Vips så var det över!

Då va Thailand resan över två veckor går snabbt. Nu sitter jag här på lunch rasten på jobbet och bloggar lite. 04.45 Thailändsk tid ringer hotell telefonen och de påminner oss om att bussen går om fem minuter. Vi flyger upp alla tre! Klockan har inte ringt. Byter om fort som fan och är nere efter fem min. Vilken jävla rivstart!

Nu är jag hemma och fortsätter inlägget :) flyg turen va så där ungefär som dit ner men tyckte det gick lite snabbare. Kanske för att jag kunde sova lite och det var bättre filmer. Men det knuffades och slogs på min stol hela tiden både på hem resan och på dit resan. Att folk inte kan lära sig att trycka försiktigt på en pekskärm.

Resan var mesta dels solig men några dagar var det lite taskigt väder med regn några timmar. Ätit pannkaka och annat mumsigt som glass och thaimat.

Idag när jag kom hem från resan så var Petri så otroligt gullig! Han väntade på mig nere vid dörren och bar upp min väska. Maten stod fram dukad och klar så det bar bara dör oss att äta. Sen hade han städat hela lägenheten och hängt upp min spegel och en ljuslykta. Sen i vardagsrummet hade lagt upp frukt och godis. Kändes verkligen helt underbart allting! Älskar min Petri ;)


Cell prov avklarat!

Nu så är det avklarat, kändes inte direkt mysigt. Men för den stunden är det inga problem. Väldigt trevlig gynekolog som helt klart underlättade upplevelsen. Det såg fint ut så nu hoppas jag bara att proverna ser fina ut. De skulle skicka brev oavsett om det är bra eller dåligt. Så att man inte skulle känna sig bort glömd. Nu hem och Packa ihop maten och sen dra till jobbet.


Nu så

Nu så sitter jag här på sjukhuset, jag har nämligen blivit kallad hit. Det känns lite skumt och nervöst. Jag Hatar sjukhus. Men detta är något som alla tjejer blir kallade till. Sen hör de av sig om det är något fel, jag ska fråga om de inte kan skicka ett brev oavsett. Skulle kännas mycket bättre så.


RSS 2.0