Jävla telefonförsäljare!

De ringer och jagar mig hela tiden! Idag svarade jag igen så att de ska sluta ringa. De ville ge mig rakblad helt kostnadsfritt och utan att jag ska behöva betala porto. Förklarade då att jag inte var intresserad eftersom jag använder epilator. Då tyckte de att jag kunde ge dem till någon annan. Då förklarade jag att jag inte ville binda upp mig för att få hem några rakblad. Killen blir då otrevlig och säger att han borde få prata till punkt innan jag avbryter honom. Han säger då exakt samma sak som jag sa till honom. Att jag har fjorton dagar på mig att säga upp abonnemanget genom att skicka tillbaka paketet. Hur jag nu ska kunna göra det om jag ska ge bort dem? Då sa jag till honom att det precis är det jag sa till honom att jag ville undvika. Han säger då ska det vara så jobbigt att skicka tillbaka ett paket? Då sa ja att ja det tycker jag eftersom jag inte ens ville ha grejorna som jag nu har sagt några gånger.

Två min senare ringde det från en undersökning, tyckte synd om killen som ringde han lät så ledsen, men de ringde igår också och jag orkar inte längre. För var jag alltid trevlig mot alla telefonförsäljare och undersöknings människor. Men efter att ha varit dum förklarad , hånad och utskälld flera gånger så orkar jag inte längre vara snäll. Men har jag tappat en del av mig själv? Jag brukade vara naive och glad. Nu är jag cyniskt och elak.


Shit....

Fan vad tidigt jag ska vakna då, eller har jag ens sovit? Somnade någon gång vid ett och sen har jag varit halvt vaken sedan tre. Vid fem tänkte jag vart är petri? Han är säkert i skolan, jag var helt säker på att klockan strax skulle ringa och att det vore dax att snart börja tvätta. men nej den var fem och jag hittar Petri vid datorn. Han hade svårt att somna så han gick upp. Jag lurade tillbaka honom till sängen och nu sover han och jag har varit vaken sen fem. Jag har läst lite (2,5 manga böcker) för bli trött. Men jag kan inte somna. Städade igår, dammsög och moppade golven, fixade rent i sängen. Kände mig helt slut när jag la mig och ändå sover jag inte nu. Svin trött men kan inte somna. Nu ska jag göra ännu ett försök och om det inte funkar går jag upp och gör frukost och diskar. Om det håller på så här kommer mitt hem bli helt skinnade rent ;) senare idag ska jag på promenad med Katri till ica maxi, jag ska köpa kyckling och kanske ost. Sen kommer vi få skjuts hem av Ebbe. Varför gå dit? Bra pris på kyckling för medlemar och glömde mitt ica kort hemma när jag var där igår med Emma. Så himla klantigt av mig. Så det handlades endast gurka, meloner av olika slag , citrongräs och passionsfrukt. Petri gjorde en supergod kyckling soppa igår, mums! Nej nu försöka sova 1,5 tim till. Hoppas jag lyckas! :)


Hm....samma rubrik som innan

Av någon anledning så blev jag lite ledsen idag. Först var jag glad och sen blev jag ledsen när jag kom hem. Jag kan bli så här ologiskt ledsen och bara börja må skit och övertolka saker som sägs.

Som någon kommentar om att jag inte hörde till släkten. Det stämmer väl iof för vi är inte gifta. Men samtidigt har vi varit tillsamman i över tio år. När är man med i släkten? Jag hatar att jag är så tillbaka dragen och blyg. Varför kan jag inte bara slappna av och göra och säga saker som jag vill. Jag håller tillbaka och bryr mig för mycket om saker som sägs och vad folk tycker om mig.

Som om jag hör en osanning , varför bry sig? Men jag bryr mig och undrar varför har man ljugit för mig? Eller har de som sagts ändrats? Jag ska jobba idag och känner inte alls för det. Men kanske är lika bra, istället för att vara hemma och grubbla. Det mår väl ingen bra av.


En glädjens dag , men en nedstämd bahia


Tjoho

Sov skit dåligt i natt. Vaknade hela tiden. Igår var jag och tränade med Emma och gick på promenad med Petri, En härlig dag. Städade lite och tog det lungt också. 

Skulle vilja ha en Kategori här som heter Resor där jag bara skriver om mina resor. Men då måste jag fatta hur man gör. Orkar inte fixa det idag. 

Har varit ledig i två dagar och det har varit så härligt. I tisdags var jag ute och åt med Petri, Katri och Ebbe på olarys. Sen gick jag och Katri vidare till La grande. Där träffade vi på Emma och som vanligt händer det konstiga saker. HAhaha! Men det var roligt. 

Fredag kommer jag träffa Kia och ska även träna är det tänkt. Måste också till Forever och hämta kvitto på vad jag har betalat samt att jag tänker säga upp medlemskapet där. tillsvidare.  

På lördag blir det att fira Jerrys student och sen ska jag till jobbet. Sen är jag ledig från torsdag till söndag :))


RSS 2.0