Tillbaka till jobbet

Ja nu har jag varit ledig i två dagar och det känns jätte härligt men idag ska man tillbaka till fabriken.
Det känns också bra, på något konstigt vis. Inte för att jag tycker det är speciellt kul men mest för att jag känner hur jag börjar bli klättra lite på väggarna. Är bäl bara för att man har jobbat mer de senaste veckorna.

Vet inte hur jag ska klara mig sen när jag nästan blir ledig hela mars. Men hittat nog något som jag kan syssel sätta mig med :) Ska bl a till karlstad och hälsa på släkt och vänner. Det ska bli så trevligt :) sen kommer jag vara hemma ungefär en vecka och ta det lungt också. Men jag kommer säkert bli galen om jag inte sätter igång med att fylla mina dagar med en massa roligt. Att bara vara hemma och inte göra något speciellt är bara något jag gillar att göra innan jobbet. När jag är ledig gillar jag att göra saker så att jag inte är ledig *hahaha*

Är så van att prata med Amanda nu nästan varje dag att det känns konstigt att inte göra det. Stackaren är sjuk och kan inte prata. Eller kanske inte sjuk, men hennes hals mår inte så bra. Så jag väntar in att hon ska få tillbaka rösten. Jag kommer iallafall att träffa tjejerna när jag kommer hem till karlstad. Kia fyller år så henne ska vi fira :) sen fyller även Toni, Pappa och Min kusin Daniel år. Många man känner som fyller år i mars och på mindre än en veckas mellan rum. Från den 6:e - 10:de mars om jag kommer ihåg rätt.

Idag så pratade jag lite med Katri eller lite någon timme kanske, men comviq är inte ett bolag som gör det lätt att prata länge genom. Blir hela tiden avbrott i samtalet. otroligt irriterande. Har man så att det bara är uppkopplingsavgiften som kostar så tjänar man inte på det via comviq. Det har man märkt iallafall.
Ibörjan trodde jag att det var att mina då varande telefoner var dåliga men nu har jag en ny och det kan inte vara fel på även denna tele. Även om jag har full motagning så bryts det =/  så blir det ett konstigt pip ljud och det sägs i luren nummret kan inte nås för tillfälllet. Nej det var juh konstigt för vi pratade precis med varandra innan anslutningen bröts =/

nej nu ska jag försöka hitta på något att göra, inget känns lockande men men,..


Nu Börjar...

Den delen av vintern som jag inte uppskattar, nu vill jag att det ska bli vår snabbt så man slipper allt slask.
Det är verkligen inte fint och man blir så blöt och gegig på kläder och skor. 

Längtar tills jag kan ta ut cykeln och ta och börja cykla igen. Plocka undan alla mössor, vantar och halsdukar och för att sedan plocka fram tunnare jackor :)

Idag var det jätte härligt ute och jag slapp gå med halsduk och vantar. men vet inte om jag helt vågar tro på att värmen är på G.

Det stod i tidnigen att de största snöhögarna inte kommer försvinna förens i maj och att de försöker forsla bort så mycket snö som möjligt så att det inte blir översväming. Det är nog en bra tanke, för så mycket snö  som finns nu så lär det bli översväming om inte de tar bort lite.

Så dessa i fredags har jag varit ledig och jag har fått en massa saker gjorda. 
Betalat räkningar, städat, rensat ut smink, tvättat och jag satte äntligen ihop bordet :) 
 
Så idag då? Jag har inte gjort mycket alls, utan mest tagit det lungt. Ska diska lite snart och sen ska jag vika tvätten. Sen kommer Anki ploppa förbi lite snabbt. Det blev inte av igår då hon fick jobba över.

Nej nu ska jag gå och vara lite duktig :)

så här sitter jag...

Så här sitter jag och ska snart sova. kom hem från jobbet för snart 2 timmar sen.

Idag är dagen då jag ska betala räkningar, ursh det är så hemskt att se en sån stor del av lönen flyga iväg.

Som jag har sagt och skrivit tusen gånger, jag sparat pengar. Jag och Amanda har typ bestämt när vi ska åka nu och det blir i slutet av november :D

Jag längtar så extremt mycket och jag kommer sakna så många människor här hemma.

Så i lördags så åkte jag, Anki, Julia, Katri, Jamilia till Kungens kurva och gick på ikea. Den som körde var Nille och han hade sin kompis Dennis med sig men de gjorde annat efter frukosten innen på ikea.

Så när vi är på ikea så lärde sig Jamilia plötsligt mitt namn och det blev en massa ropande. Så otroligt gulligt :)
Ibland blev det lite jobbigt för barnen att sitta still , fast det gick bättre än vad jag trodde. Hade jätte trevligt!

Hemfärden var inte så rolig pga snökaoset men inte så farlig ändå , men det var inte direkt jag som körde *haha*
Jobbigare blev det när jag kom hem för då skulle jag snart till jobbet, jag sov väl en timme och sen drog jag dit och där väntades det en jobbig natt framför mig.


Men nu är veckan snart slut och jag har en jobb dag kvar och sen väntas det en ledig fredag på mig :)

pengarna måste vara inne senast på måndag och jag glömmer det hela tiden. Om jag inte skärper mig nu så kommer det inte bli någon ullared för mig och Katri :(


nej nu ska jag sova, tror jag.....


Sitter och inväntar...

Sitter och inväntar att klockan ska bli 13.00 men just nu går det segt...

jobbar järnet nu , än så länge denna månad har jag inte varit ledig mycket.
Tre dagar närmare bestämt, Här ska sparas pengar till en lång resa med Amanda och när jag åker hem till karlstad så ska vi planera lite mera detaljerat. Men svårt att planera något som man inte helt säkert vet när det blir av.

Man tar en sak i taget och det första steget är att jobba på. kommer nästan vara ledig hela mars pga att jag måste ta ut ledighet. Skulle hällre vilja ha pengarna men så fick man inte göra.

Är så sjukt sugen på att gå ut på krogen men ja det kommer de inte bli på ett tag iallafall.
Jag och petri ska iallafall ha en myskväll på fredag och gå på bio och om jag får som jag vill så går vi ut och äter innan bion också :)

På lördag åker jag,Anki,Julia,Katri och kanske Jamilia till kungenskurva och shoppar. Ser verkligen fram emot det :) Sen på kvällen blir det mera jobb , men en ledig dag är jag värd iallafall :D

Får skylla mig själv när jag ber om att få jobba extra. Men jag har ett mera lockande mål :)

nej nu ska jag ta upp telen och ringa lite.

speciell dag?

Nepp inte här inte. kan inte direkt planera något speciellt när jag nu har bestämt mig för att jobba på så mycket som jag bara orkar.

Snart måste jag ta ut mina sista semesterdagar också vilket gör att jag är borta den större delen av mars.
Sen om Katri och Jag för som vi vill så åker vi till thailand i april :D
Jag hoppas verkligen att det blir av.

Snart ska jag till jobbet  men nyss satt jag och bråkade med fb det funkar inte helt som jag vill. den har problem med att ladda sidor så det blir inga alla hjärtansdag kort till mina vänner :(

Typ pank denna månad men så går det med speciella dagar som dyker upp lite här och där.

Men snart får man pengar igen och då ska en del spenderas på ullared :) resten ska förmodligen läggas undan. Jag undrar om jag går pengarna som missades i december och januari lönen :/

nej nu ska jag dra.....


Börjar förstå

Nu börjar jag förstå att jag måste jobba en hel del för att få ihop till min och Amandas resa :P
Det blir att vänta med att flytta tills jag kommer hem från den resan, eftersom jag kommer behöva lägga undan det mesta av mina extra pengar dit. Ska från och med nästa månad eller nja efter ullared får det bli. Att försöka klarar mig på 1000 kr att göra vad jag vill för. Det är mitt mål och det kommer bli otroligt hårt men har man ett mål så borde det gå. :)

För nu har det mesta lagts på thailand som även kanske blir en Las vegas resa *haha* Vi har inte helt bestämt oss än. Men någon stanns ska vi. Förmodligen blir det en resa i sommar också fast bara över några dagar och inte direkt långt bort.

Längtar!! Snart blir det väl kanske karlstad också om vi inte kan åka till thailand i mars men det tror jag itne vi lyckas med. :P


nej nu till jobbet för ännu ett arbetspass

orkar inte ...

jobba, är jätte trött, men självklart kommer jag ta mig till jobbet ändå. jag kanske blir super pigg när jag väl är där. Denna gången måste jag sova när jag kommer hem, så att jag kan gå upp i någorlunda normal tid.

i morgon ska jag förmodligen träffa katri så då kan jag inte sova bort hela dagen :P


Socker

Är min stora fiende. Jag är helt klart starkt beroende!
Jag fösöker att sluta med onyttiga grejor men min vilje styrka är inte stark nog.
så tragiskt, men sant.

Så vad har jag gjort idag? inte ett skit för att vara ärlig. Det började med att jag inte kunde sova och sen när jag väl somnade så var klockan efter 13.00 och ja då blir det att man sover hela dagen.

Så inte heller denna helgen har jag lyckats rensa ur garderoben från onödiga grejor. Hoppas på att jag lyckas med det nästa helg i stället. Jag var duktig och stannade hemma denna helgen och av någon anledning har jag fått för mig att jag har varit dukig i två veckor i rad men det stämmer inte.. för jag var ute förra helgen =/

Hur kan man glömma bort det?  jag lyckades glömma i varje fall men det finns bild bevis.

Kollade på sista avsnittet nu på gilmore girls och det känns tragiskt när en serie slutar efter 7 år.
jag var aldrig någon som följde det när det gick på tv men måste säga att jag tycker att det är en bra serie och jag har sett varenda avsnitt i efterhand.

Så ikväll ska jag jobbar igen så det blir gem kvällar i rad igen :) får se om det blir något mer.

har en massa måsten som jag borde få ur vägen snart, men ibland är man bara för lat för att orka :P


rosa mössa + annat

När jag har på mig min nya rosa mössa lyckas jag få folk och le stort bara av att se mig.

undra om det är bra eller dåligt ? =/  jag försöker se det som bra eftersom jag själv gillar min mössa.

Ja idag skulle jag har tränat men så blev det inte denna gången heller. Skulle förmodligen ha gått på ett senare pass men fick aldrig veta om det gick eller inte..

jaha så vad gjorde jag sen då? inte ett skit har jag gjort idag.

pratat i tele på kvällen och sen såg jag på film med petri :)

inte alls som jag trodde det skulle bli.

pank är jag också, inte överdrivet roligt.

kollar resor som vanligt, men vet inte om det blir att resa. just nu är jag på ett negativt humör och ja det blir väl lätt så när man tycker att en hel dag bara gick i sopkorgen. Blir lite lätt så när man jobbar mycket och sover knasigt.




RSS 2.0