Idag?

Vad ska jag göra idag?

det blir ingen utgång iallafall. eller jag tror inte det iallafall. det blir första fredagen på ett tag då jag inte har något speciellt bestämt.

Ska iallafall försöka städa och kanske rensa ut min garderob. men vi får se hur det blir med garderoben.. men ska iallafall städa "normalt".

idag ringde min chef mig och lät lite skamsen och mumlade något om följa listan m.m så fick jag extra jobb för nästa vecka och denna. Ska jobba extra nu på lördag , yes! det va de jag ville. sen fick jag även en tid på tisdag nästa vecka. men det knasigaste är att han tänkte ge mig för hela veckan *haha*
-men du jobbar söndag natt eller?
japp.
jaha ja då funkar inte måndags tiden, men då kan du tisdag.
japp.
vad bra, jag har onsdag också.
 jaha men jag jobbar redan onsdag, torsdag.
jaha, ja då funkar inte fredag morgon heller.
nej det gör det juh inte.
ja men då fick du två tider iallafall.
japp :) tack så mycket.
tack 

försöka sova vidare. 

  

Jobbet är underligt...

Jag har sedan jag skrev på avskedet från skoga att allt stod i sin ordning och att de viste när jag började..
men tydligen inte. I deras lista så började jag tydligen i september! Vilket jag vet är fel eftersom jag började som sommar vikarie i slutet på juni eller närmare bestämt. 060626.

Så i morgon ska jag ta en kopia på mitt anställningsbevis och lämna in dem. hur svårt kan det vara att spara saker på datorn eller lägga in det i en pärm. detta är min fråga.

jag blev väldigt misstänksam när jag fick höra att en person var före mig i kön för nyanställning eftersom hon hade sagt till mig vilket datum hon började. sen får jag höra att hon ligger först.

vilket hon också gjorde. men inte så länge till förhoppningsvis. Det som är ännu mera störande är att jag kanske inte ens skulle ha fått sparken. så ja nu får vi se hur de blir. jag kanske iallafall kan få rätt plats på listan.

september.. helt sjuk jag kollade igenom mina papper och jag har skrivit på två papper innan det om fortsatt anställning.


hm.. trött , yr och hungrig..


Träning..

så igår tränade jag :) kändes himla bra. Jag var nere på friskis och körde step och det var kul men lite halv krångligt. ibland känner jag mig senil. upvärminingen var inte så svår men sen själva slut grejen var lite väl jobbig ibland när det skulle ändras med "pass på" så hände det något nytt.
Sen när det man skulle börja om igen så kunde jag inte komma på vad som kom efter varandra. kände mig som ett ufo ibland men det gick ok iallafall :D

idag var jag på möte med aventus och svarade på lite frågor samt bokade en tid för att få hjälp med mitt gamla cv.

så fick jag en extra tid från jobbet och jag ska snart dra dit för att jobba. denna månad blir snål eller jag hoppas att jag snålar.

Sen detta med att jag inte skulle ut på fredag.. hm.. vi får se hur det blir med det, vill ut igen! tror jag har hamnat i någon period nu. Men hösten är mörk och dyster det enda man blir glad av är tända ljus och månen som lyser. Även sällskap av vänner och pojken och nya glittrande kläder, skor och associarer *haha* funderar på att köpa lite nya mysiga body saker som body butter , body glitter m.m :)

nej nej nu ska vi spara *haha* (får se hur det blir med det)

Tequila

Gör en knäpp i huvudet iallafall när man blandar det med några glas vin ;)

Har inte spytt av för mycket dricka sen jag var 16-17 men i fredags eller man kanske ska säga lördags morgon var det dags. jag spyde inget på krogen eller på flera timmar efter. men vid klockan 6 tror jag att började spy. kom inte i säng förens klockan halv åtta. sen mådde jag lite underligt på kvällen sen när jag var på jobbet men juh längre kvällen gick desto bättre mådde jag :)

Kvällen var annars väldigt trevlig i fredags , jag hade kul och vissa udda saker händer som vanligt när man är ute. men denna gången stog nog jag och Katri för det underliga *haha*

jag kunde inte gå rakt när vi kom ner på stan vilket verkligen inte är snyggt men gick väldigt bra i mian klackar iallafall. kommer förmodligen upp en bild på mig sen. 

Jag tror nu att jag kanske kan lyckas få ett ragg för kvällen i allafall om jag skulle bli singel vilket jag aldrig har trott förut. men oldern seplar roll, vill inte ha en som är 19 =/ *haha*

nej nu ska jag till jobbet och sen i morgon ska jag förmodligen på stan :)

kram


Ah! jag slösar...

Jag har slössat en massor denna månad. det var tänkt att jag skulle lägga undan en massa pengar eller iallafall så mycket som möjligt men det ´har jag inte gjort, varit ute och ätit, shoppat på stan och sen även på nätet.

Det är som om det blir roligare när man intet ska shoppa, som om man hittar mera saker.

Idag hittade jag en vinter jacka och hm... köpte den inte än men kanske på fredag när jag får lön. har inte vågat gå in på mitt konto så jag vågade inte köpa den ifall att det visar sig i kassan at jag inte har några pengar.

Det har hunnit ändra sig om fredagen några gånger nu. Det var nästan så att vi skulle sätta oss på en buss fulla till ullared men idag gick vi och ställde in och fick pengarna tillbaka. så går det när man får fel info om tider.

så jag fick ringa jenny igen och säga att jag kan komma till klockan 21 på lördag :P

nej nu ska jag till jobbet.


Något fel..

jag gick ocg la mig igår vid halv tolv eller halv elva, vet inte riktigt men tidigt va det iallafall.
Men jag var super trött men sen vaknar jag klockan 03 och kan inte somna. så jag hamnade i säng igen vid 07 i morse.. sen sova jag typ hela dagen tills katri ringde vid 14. jag svarade och sen ringde jag jobbet och kollade så att jag kunde börja senare på lördagen. Det gick bra men nu vet jag inte om det räcker med en timme senare eller inte , men det borde. var vaken två timmar och sen var jag super trött igen så jag sov i två timmar till..

helt sjuk vad man kan sova ibland.

nu sitter jag hemma och i tjocka strumpor och fliströja  och tycker att det är en bra temperatur... börjar jag bli sjuk ?

NEJ! det börjar jag inte alls! jag har för mycket att göra, jag kan inte bli sjuk.

jag har roliga planer och lite halvt stressande!

jag ska på fredag hem till katri och ha tjej kväll och sen ska vi ut på krogen.. är det tänkt iallafall. klockan 02 sätter vi oss på en buss till ullared och sover hela resan (förhoppningsvis).

Frame innan 07 på lördagen och shoppar gärnet tills bussen går vid fem. sen väntar min cykel på vid stationen så att jag kan ta och cykla till jobbet och hinna dit innan klockan 22.00.

problemet nu är att personen vi pratade med sa att vi skulle vara hemma vid 21, men det stämmer kanske inte och nu börjar jag bli orolig över att jag inte ens hinner till klockan 22.

hoppas. annars får jag väl ringa och säga att jag är på g.

frågan är bara vågar jag ha min cykel vid tågestationen ?

jag skulle städa och göra en massa saker idag hade jag bestämt. men det blev inget gjort.. sjuk det är ibland.

hinner iallafall städa lite, innan det är för sent.

jag hoppas jag kommer ihåg att gå på mötet i morgon.. jag kommer säkert komma på det klockan 15, men jag hoppas hoppas och hoppas att jag inte glömmer. det skulle vara för pinsamt.

jaja nu ska här städas lite.


Rolig kväll :)

I Fredags morse blev jag bort glömd och fick leta mina egna rast avbytare till sista rasten. så den blev lite sen eftersom jag tänkte att det inte var någon ide att stressa folk så väntade jag i 20 min tills jag frågade :)

Gick in igen och letade extra tider och det fanns inga än. men sa till för en vecka sedan så jenny sa men du står redan med här (om att jobba på söndag) jo jag vet men undrade bara om det hade kommit någon tid :D
tyvärr så fanns det inga tider än :(

Sen på kvällen hade jag och Emma bestämt att vi skulle ses och går ut och äta och gå på bio men det blev lite ändrat. Vi kom ner till stan och så gick vi till acropolis men där va det fullt. så vi åt på ett annat ställe.

Emma går ett sms om att vi kan gå ut ikväll så vi drog hem till mig så jag kunde byta kläder och sen drog vi hem till henne så hon fick fixa sig, vi satt och pratade och shotade m.m sen drog vi ut på harrys.

hade ricktigt kul men fick någon knas efter mig men tillslut gav han upp :)

Det får vi helt klart göra om :)

kram

Spelar eller sjunger för fullt

Max har skaffat guitar hero 5 och jag tappert försöker sjungar till olika låtar som jag aldrig har hört, sen kommer det små guldkorn som jag minsan känner igen och även är favorit låtar. Som Lithium - nirvana och även kryptonite - 3 doors down.

Sen var det lite teen spirit - nirvana som jag kommer ihåg att jag och Toni brukade hoppa till inne på Arena när vi var yngre. good times :)

nej nu väntar jobb... känner inte alls för det men känner inte för att leva fattigt heller :P


Bortgjord AB

Så känner jag mig nu. helt jävla bortgjord!

I fredags pratade jag med Jenny och fick en extra tid 16-01 och på Fredags kvällen fick jag en tid av Nyberg 00-07 jag blev glad och tänkte ja mera timmar. Tänker inte mera på det förens jag ska skriva upp tiden. Då visar det sig att det inte är 11 timmar i mellan vilket är väldigt viktigt. tydligen.

Så jobbade jag i söndags men jag sa inget om det eftersom de borde veta va de har get mig för tid och just nu behöver jag alla timmar jag kan få.

Men när jag stämplar in så träffar jag folk som inte tycker det är ok och de står högjut några meter bort och pratar med mig om att de har gjort fel du får inte vara här m.m

så jag går till mig grupp och de tycker att det inte spelar någon roll , men när den ena får höra vem det är som har sagt till så säger hon att ja då måste du gå och prata med dem. sagt och gjort jag går och pratar med dem och jag måste hem. cykla hem och kom tillbaka om två timmar. var lung du förlorar inga pengar detta är inte ditt fel bla bla. så ja nu sitter jag hemma igen bara för att snart åka iväg igen.

glömde stämpla ut gjorde jag också... får ringa om det nu, men så ringde men ska inte stämpla ut mig tydligen.

känner mig otroligt förvirrad och bortgjord.

inte konstigt att man blir sparkad när man är så här.. .

FAn!!

Hade skrivit ett långt inlägg och nu *poff* så var det borta. jävla skit! Ja det handlade bla om att jag ska jobba extra i två dag nu och att det känns bra för jag behöver verkligen pengarna sen så berättade jag även om att jag tackade nej två gånger förra veckan för att jag hade besök och så var jag på gymmet och missade ett samtal och när jag ringde upp senare så var det försent och de hade hittat en annan. Jag ska förmodligen på kryssning i november eller slutet av oktober men bara en snabb en över dagen och ingen finlands kryssnig, vilket är lite synd för jag gillar finlandskryssningar men denna blir nog rolig den med :) Jag funderar skarpt på att köpa en jacka eller kappa. kappan ska vara lila och jackan ska vara supervarm. så det blir att kolla i lite sportaffärer och se om det finns någon fin. har iallafall hittat en snowboard som jag vill köpa och den är på rea nu :) men gissar på att det inte blir någon detta året iallafall eftersom jag sparar en massa pengar nu. Men jag skulle verkligen vilja dra till sälen eller trysil eller någon anna skidort och lära mig åka. Det var även därför jag ville ha jobbet i Trysil för tänk vad härligt att på ens lediga dagar vara i skidbacken :) Inte för att jag kan åka snowboard men jag tycker det iallafall är roligt även om jag ramlar och sitter mera i backen än vad jag står på själva brädan men roligt är det ändå. jag är lite av en stört åkare jag åker tills jag faller.

 

Här är brädan jag  vill ha :

 


Igår....

Bajsade någon på mitt bröst.....när det hände har jag ingen aning om och vilken fågel det var vet jag inte heller men det var inte en gigantisk blaffa så det var väl någon liten fågel. :P men nu behöver jag lämna in min jacka på kemtvätt eller iallafall försöka få bort det med något annat

Bakis idag eller iallafall lite häning. När jag kom hem igår var jag lite snurrig och lite halvt illamående men efter att jag hade sovit så var det bra igen., även om jag är trött.

Måste sköpa en ny tandkräm jag får kvällningar av den. Väldigt underligt men det är vad jag får av den iallafall. Det konstigaste är väl att jag har köpte den förut utan att få det men nu får jag det varjegång jag borstar tänderna och det är inte direkt så mysigt.

Så igår festades det efter mycket om och men jag och Emma hade svårt att bestämma oss om vi orkade eller inte men till slut så bestämde vi oss för att vi skulle dra ut och då Hängde Marielle också på.

Men ja då kom jag på att jag måste ner till systemet och det skulle stänga om en halv timme så det blev ner till tuna park jag fick bege mig och så drog jag med mig Petri för det är väldigt tråkigt att dra själv. Höll på att frysa ihjäl riktigt kallt.  Sen kom jag väl hem vid åtta och det var bara att hoppa in i duschen och sen sminka sig, ringa Emma och sen festa.

Kvällen var helt ok även om jag blev full *haha*
ja så snurrig har jag inte varit på länge tror det har med shotsen att göra :P

ut och dansade och sen plötsligt så stängde det :S men trevligt ändå.






Regn...

Det regnade igen...
var ute på rast ungefär 20 min innan jag slutade och då regnade det inget.

Men sen när man ska cykla hem blev man klassblöt.

ignorerad? ja vem vet. 

RSS 2.0