Shit!

Vad länge sedan jag var här. Inget ser ut som det brukade... Har inte skrivit på länge för att det inte har funkat i mobilen. Det var så jälvans praktiskt att bara kunna dra iväg några rader när jag satt på bussen eller hade det tråkigt..
 
Nu står det att jag inte har en profil bild här längre. Får väl ta och fixa det någon gång.
 
Imorgon ska jag till en naprapat för första gången. Det känns pirrigt men hoppfullt. Hoppas att nerven inte är i kläm sen. Pajjade mitt knä för ett par veckor sedan och har inte kunnat träna som jag vill, eller pajjat kanske är att överdriva., Det är överansträngt. Fick lite diklofenak igen, fattar inte seriöst varför jag trodde att den skulle funka denna gången. Fick biverkningar igen , iform av blåsor i munnen. Slutade med tabletterna och vips så var de borta några dagar senare :))
 
Tror jag har överbelastat min rygg när jag har försökt att inte lägga så mycket tyngd på mitt knä och att jag pga det har fått ont i slutet på ryggen/baksidan höften. Strålar ut i benet och rumpan, myspys där ;)
 
Men jag är totalt övertygad om att jag snart kommer kunna träna och fungera som vanligt , utan att behöva känna mig som ett kylskåp :P
 
så typiskt när man kommit igång bara., just för det så vill jag springa, inte för att jag kunder innan. utan för att jag inte kan nu.  så typsikt mig. vill alltid ha/göra det jag inte kan.
 
Vill komma i tid men kommer försent. när jag väl är i tid så kommer andra sent, hahaha!
 
Ï lördags köpte vi träningskort till Petri så nu kan vi träna tillsammans också :) I helgen har jag för det mesta bara legat på soffan och myst.
 
Älskar låten, At last - Etta JAmes
 
 
Blir glad och ledsen av Owl City- Fireflies http://www.youtube.com/watch?v=psuRGfAaju4
 
Ska sova snart och kan ärligt säga att jag har totalt glömt bort vad det igentligen var som jag skulle skriva om. MEn det är så typiskt mig är lite snurrig, Folk brukar säga att jag ser lite förvirrad ut , men att de tillslut lär sig att jag mesta dels inte är förvirrade utan att jag ser ut så ibland ändå :))
 
nej nu ska jag nog sova snart efter jag har lyssnat klar på Radiohead- creep