Denna vecka har jag...

Börjat med träningen. Har nu varit iväg tre gånger :) Ska iväg imorgon också och sen eftersom jag fuskade i onsdags och sov så ska jag träna på lördag också. Det är tanken iallafall. men vi få¨r se hur det blir.
Något är knasigt med bloggen så jag ser inte halva sidan av det jag skriver. Får väl bara hoppas på att jag har skrivit rätt.

Det var tänkt att på lördag träffa Katri men hon hade dubbel bokat sig och jag har en del jag måste fixa innan jul också. Så jag tänkte att jag skulle städa och plocka fram julsaker och sen slå in pressenter.

Sen ska jag även leta fram recept till nästa helg då vi ska baka hela helgen :) Tre saker är bestämda. K.
Knäck, kanderade äpplen och lussebullar. :)

Petri var jätte duktig här i veckan och fixade avloppet i köket. Han satt där och fixad hela kvällen och nu rinner det så mycket bättre :)

Ska försöka boka tvättstugan på lördag också. Inte det roligaste men jag har en massa tvätt igen. konstigt detta hur tvätten tar över mitt hem.


Stolt!

Känner mig stolt över mig själv idag. Jag kom iväg till gymmet. Jag känner míg bra för att jag kom iväg och jag hoppas att jag kommer kunna hålla det den här gången.

Jag är solt över Petri som har hållit i och fortsätter träna. :)

Om en stund ska jag till jobbet. Om någon dag borde jag ta mig in till stan och köpa lite grejor till träningen.

I helgen var Toni över :) Hon kom hit på torsdagen och sen umgicks vi ända tills hon åkte hem på söndagen. Vi var uppe 2 gånger till sthlm och så bjöd hon mig och Petri på Bio här i E-tuna. Hon är så snäll :)

I sthlm åt vi på min favvo resturang första dagen men lunchen blev förstörd av någon man som hela tiden skulle babla med oss. :( Jul marknaden i Gamla stan var jätte gullig men det var inte så stor och så saknade ja snön. Snön sätter en sån fin stämning när man ska göra juliga saker.

Vi sprang runt och köpte julklappar och annat roligt. Hittade en hel del smycken och annat fint. Jag är nästan klar med julklapparna nu. Bara två klappar kvar. Sen har jag födelsedagspressenter kvar. hm,..

Tror jag åker hem till Karlstad i mellandagarna men jag är inte helt säker.


RSS 2.0