Kramperna

Jag fick gå hem från jobbet i söndags pga illamående, frossa och kramper imagen. Fan börjar få så igen. Det har hänt då och då sen jag var i Peru. Idag ringde jag vårdcentralen och jag ska dit på kontroll den 21/6. De ska också kolla om jag har ansträngnings astma. Borde kollat upp det för flera år sen men har skjutit upp det. Har tänkt att jag bara är nojig. Har mindre kramper idag. Kanske kan jobba igen imorgon.


Trött... Vad är det för fel?

Är så trött, vad är det för fel?
Är jätte trött och har varit det hela dagen. Petri och jag var iväg och grillade med bjäle och hans tjej, sebbe, jimmy och Katris lilla familj. Jätte fint ställe vid vattnet. Det var så fint att sitta där och kolla ut över sjön.

Nu ligger jag på soffan och slappar. Det känns som om jag ska somna. Kollar/lyssnar på Eurovision men jag är så trött så tror att jag ska somna. Äter godis och tittar på detta spektakel. Tycker att det känns som om tv hostarna eller värdarna gör bort sig hela tiden. Tycker att det är lite konstigt att det är tio bidrag som har skrivits av Sverige. :) Det är också lite jobbigt att så många sjunger ballader. Denna utsikt hade jag från grillplatsen


Björntjänst

Jag gillar inte det ordet alls. Det har alltid blivit fel sen jag var liten. Jag har alltid tänkt på Baloo i djungeboken. En stor björn och det måste juh vara en stor tjänst om det kommer från ett så stort djur som just Baloo björnen.
Baloo är snäll så hans tjänster måste vara bra? Nej det blir bara så fel varje gång jag hör det ordet.

En björntjänst för mig kommer alltid vara en väldigt stor tjänst :)

Idag kändes det som om jag skulle svimma på jobbet. Otroligt varmt och kvavt. Termometern på väggen stämmer inte. För jag brukar inte få svarta prickar framför ögonen i 27 grader och inte heller brukar jag bli snurrig.

Idag var jag på Powergym och körde efter mitt nya schema.

Katri, JAmilia och jag tog och promenerade hem och stannade för glass i fröslunda.
Sen gick jag hem och åt lunch, efter en stund blev det jobb. Sen promenad i natten med Petri.

Nu är jag trött och ska snart sova :))

Är otroligt beroende av uppdrag granskning

Tittar på avsnitten via svt play och jag är inte helt övertygad om ifall det är bra att titta på det eller inte. Jag blir ledsen, arg och upprörd. Så här får det inte gå till! Jag är också en sann kalla fakta tittare. Jag älskar dokumentärer och olika fakta program. Men jag mår inte alltid så bra av att titta på dem. Som att efter att jag kollar på efterlyst så är jag rädd för allt som kan hända. Tror att faror existerar i varenda buske. Att de flesta man träffar efter krogen är förövare. Nej , jag blir lite paranoid. Efter att ha tittat på uppdrag granskning och avsnittet om Klädföretaget zahra Så vet jag inte om jag kommer kunna köpa kläder där igen. Även om jag gillar kläderna så behandlar de sina anställda son skit och det vill jag inte stödja. Men de förlorar sina jobb om man inte handlar. Är det bättre att ha ett jobb än inget alls även om man vantrivs?

Imorgon är det en ny dag som kommer starta med lite träning och sen jobb :) jobbet är väl inget att hurra för men tydligen så ska shopping,smycken och resor som jag suktar efter vara På g till mig. Om man nu ska tro på spåkulan på FB.

Har köpt en morsdag present till min lilla mamma också. Hoppas hon blir glad :) den kommer komma med posten och hon vet inget om de :)
Hon har heller inget tillövers för datorer så hon vet inte vad jag skriver :p Hon kommer bli så förvånad tror jag :)

Natti natti


Förra inlägget,..

Ville inte skickas iväg när jag var borta. Så jag skickade det nu istället. Så nu är det två jobbdagar kvar för denna vecka och sen är jag ledig ända till på måndag. Så skönt! Ska snart sova, omvänt mot alla dag jobbare som börjar jobba nu. Själv slutade jag jobbet nyss och tänkte sova alldeles snart.

Har haft sjuk träningsvärk i rumpa och ben i två dagar nu. Det mesta är borta och förhoppningsvis blir det inte en tredje dag med träningsvärk i benen. Imorgon (idag för "vanligt" folk)ska jag inte träna, utan ta och städa här hemma. Sen på onsdag så börjar jag med ett nytt träningsschema.

På fredag är det jobb fest, hoppas det blir kul :)) jag ska prova ut kläder också så jag bara kan klä på mig på fredag utan någon panik.

Nej nu toa och sedan sova.


Tjoho usa!

Har varit i usa nu sen den 7april. Allt har varit bra här förutom att det är lite väl kallt här i New York. Har shoppat en massa :) mera info när jag kommer hem.


RSS 2.0