt att inte behöva göra något och att inte ha något planerat.

Vill slösa massa pengar när det är så. Det är pengar jag inte har.


Förskyld

Trodde jag skulle må bra idag. men nej känner mig jätte täppt och när jag rör mig blir jag varm på en gång.

I Helgen gjordes inget alls. himla tråkigt. Jag jobbade igår och vissa missar på jobbet kan bara göra att man skrattar rakt ut. övertrötthet är inte alltid det bästa när man ska jobba.

Har kollat lite på resor och funderat på vart jag vill åka. Det jobbiga är att platserna aldrig tar slut. Det blir bara flera och fler ställen jag vill till och en massa ställen jag vill åka tillbaka till.

Men jag har gjort upp en mental plan för kanske ett år frammåt och jag hoppas jag kommer kunna hålla den.

Men vill inte skriva ner den här , för skulle kännas för jobbigt om jag inte lyckas och man sen får frågor på varför m.m Svaret kommer säkert vara orkade inte eller slösade pengar på annat och det känns som ganska tråkiga men troliga svar.

Jag är inte så bra på att hålla in med pengarna eftersom jag alltid hittar nya saker jag vill ha eller saker jag vill göra..Vill vara frisk nu så jag kan träna. Meningen var juh att jag skulle köra milon imorgon och typ motionera hela veckan. Men varför blir man alltid sjuk då? När man verkligen vill något...

Längtar till solen och värmen. Men det kommer ta lång tid innan det blir dags för det igen... jag borde börja små städa lite. Det är ganska rent hemma  men det finns lite små saker som går att fixa till.

Jag skulle behöva en ny tele. Folk hör tydligen inte mig så bra och jag hör knappt dem. plus att det blir väldigt varm när man pratar i den.  När Nya iphonen kommer så blir det nog en sånn men samtidigt vill man itne ha en av de första pga alla fel som det kan finnas på de första som kommer. ska jag dra runt med denna? eller ska jag ta min gamla resa tele? Känns juh inte roligt.. få iallafall skaffa ett bättre handfree till den.

DEn jag har nu har sånna där pluppar som ska in i öronen och jag tycker det är så otroligt obehagligt. Vill ha något annat. kanske en sån där man har på bara ett öra? hm... jag vet inte.

Vill nog nästan ta och sova en stund igen. börjar känna mig sämre..

Det är iallafall tur att schemat för mig inte börjar förens på lördag så då kanske jag hinner bli frisk innan :D



En sånna där dag...

När allt gick åt helvet. En sån dag var det för mig igår. Först vaknde jag innan klockan. Kunde endast sova 5 timmar. Drog till gymmet och trodde att jag skulle träffa Petri där men han han ångrat sig och eftersom han inte viste att jag skulle dit så fick jag inte reda på det förens när jag kom dit.
Min cykel välte och krånglade flera gånger igår när jag skulle fixa med den och jag blev skit irriterad. Sen orkade jag inte lika mycket på gymmet. Vilket var irriterande också.

Sen när jag var på väg för att pumpa cykeln så höll jag på att cykla på folk för att de inte ser sig om eller inte bryr sig över att man kommer cyklades. SEn höll den på att välta när jag pumpade.

Sen kunde jag knappt komma upp på cykeln för den var högra upp än innan.. inte van vid avståndet.

När jag kom hem Så började jag nysa. Få ont i halsen och ja jag blev förskyld.

Sen när vi skulle tvätta så märker vi en lapp i tvättstugan om att torktumlaren är trasig. Så otroligt roligt när man har massor som ska torktumlas. Så hela lägenheten blev ful av kläder och handdukar.

Sen blev en maskin över full eller något sånt så den slutade funka innan centrifugen. Så allt blev genomblött så fick centrufigura om allt.

Sen tappade jag telen igen. Fan  vad irriterande dag igår. Allt bara gick åt helvete. Skulle också följa med till Västerås idag men eftersom jag kände mig så dålig igår så ställde jag in imorse. Så att jag ska orka jobba i natt. 

Sov mera och mår lite bättre idag. Ska sova sen också så att jag orkar med natten. Men får väl inte träna förens halsen är bättre. 

 


Pass

Idag lämnade jag in mitt pass för kopiering på resebyrån :) Nu börjar resan kännas lite mera på ricktigt :)
Tog en resekatalog också och har idag kollat en massa ställen som skulle vara roliga att resa till i USA. 
Fan vad många platser det finns! Kommer ta otroligt lång tid att åka till alla platser. 
Var även inne och kollade på olika träningskläder och proteinpulver idag och jag har hittat massor med kläder och pulver som jag vill ha :)
Funderar på att handla lite i helgen, men vi får se hur det blir.

Va inte och tränade idag, men det blir imorgon.

Ska tvätta imorgon också. Kan verkligen behövas, har hur mycket tvätt som helst. 

Om lite mindre än en timme ska jag till jobbet. Känner inte så mycket för det just nu. Gillar att vandra runt i myskläder hemma :P

Har hittat en massa kläder som jag vill ha på min nästa resa, men eftersom man inte vet vilken stl man har då så känns det lite dumt att köpa nu. Men tänk om det inte finns kvar sen? vad gör jag då? De är juh så fina :)

nej off till att inte göra något i en stund till :)


4 km nästan 5

tryckte på 5k idag igen. Började med att gå 2 min och sen sprang jag resten. Fy fan vad slut jag var. Jag tror jag pushar mig själv lite för hårt. För min puls var uppe på farligt hög nivå såg jag sen. Kanske är lite för envis för mitt eget bästa ibland.

TRor jag ska åka in imorgon igen och springa lite , iallafall motionera.

På kvällen ska jag jobba. Men måste sova innan för jag blir så trött när jag motionerar.

Sen ska jag jobba extra på lördag också :)

Det konstiga är att jag kände inte av träningsvärken innan  jag sprang. Men kände av all värk i kroppen efter.
Fick ett sms av forever, de gav mig beröm för att jag har varit där så mycket :)

Sitter och kollar på träningskläder och det blir nog några inköp sen när man får pengar igen. Just nu måste jag dra upp byxorna när jag springer vilket är lite irriterande.

Löpning eller snarare joggning?

Jag vet inte. Men jag tror min hastighet skulle nog räknas som en joggare :P
Idag var jag på gymmet. Jag sprang i 32 minuter och det tog mig 4 km. Men sammanlagt var jag på bandet i 42 min. 32 min jogging , 8 min promenad i rasktakt och 2 min cooldown. Sen körde jag ett var på milon och lite gym.
Men trodde aldrig jag skulle orka så länge på bandet! Jag är stolt över mig själv. Dagsformen är helt olika från dag till dag. Vissa dagar orkar jag inte något och vissa dagar tar energin inte slut. Men idag Blev jag jävligt trött men ändå himla glad över vad jag klarade.

Min operationsdag är bokad. Den 5 oktober så opererar jag mig. Nervöst! Hoppas allt går bra. Men då får jag inte heller träna på en vecka. pga infektionsrisken. Kommer nämligen vara så att jag inte får tråna hårt för att inte svett ska rina ner i ögonen och när jag tvättar håret så måste jag blunda. För inte heller sminka mig på en vecka. Men det känns mera lungt då jag inte brukar sminka mig varjedag.

Så om två veckor är jag förmodligen väldigt nervös inför morgondagen :P

13.30 kommer jag operaras och Petris mamma kommer och kör hem mig, Jag kommer juh inte få se på 4 timmar efter operationen.

Tydligen har jag stora pupiller, Inget jag har tänkt på innan. Men det gör att jag får en förhöjd chans att kunna se auras runt ljuskällor på natten.

Sen efter 6 månader kommer jag skicka in nya papper till vägvärket och sen äntligen börja med mitt körkor ;)
Då blir min morbror glad då han tycker att jag borde ha skaffat det för ett bra tag sedan.

Så ser planen ut. Weiiii!!!!


 Då kommer jag inte vara någon Glasögonorm längre ;)


Promenad

Idag var jag på promenad med Katri och Jamilia :)
Sen åt jag mat med Emma. Gjorde också kladdkaka idag och det verkar som om grabbarna tyckte om den. Jag gjorde det iallafall :P 

Imorgon är det dags att gå till synkontrollen. Ska ringa jobbet också om hur det hela blir med schemat men tror att oavsett så kommer jag operera mig den 5 oktober. Det var det tidigaste tiden de hade och det skulle vara härligt att få det gjort. Det Spelar knappt någon roll hur schemat ser ut för operationen när typ alla lediga tider de hade i år var mitt i veckan och då brukar jag jobba. 

Synd som det är så kommer inte Toni på torsdag pga tragiska händelser och jag förstår verkligen varför hon stannar hema. Hoppas bara hon tar hand om sig själv. Men hon skulle komma någon annan dag och hon kommer alltid vara varmt välkommen hem till mig. 

Här är vi :)
  


Idag iaffären blev jag frågade av kassörskan om det var så att min jordgubbe va det som blev en påse eller om hon såg helt fel. JAg berättade då för henne att så var det. Hon undrade sedan vart jag hade köpt den. Bluebox ! Svarade jag. Nu funderar jag nästan lite på om jag ska ge en till henne! Men det tror jag hon nog skulle känna var lite skumt..... Hm.. 

Kan man vara snäll mot en främlig utan att verka creepy?  

Imorgon blir det iallafall en genomkörare på gymmet. Här kommer jag mera träningsvärk :P !

shit vad träningsvärk jag har haft de här dagarna. Speciellt baksida lår. Om man sitter i maskinen och kör ricktigt sakta på tillbaka vägen så kan jag lova att det bränner! Fy fan!

Nej nu måste jag komma på något vettigt. Inte kan jag sova än iallafall.. Jag sov 12 timmar i natt. Innan har ja haft otroliga problem med sömnen. Bar legat och tänkt och tänkt..Drömt oroligt och vaknat till hela tiden. ingen hit kan jag säga.

Vad ska köpas i morgon? förhoppningsvis inget.. men kanske lite protein..? nja vi får se.

Idag, Igår .... och nu.

Igår : Följde med och tränade, Det var roligt men jobbigt. Nästa gång jag tränar ska jag försöka springa under en längre tid. Men jag har ingen bra kondis så blir trött snabbt. Men det är väl något man får bygga upp igen.
Sen jobbade jag Och jag kan juh verkligen säga att jag inte är van att jobba för när jag vakande imorse så var jag så otroligt död.

Idag: Träningsvärk överallt! Trött som en jag vet inte vad och stel som en pinne.
Så vad har jag gjort idag? kollat igenom bilder , städat lite granna. Suttit på fb typ hela dagen och ätit.. Japp det var min söndag. Ätit för mycket det kan man juh säga iallafall.. Fan också!

Nu?: Ska plocka undan lite grejor och sen kankse sova. 

Imorgon: skulle vara bra om jag ringer vårdcentralen någon gång men tvivlar starkt på att det bli imorgon. Ska nog ner och köra lite kondis på gymmet. Boka tvättid. Ringa jobbet om mitt schema så att jag vet när jag börjar :)

bye bye  

Vad ska jag göra?

Vad ska jag göra idag?

Igår sorterade jag bland lite bilder från resan. Jag skulle ha tvättat men kunde inte gå upp i tid efter problem med sömnen i natt. Min arm känns lite bättre idag :)

Ska boka en ny tvätt tid. Funderar också på att gå till gymmet eller nja snarare cykla dit :P
Men skulle behöva städa.. Det är det underliga, Jag behöver alltid städa. För jag bestämmer mig alltid för att rensa utsaker och sen ligger det där på golvet och bara tar plats. För att jag blir uttråkad eller för att klockan blir så mycket att Petri går och lägger sig och då brukar jag också lägga mig.

De ringde från jobbet idag och jag ska jobba extra på lördag :) Sen pratade vi lite mera om mitt schema och det är förmodligen fel. Men hon skulle kolla på det nästa vecka för som hon säger så finns det tid innan jag börjar :P

Nej kanske ska ta och städa lite nu.. gud  vad tråkigt. Men sen blir man juh så avslappnad och glad :)


Vad ska jag göra?

Vad ska jag göra idag?

Igår sorterade jag bland lite bilder från resan. Jag skulle ha tvättat men kunde inte gå upp i tid efter problem med sömnen i natt. Min arm känns lite bättre idag :)

Ska boka en ny tvätt tid. Funderar också på att gå till gymmet eller nja snarare cykla dit :P
Men skulle behöva städa.. Det är det underliga, Jag behöver alltid städa. För jag bestämmer mig alltid för att rensa utsaker och sen ligger det där på golvet och bara tar plats. För att jag blir uttråkad eller för att klockan blir så mycket att Petri går och lägger sig och då brukar jag också lägga mig.

De ringde från jobbet idag och jag ska jobba extra på lördag :) Sen pratade vi lite mera om mitt schema och det är förmodligen fel. Men hon skulle kolla på det nästa vecka för som hon säger så finns det tid innan jag börjar :P

Nej kanske ska ta och städa lite nu.. gud  vad tråkigt. Men sen blir man juh så avslappnad och glad :)


Jag får :)

Var och kollade ögonen idag och det lät som det var helt ok för mig att göra den.
På tisdag ska jag dit och göra en djupare undersökning. Hon skrev redan upp lediga datum för operation om jag skulle kunna göra en så snabbt som möjligt.

Hon pratade om att jag kunde betala det via min lön. Men jag var tvungen att prata med jobbet först så jag åkte dit och lämnade en broshyr om det hela till Jenny. Det kostar inte företaget något utan deras arbetsgivar avgift blir billgare för mig. Det går till så att det dras från brutolönen så för oskattade pengar. Så jag kan tjäna flera tusen på det hela. Men det är väl något administrativ som företaget måste göra.

Om det skulle vara så att företaget inte går med på det så gör jag det ändå.  :)

Jag är så glad för att jag får göra det hela. Jag hämtade mitt schema från jobbet också och fick berättat för mig hur jag jobbar och vart jag ska starta.

Var också och tränade lite idag på gymmet , men inga armar då min arm fortfarande är knas.. :/

Blev stålt av mig själv, testade en grej jag inte trodde jag skulle klara. Det var att använda den här maskinen :

Den ser inte helt ut så här på gymmet men det är samma fast en annan färg. Benlyftsställning. Jag klarade inte av många men iallafall några stycken. Blev otroligt glad :) Den ska användas igen!

 

 

Nervös!

Imorgon får jag veta om de är ok eller inte för mig att göra en operation. Jag är nervös... tänk om de säger nej :(

Har lyckats tränat fel eller ansträngt min ena arm så den är lite röd, värker och kliar. Hoppas det går över snart.. har varit så i några dagar nu. Det har inte blivit mycket gym denna vecka. Var där i måndags och ja det är enda dagen. Igår tog jag lång promenad med Petri och idag har jag bara tränat lite hemma. Imorgon ska jag nog gå till gymmet men ska inte anstränga armen så mycket så det blir väl att träna allt utom armar.

Undra om det blir något extra jobb i helgen. Jag hoppas att jag får. Det fanns en ledig tid imorgon men det var när jag skulle till läkaren. Synd :(

Men hon trodde att det skulle komma lediga tider till på lördag iallafall.. jag sa att jag kan jobba fredag också :)

Måste juh vänja mig lite och få in lite pengar ;P kan juh inte påstå att jag är rik eller något.

Hmm....nej nu ska jag nog se lite tv och sen blir det sängen.

God natt


Nästa resa..

Är nästan bokad.. elelr är den bokad ? vet inte ricktigt men kul ska det bli iallafall. Datum spikat och äventyren väntar. Nu ska här sparas Pengar!

Igår Gick jag ut på en promenad med Katri och Jamila och deras lilla kattunge Lady.
Lady var verkligen jätte nervös och rädd för allt nytt och alla nya människor.
Vi såg en stor groda.


Idag var jag så otroligt seg pga en mycket hemsk natt. Tror mina grannars bråk blev så stort att de började misshandla varandra.

Det började med att jag inte kunde sova och gick och diskade.  02.45 började det banka , som att någon gick och öppnade och stängde dörrar. Jag började höra röster och gick och kollade om Petri hade vaknat och gick runt i lägenheten. Men nej, jag började bli ricktigt rädd och började tror att det spökade. Men sen när jag slutade disk och skulle gå och sova. Så bankade det och dunsade. En kvinna och en man skrek och det hördes spring i trapphuset. Dörrar smäldes och det höll på kanske till halv 4. Sen somnade jag., innan låg jag och funderade på om man kan ringa 112 om det är så att ett bråk har urartat så här. Eller ringer man securitas? Jag började verkligen bli himla rädd för vad som kunde ha hänt/hände kvinnan.

Trodde att jag skulle ställa in träningen men viste att jag skulle bli så otroligt uttråkad om jag inte gick ut och fick utlopp för all rastlöshet. Men sen stod jag där på gymmet. Körde milon 2 varv och sen lite triceps också plus 30 minuter spiningklass. Ursh vad trött jag blev. Sen fixade jag lite grejor nere på stan. Köpte grejor till tavlorna jag fick från Petri och Katri. Även en jätte fin diskborste köpte jag :P  
Sen gick jag till Synsam och hämtade papprena som behövs på torsdag.

Diskborsten:

Åkte hem och Petri satte upp tavlorna och gjorde jätte god kyckling med annas och ris.

Imorgon blir det ännu mera träning men mest kondis. Ska fortsätta och sortera alla bilder på datorn från resan.

Mitt nya handfat

 

ChessCaken jag gjorde för några veckor (New york chesscake med blåbär).

bye bye för nu.


Snart ska jag till jobbet

Snart ska jag till jobbet för första gången sen jag åkte i november förra året. Känns lite pirrigt, kul och jobbigt på samma gång. Himla skumt.

Igår Var det planerar/film kväll hos Lina. Så Lina, Emma och Jag har börjat planera resan till våren lite grovt ska bli så kul! :) Vandrade runt i våra mjukis dräkter, man ser juh helt knas ut. Som en gigantisk bebis :P

Idag har det inte gjorts mycket.. fixat lite hemma , rensat svamp som Petri plockade igår och sen så försökte jag sova innan Jobbet men det gick inte så bra. 

Längtar till ullared också och tills Toni kommer. Men även till på Torsdag :)

Vill köpa lite träningskläder. Men det får bli sen... när jag har råd.


Målet för dagen

Målet för dagen är avklarat. Det blev 2 timmat på gymmet :) snacka om träningsvärk imorgon. Men jag är glad att jag kom iväg. fortfarande inte fått in någon rutin. Skulle vilja bo närmare.

Snart ska jag iväg på promenad.  :)

Hemsk när folk försöker förstöra andras liv.. Tror bara det finns en person jag hatar av hela mitt hjärta! Fy fan, nej nu kommer jag lägga mig i mer än innan. Hårt mot hårt, även om jag aldrig kommer kunna såra dig så mycket som du sårar min vänn, om och om igen! Hatar dig av hela mitt hjärta!



Snart så ..

Snart så cyklar jag iväg till forever. SKa köra lite milon och kondis m.m idag. Igår blev det inte direkt någon tung träning eller så.. men det blev en två timmars promenad med Katri :)

Idag blir det också en promenad med katri fast inte förens senare. Nej nu måste jag fixa håret för snart ska jag möta Petri på forever :)


Nytt Handfat !

Fan vad glad jag är! De kom och fixade mig ett nytt handfat idag :)

Det blänker! Det är så fint!

Jag är jätte glad och kan inte sluta lee när jag tänker på mitt underbar handfat. Jag sa till Petri och Katri att vårat handfat är helt fantastiskt, jätte fint! Petri sa ja jo det ser ut som ett handfat *hahaha*. Katri kommer att komma över någon dag och inspektera det hela. Jag sa att hon nog kommer reagera som sin bror, hahaha!

Imorgon ska vi till gymmet, det blir milon plus gym igen :)

När jag reser med tjejerna får det definitvit bli ett hotel med någon form av träningsanläggning.

Idag blir det efterlyst, gillar det programet. Även om det helt klart vore bättre om det inte fanns för att folk var snälla och duktiga och inte gjorde dumheter. Men tyvärr ser juh inte värden ut så... :(

Läste en massa Kimi ni todoke  (Manga). Anime serien är också bra :) Har 9 volymer av manga böckerna.. nu vill jag ha resten.

http://en.wikipedia.org/wiki/Kimi_ni_Todoke 

Så några nya nyheter? japp Ica stenby har slut på smör (baksmör) för att alla går på den där fett dieten. De skulle tydligen har svårt att få in det ända till jul. Eller det var något sånt de stod inne på ica. Men vet inte ricktigt om det är en ny nyhete då jag hittade en artikel från aftonbladet som var från 2009... så nyhet för mig men kanske inte för dig :P

Ja överdos av smiles.,.... är beroende kan inte sluta. Tycker det ser så allvarligt ut utan smiles... Folk kan juh inte se var jag ler på ricktigt när jag skriver grejor.. Haha faste det kan ni inte ändå för då hade hela jävla inlägget varit fullt med dem! =:D

Funderar på att byta blogg sida,,, men jag vet inte..

Samman fattning på en väldigt lugn dag...

Suttit vid datorn (som typ alla dagar)

Dansar runt i köket (som typ alla dagar)

Dansat runt i resten av lägenheten (som typ alla dagar)

Sjungit för full hals (som typ alla dagar)

Läst manga 

Hjälpt till när PEtri gjort mat (han bakade även bröd) 

Pratat i tele (som typ alla dagar) 

Fått nytt handfat ( händer aldrig) 

Det är nog allt för nu....  Händer mera saker snart säkert..

hm.. fick en ide .. bye bye ;)


Tröttis

Min kropp är trött idag :) Tror det betyder att jag har gjort något rätt idag iallafall.. ;)

Cyklade till forever, motionerade på löpbandet i 45 min men orkade inte springa hela tiden. Så sprang ett var och gick och sen sprang ett varv och gick. ja så höll jag på i 45 min. Haha man kanske kan kalladet för intervall träning ?  Sen Cyklade jag hem i motvind som vanligt. Men på det viset blir det lite mera träning.

Sen var det bara att springa upp för trapporna och hämta tvättmedel och mattor. Slängde in två av mina hallmattor i tvätten på 60 grader. Tänkte att det nog kunde behövas för det är meningen att de ska vara vita och ja det är/var det inte längre. Kommer ner efter en timme och stirrar in i Mattvättmaskinen och väntar, När den stannar så rasar mina två mattor ner. Det ser ungefär ut som någon har stoppat in ett får i stället för mina mattor.
Ut kommer det bara en massa tussar av ja får. Trodde de skulle klara mera då det faktiskt är mattor! Men nej det var bara att ställa sig och göra rent maskinen från en får attack!

Så jag bestämde mig för att vara snällare mot de två mattor jag hade kvar till hallen. Slängde in dem på fintvätt ylle. Men Det hjälpte inte så mycket. det var inte ricktigt en får attack denna gång utan snarare två mattor som såg ut som de hade blivit attackerd av ett väldigt argt djur. Så de åkte också i soporna. 

Så nu behövs det nya mattor till hallen. ;) Det var himla komiskt, var extremt försvånad när jag öppnade maskinen första gången. MEn men hade ändå tänkte att köpa nya mattor men trodde jag skulle slänga de gamla efter det nya inköpet. 

Sen var jag med Katri och Jamilia till affären, glömde säga det jag tänkte om helgen. Men får väl ringa igen och störa :P

imorgon blir det kanske kondis träning igen. får se om jag orkar. vill inte göra som förr och bli sjuk på en gång. Men bara kondis borde vara ok. eller? 

Min tid hos ögonfixarn är nu bokad. den 15 september ska jag dit och kolla om det är möjligt för mig att fixa till dem.  Hoppas hoppas! 

nej nu blir det dokumentär som vanligt! tjingeling! 

Snart så..

Bär det av till forever igen. Har värsta träningsvärken idag, måste gjort något rätt igår då ;)
Så idag blir det endast kondis.

Sen blir det att tvätta mattorna, inte lika roligt men det behövs. Om jag inte skjuter upp det idag också. vet inte om jag hinner hem från gymmet tills dess.

V 38 kommer förmodligen Toni och hälsar på :D ska bli så kul!


woho

Idag känner jag mig lite nöjd med mig själv :)
Jag kom iväg till gymmet helt själv. Hoppas det blir en vana :)

Igår skrubbade jag badkaret som aldrig förr, eller hela badrummet för att vara mera exakt. Storstädning helt enkelt. Så fint! undrar om det någonsin har varit så rent. Det var iallafall mycket skitigare bakom badkaret när vi flyttade in än vad det var nu när jag gjorde rent. 
Jag drog slutsatsen att de förmodligen aldrig gjorde rent bakom eller underbadkaret under deras tid i denna lägenhet. För alla gånger jag gör rent när så går det himla lätt bara att torka och spola av. Men när vi flyttade in fick jag hemskt nog skrubba som aldrig förr. 

men städningen kommer fortsätta idag också. fast i andra rum. blev nästan klar i sovrummet. Men som sagt stor städning. så jag går igenom alla lådor.. och det tar sin tid. 

På gymmet idag blev det 2 var i milon ökade även upp ett kilo som de sa. :) sen vidare till resten av vikterna i gymmet. hm.. ja inte alla men några. som mage, höfter/mage. Biceps och triceps. lite annat.

Men det slår aldrig fel för när jag ska cykla hem är det ta mig fan motvind varjegång. Det är som om jag bor i någon vindtunnel.

nej nu ska jag not ta och ringa top streetwear och kolla var mina pengar är..!

Vad fan.. äre med mig.

På ren värmländska?

Jag har väl alltid varit så här iof. upp och ner , ner och upp.. men det känns som om jag är ännu mera så nu efter resan. Var på bra humör idag och sen på dåligt och så har det pendlat upp och ner hela tiden.

Idag hittade jag min drömlägenhet. Men det kan jag självklart inte köpa.... även om jag hemskt nog skulle vilja försöka med att få ett lönelöfte och sen bara dra iväg ett bud. Men nu ska vi inte glömma att jag inte har sett den mera än på bild. Funderar på att gå på en visning.. men det känns lite som att få ett slag i ansiktet. Ha ha här har du den perfekta lägenheten och den kan inte du köpa :'(

Men ska kanske kolla på den ändå.... hm.. svårt att bestämma mig. Bokade nu!

vem vet någon kanske inte köper nu eller så ja jag vet inte, man kan alltid kolla..

snart ska jag på promenix med petri :) när han har lyssnat klart på sin gamla radio :P


RSS 2.0