Dag eller Natt?

Så känns det idag, var har min dag tagit vägen?

Har varit as trött idag.

Igår kom jag hem strax efter fyra från festen och jag och petri kollade då på the mentalist och så åt jag lite "frukost".

Sov skit bra och vaknade bara två gånger, men jag kan väl säga så att det inte räknas för det känns inte som om jag ens har vaknat idag.

Bakis? ja jag är skit trött men har ingen huvudvärk iallafall :)

Petri och Max åkte ner och köpte skräp mat till mig från mcdonals. japp det var jag som ville ha det *haha*
jag kollade på ett dubbel avsnitt av greys anatomy och sen harj ag inte gjort något mer än att pratat i tele och sovit lite till.

Det är tänkt att jag ska träna i morgon och jag hoppas verkligen det blir av. Jag ska också jobba extra i morgon 22-06 på tvån. De pengarna behövs verkligen då jag var sjuk en lördag och onsdag :(

Hoppas jag får jobba lite mer extra behöver verkligen pengarna om mina resor som jag tjatar så om ska bli av.
jag har pengarna till den ena men den är också billigast. nu behöver jag vara samla ihop något över 100 000:- 
japp lycka till till mig själv ;P 


Hade skit kul på festen igår! Jag trodde jag var sist dit men det var jag inte, min present är nog sist dock men tror den kommer på tisdag iallafall så det blir iallafall  rätt månad.

jag och Emma drog ut på Nybron där stans sämsta Dj måste ha jobbat. Vi dansade på ändå och jag hade kul men vart var de bra låtarna? Emma frågade efter några låtar och den enda de hade var I know you want me. Den fick vi vänta på as länge. Sen som vanligt träffar man knäppisar på krogen :)

Sen gick vi tillbaka till festen och någon timme eller så senare begav jag mig hem med sällskap en bit av min hem väg.

nej nu kallar jobbet. ....

Taggad!

Nu är jag taggad och fast besluten om att ha så roligt i kväll som jag bara kan :)

Svar på smset hade jag också  fått när jag kom hem och pratat med folk som ska till festen nu på morgonen om vad de bla ska ha på sig :P

alltid ett problem för mig. men det blir förmodligen min favvo klänning. sen får vi se om jag och Emma dyker upp i likadan skor eller inte *haha*

nej i morgon blir det mycket att göra och jag är super sugen på en sallad på hurtigs. får se om jag äter en där när jag svänger förbi stan *mums*


nu är det bestämmt

jag ska på festen. sen har jag på mig det jag känner för.- kommer kanske vara överklädd men jaja shit happens.


Idag ...hm...

Idag när jag skulle sluta jobbet så var jag ganska övertrött och glad över att få sluta. Blev avbytt av en jobbar kompis och hon undrade om jag skulle komma på födelsedagsfesten i morgon.

Hon sa att det verkar bli jätte roligt och många ska dit. men jag vet fortfarande inte. jag tror jag vill. men vad ska jag ha på mig ?

är det tänkt att det ska bli så¨att alla drar ut sen eller hur blir det?

jag vet inte, har inte fått något svar på det än. men det kommer väl. .. om nu mitt sms har kommit fram.. men varför skulle de inte det? skickade det vid 15 så det borde ha kommit fram..

ska till jobbet klockan 23 och hoppas att jag vet då hur det blir och att jag bestämmer mig eftersom jag måste dra till systemet när jag har vaknat.

ja det känns inte normalt att komma till festen när jag inte ens har pratat med Marielle som har den.

ja ja nu ska jag sova en stund och sen ska jag se på lyxfällan.

klart slut


Trött i fötterna

Det blev så att vi åkte till ikea :)

Jag var lagom trött men det gick snabbt över till någon slags lyckorus och jag kände inte av tröttheten förens vi satte oss i bilen igen på väg hem.

Det inhandlades mer än förväntat för mig men jag fick inte med mig soffbordet hem som både jag och Katri hade sett ut de var nämligen helt slut :(

jag har fortfarande inte sovit något sedan jag gick upp efter jobbet i morse.

Vi skulle åka klockan nio och jag tvingade mig verkligen upp ur sängen och gjorde iordning mig. men sen får jag ett sms kvart i nio om att de är pg att hämta släpkärran nu och att jag inte behöver stressa.

vi kom inte iväg förens strax efter halv tio men det hjälpte inte mig ändå med min trötthete eftersom jag redan var iordning fixad och vi endast kom iväg lite för sent för att släpkärran krånglade.

jag är väldigt nöjd med mina inköp och nu börjar jag också känna mig väldigt trött.

gissar på att jag kommer sova bra i natt, men i morgon fortsätter jag med att städa och fixa :)

Ska snart sova så... natti natti


JA!

I morgon blir det en snabb dag på ikea. vi hinner inte vara där speciellt länge men nog ska det bli kul iallafall.

trött kommer jag vara eftersom vi åker strax innan nio (tror jag) och jag slutar klockan sex så jag kommer väl i säng vid halv 7.  Så det blir inte att sova allt för länge. eftersom man behöver äta frukost och göra sig i ordning. Hm... ja jag får försöka sova i bilen :P

snart ska jag till jobbet, en halv timme kvar. ska ta med mig äpplen och kiwi? kiwisar?kiwis?

ja iallafall den lilla håriga frukten =D



Mår konstigt.

Tror fortfarande att jag inte helt har återhämtat mig från att jag var sjuk. mår fortfarande illa från och till.
om det inte går över får jag väl snart ringa vårdcentralen. Men då får man någon läkare man aldrig har haft som sen påstår att man är gravid och så måste man ta ett sånt test.

eller så ringer man och så säger de att det inte finns några tider, det har hänt ett ex antal gånger.

I morgon kanske det blir ikea :) ska köpa ett nytt skrivbord och stol. Ny klädsel till soffan och funderar på ett nytt köksbord men vi får se hur det blir med det.

kan inte slösa för mycket pengar nu när man inte vet hur det blir men pengar efter den 10 januari.

jag hittade ett jobb som jag ville söka till men det visar sig att de har tillträde till tjänsten redan i december och det funkar inte för mig :(

Ska snart iväg och fika med Katri så måste ta och göra mig i ordning snart.

sen på måndag har jag iallafall tänk att det är dags att på riktigt komma igång med träningen.

Jag välkomnar träningsvärken :)



Idag..

Är jag frisk och åkte in till jobbet för att få veta om jag har ett jobb kvar eller inte.

Svaret blev att jag inte har ett jobb kvar, bara i 4 månader till och bara tider till någon gång i okt.

sen är det inte heller någon idé för mig att ringa in efter januari och fråga om nya tider för de får inte längre ge ut tider så utan de måste gå efter någon lista.

japp så det är väl bara att börja leta jobb snart... norge nästa kanske?

kram

Hej..

Jaha jag är fortfarande sjuk.magknip så in i helvete och idag orkar jag sitta upp :)
ett framsteg för min del och igår på kvällen kunde jag börja äta lite igen. inte för att jag får behålla allt men det går åt rätt håll.. iallafall.

Idag ringde Mira mig och berättade att hon skulle åka in och kolla om hon har kvar jobbet eller inte. De ska nämligen sparka 47 personer och det gäller även fast anställda har jag fått höra. Jag ligger risigt till eftersom jag blev sent fast anställd även om jag har jobbat längre än en del.

känns lite surt. ringde idag för att höra om jag kunde få någon info på telen men de ville inte ge mig någon information på tele utan sa att jag får komma in och hämta mitt brev när jag är frisk.

förhoppningsvis så orkar jag hämta det i morgon och förhoppningsvis är jag frisk då också.


magsjuk

ja så nu är jag magsjuk. kanske skulle ha fattat det i fredags.... nej detta ar för jobbigt. tillbaka till sängen.

Party och lite smått stressigt..

Japp det är vad det är idag. Innan jag la mig vid halv nio i morse så tänkte jag att jag skulle få sova iallafall 6.5 timme. men men så va det inte. sover i två timmar och sen håller jag på att vakna varje timme.

Jag har fått nya granne och ja vad kan man säga...? de förra spelade live musik och denna spelar annan musik med MYCKET bas så att mitt golv skakar och ja även denna kille är morgonpigg och börjar så fort han vaknar.. eller iallafall när jag inte har gått upp. han startar runt 10.00.

Idag ska jag hem till katri på inflyttningsfest och jag har precis börjat göra mig lite halvt i ordning mig. jag ska ner till systemet och köpa lite att dricka och sen bär det av hem till henne.

Igår va det en helvetesdag på jobbet, jag var så otroligt trött. sen runt två fick jag sprängande huvudvärk och började bli yr och snurrig. Tur var för mig att Kim hade värktabletter så jag fick en *tack :) *

sen började jag må bättre men vid 06.00 så var jag körd i botten så otroligt trött och ville bara hem.
sen fick vi ta rasten senare för att det saknades folk. Samtidigt som det är tråkigt att den kommer senare så blir det iallafall bra att det blir mindre tid där upp sen när man väntar på att få gå hem.

nej nu blir det lite frukost och sen ska jag göra i ordning mig mer :)


Puh!

Nu är jag hemma och allt jag tänker och känner är ungefär puh!

idag har jag inte gjort mycket, vaknade och åt mat spelade lute rockband och sen gick jag ut för att träffa Katri och Jamilia som har kommit på att vattenpölar är roliga :)

Sen tog vi och cyklade hem till henne och gick till ica maxi för att köpa lite fika. Sen satt vi där och pratade och fick mer sällskap av Linus. Sen cyklade jag hem och ja nu sitter jag här precis ny hem kommen. :)
jobbigt va det att cykla hem eller snarare från och till. uppför går lite så där *haha*

sitter och äter lite physalis *mmm*

vad ska göras nu då?  blir nog lite tv tittande e

De senaste dagarna.

Har jag gjort vad?

jobbat men i fredags var jag ledig och då stod jag i vardagsrummet och spelade guitar hero.
Det var verkligen jätte länge sedan sist och nog märktes det genom att jag fick super ont i handl och fingerleder.

Sen drog jag fram Rockband och sjöng i flera timmar :P

tur att grannarna hade inglyttningsfest så de hörde mig inte.

så igår gjorde jag inte mycket mer än att jobba och idag tror jag att jag och katri ska ses :)


Ja så nu är..

den normal igen.
vad som hände är det ingen som vet.

Så forsättning på karlstad:

På lördagen gick jag och mamma till I2 marten och spenderade pengar eller det var iallafall vad jag trodde jag gjorde men det blev inget lån utan min mamma bjöd mig på alla grejor, ur gullig :)
Köpte märkes smycken på markande som jag tjänade några tusen på att handla där. Det var en kvinna som hade stängt ner sin smyckes affär och tog med några ex till marknaden.
Det inhandlades också en massa strumpor och en väska.
sen gick vi hem.

Sen kom jag på att jag inte alls träffades madde på fredagen för hon ställde in träffen pga något problem på universitetet. Så det var på lördagen vi gick på bion.

söndagen... hm.. vad gjorde jag då? Jag träffade Amanda tror det va då hon kom upp till mig en stund och sedan åkte vi runt i bilen och pratade. försökte komma på vart vi kunde fika på kvällen men det blev att vi åkte in på ica och köpte lite färskt bröd, delicato fika och färsk ost och sen åkte vi till museeparken och satt på bryggan och åt bröd. väldigt trevligt va det iallafall :)

Måndagen vet jag inte om jag gjorde något speciellt.

Tisdagen bar det av till Ikea med mamma igen och där köpte hon en ny soffa som skulle komma dagen efter.

Onsdagen: jag vaknade strax innan de skulle komma med soffan från ikea , det plingar på dörren och jag hoppar snabbt in mina byxor. tittar i titthållet och ser två gubbar gå mot hissen så jag öppnar dörren och tänker NEJ jag ä'r här försvinn inte med soffan. då är det jehovas vittnen som kommer på besök runt elva. blir inte av med dem i första taget. sen ringer ikea och undrar om det kan komma med soffan. en kvar senare kom de och lyfte in den.
jag åt frukost och fixade soffan och sen gick jag till stan för att träffa Amanda igen.

Torsdagen skulle jag ha träffat Madde men hon var sjuk, stackarn.

Fredagen träffade jag Amanda igen och vi gick på stan och kollade på grejor inför Lördagen men glömde gå till systemet , det började spöregna så jag sprang in och köpte en paraply. sen gick vi och tog en fika satt där till kl 20, när det stängde. tog en promenad och vi bestämde när vi skulle ses i morgon för att gå till systemet.

Lördagen: Träffade upp Amanda och gick till systemet och köpte lite andra grejor som jag hade missat dagen innan. sen gick vi hem till mig och köpte pizza. Mamma satt och åt med oss tills hon gick till Pappa för att bla låta oss ha lägenheten själva. Vi drack lite och gjorde oss klara att vara på stan till 21. men blev lite sena men det var de andra också. Vi tänkte likadant alla att om vi tar bussen så kommer vi in samtidigt. så Vi alla mötes på torget (Cecilia, Camilla,Kia,Amanda och jag) Katri skulle igentligen också ha kommit till karlstad men hon hade fullt upp med flytt städning. Vi åt på mongolian Steakhouse eller vad det heter och sen drog vi vidare till Blue moon.
Helt klart en kul kväll enligt mig och snabbt gick det också plötsligt stängde stället och vi skilldes åt alla. Eller inte ricktigt alla Amanda skulle hämta lite saker hemma hos mig.

JAg var törstig så vi stannade vid ett gatukök för att köpa en dricka. Hamnade i en konversation med några Dj's från Sthlm. Trevliga var dem och undrade om vi ville följa med på efterfest. Men det ville vi inte eftersom det förmodligen skulle blivit hemma hos någon av oss. och det var inget som skulle kunnat funka. De kände nämligen ingen i karlstad förutom de som jobbade på blue moon och de orkade inte vänta en timme på dem.

sen träffade vi en kille som jobbade i oslo som ville dra med oss på en efterfest. men det var inte heller något jag ville. väl hemma några timmar senare från att de stängt så satt vi och pratade lite snabbt och sen tog hon cykeln hem.

Söndagen gjordes det inget mer än att packa och sätta sig på bussen hem till eskilstuna. där väntade Petri på mig, med en plan för kvällen. Han hade köpt mat så vi tittade på battelstar galactica och åt mat.



Hmm...

Vad fan har hänt med min blogg?
något står inte rätt till och inte är det kul att fortsätta på historien då..


hm.. vad ska jag göra nu då?

Ja så är jag hemma igen.

Ja då nu har jag varit hemma i några dagar och det är väl härligt men samtidigt inte. Jag längtar inte till jobbet men jag måste jobba och jag behöver flera tider annars kommer sparandet till olika resor bli betydligt svårare.

Plus att jag verkligen skulle vilja lasra ögonen också men det kommer jag förmoldigen inte ha råd med innan jag åker eftersom det skulle behövas göras nu om jag ska vara klar med alla extra kontroller.

Det blir nog snarare att kolla upp det här med linser som man kan sova och ha i ögat i en månad i streck och sedan fixa ögonen när jag kommer hem.

Jag pratar om resan som om det är snart men det är lånt kvar och kan bli ännu längre kvar tills dess.

Karlstad

Jag hade jätte härligt i Karlstad, vilade och drog ut på äventyr :)

Träffade många vänner och även gamla vänner som jag inte hade trott att jag skulle träffa.

Direkt när jag kliver av tåget och ska möta upp min mamma så träffar jag Majken som ropar på mig och det visar sig att vi har suttit på samma tåg, hon från Sthlm och jag från Katrineholm. Vem hade trott det?

Hon tog mitt nummer och vi beslutade oss för att vi skulle ta en fika under veckan.  Dagen efter min ankomst till karlstad (lördag) så drog jag på en för fest med Toni och Oliva hem till Tonis bror och sen lämnade vi den festen och drog vidare till Nöjesfabriken för att möta upp Kia,Cecilia och Camilla.

VÄldigt trevligt men lite lite folk, kan ha något att göra med att det regnade och var när folk var panka.
På söndagen tog jag det lungt och träffade min mamma. 

Jag och Amanda gick på bio på måndagen. Brustna omfamningar men ingen av oss hade läst faktan om filmen speciellt noga så vi blev lite förvånade när den var på spanska. Men det funkade iallafall och vi kände oss genast lite mera kulturella.

På tisdagen gick jag på stan men Toni och Oliva men det blev snarare att vi bara gick ner tillsammans och gick i några få affärer för sen skulle jag fick med Majken. Som oturligt nog hade fått punka på cykeln så jag mötte upp henne. Det var himla trevligt att sitta och snacka om allt och inget och sen bestämde vi att jag skulle höra av mig nästa gång jag skulle till sthlm. :)

På onsdagen träffade jag Hela gänget från gymnasiet och tog en fika och snackade lite och sen fick jag min födelsedags pressent, tack så mycket :)

På fredagen drog jag ner på Stan för att träffa Madde och strax innan hade jag och min mamma varit på ikea :)
Jag och madde gick på bio. 1 2 3 Kapad helt ok film. sen gick vi kalrstad runt och snackade och sen fick jag skjus hem av hennes pappa och hans kompis. men hon skulle vara gullig och kolla att jag kom in genom dörren ändå :P
hm.. ja nu måste jag dra till jobbet mer om karlstad nästa gång *om jag kommer ihåg*




RSS 2.0