Det är något..

Som händer med min lägenhet och jag vill inte ta ansvar för det. Helt plötsligt efter att vi har städat , bara en timme, i bland en dag efter så ser det helt plötsligt ut som om vi inte har städat på flera veckor. Hur går det till? Kläder överallt , disk och en massa små plock en massa tvätt. Alltså vad fan! JAg/ Vi måste lära oss att plocka bort på en gång efter oss. MEn hur ska man lära sig detta? Det funkar i några timmar eller kanske högst en dag och sen BOM! Så är det andra värdskrigethemma! Saker , tvätt, disk , prylar och grejs överallt! Sen städar man igen och sen bara BOM! En irriterande lop som inträffar hela tiden! Hur gör man för att alltid hålla ordning?

På ullared köpte jag en jätte fin ny resväska  men igår när jag gick ut för en kvällpromenad så hittade jag och Katri en jätte fin resväska på coop. 

Jag har varit hemma sjuk sen i måndags när jag var tvungen att gå hem från jobbet. Kändes som om jag skulle svimma, mådde illa och var yr. Det började med en huvudvärk som inte gick över förens vännen treo tog hand om problemet. Sen började jag tappa fotfästet på linjen och började må konstigt. Ont i magen,illamående och snurrig. Sen blev det att dra hem efter bara 2 tim på jobbet. Så i går mådde jag bättre även om illamåendet kom och gick, så jag gick en kvällspromenad med Katri. Idag så ringde jag och friskanmälde mig. Har inte kännt något alls idag men har också sovit bort hela dagen. Men nu känns det mera säkert att jag inte kommer behöva gå hem från jobbet igen i morgon. 

Just nu känner jag inte alls för fredagens julbord. Hoppas det blir kul. Annars går jag väl bara dit och sen hem om det blir tråkigt. 

Registrerade mig på resedagboken idag. Ska skriva om mina framtida resor där bla. Läntar så till April när det bär sig av igen :) 

Nästa vecka kommer Toni :) Ska bli så kul!! Katri ska även träffa henne har jag tänkt :) 

Måste som vanligt städa innan hon kommer men det ska jag nog kunna fixa, med lite hjälp av Petri. Måste boka tvätt tid. 

Undra om vi ska till Sthlm? Hur gör jag på Ny år? Blir det fest här eller blir det fest i Karlstad? eller vad händer? Jo jag vet lång tid kvar men för mig känns det som att tiden kommer gå snabbt och sen står jag där utan kläder eller plan för vad som komma skall. 

Snart blir det nog galet mycket träning för mig eller snarare i början av december. 

Petri har varit så duktig och varit iväg flera gånger denna vecka och tränat :) 


   

Känner mig ledsen

Idag känner jag mig ledsen. Vet inte varför helt, bara delvis. Känns som om jag ska börja böla när som helst.

Jobbigt kännsla. Vet inte om det är för att jag känner mig lite stressad över saker. Jag är verkligen fullbokad. Men är också fullbokad med roliga saker.

Som förra helgen var jag på Ullared och handlade en massa, tog promenad med Katri på söndagen när jag kom hem. Sen jobbade jag. Vad trött jag var på morgonen. Var och Fikade hos Kia igår och sen över och firade Emma. Sen blev det jobb. Igentligen skulle Toni komma i helgen men vi flyttade det till den 1-4 december då jag är ledig i fyra dagar :)) 

Imorgon ska jag ha en hel dag med Katri, det blir stan, film och mat. Hoppas verkligen det blir av annars kommer jag bli besviken. Just nu gnager en kännsla av att det nog blir inställt. Det skulle vara väldigt tråkigt då jag är uppbokad till den 16 december.... tror till och med att vi ska baka då.  shit jag är nästan uppbokad en månad ! Tror jag har en fredag ledig någon gång?eller va det en lördag?  hm.. jag vet inte.. 

Idag har jag städat, igentligen skulle jag ha myskväll med Petri men det blev inställt då det var final på något han har följt ett bra tag. Så Sebbe är över och de tittat på det tillsammans. Han frågade om det var ok och ja det är klart. Känns väl inte så kul att ha myskväll om han hälst skulle vilja se finalen. 

Orkade inte ens städa allt.. Tog ett härligt bad istället och bara tog hand om mig själv. Hårinpackning , ansiktsmask, peeling och bubbelbad.

nej nu ska jag ta och sitta och deppa någon annanstans.


Trött..

Så vad har hänt?

Inte mycket sover som en idiot. Hela tiden så sover jag. Jag är så trött. Iof har jag haft sömn problem de senaste dagarna då jag endast har kunnat sova några timmar. Men från och med igår blev det tvärtom. Nu sover jag hela tiden i stället, skumt..

Provade Zumba igår, Väldigt roligt men lite svårt när man inte har gått förut. Hade ont i magen igår och efter zumban så åt jag och sen sov jag seriöst hela dagen. var vaken några timmar och sen sov jag igen.

Ska snart till jobbet, Måste borta håret och sånt innan så det är väl bäst att jag går..

Har kommit på att jag nog nu är uppbokade varenda helg fram till jul :/ Eller hm.. en helg då jag inte är det men det blir väl att julpynta då. nej nu måste jag fixa saker innan jobbet..

....

Så i Torsdags var jag och Katri på stan och kollade lite klappar, vad kom vi fram till? Ja att vi måste gå en gång till! hahaha!

I fredags Var det dags att åka på kryssning :) Jag och Emma åkte upp innan de andra och shoppade lite. Kryssningen var kul men det var synd att club 7 var stängt.

Hm.. Jag har verkligen inte mycket att säga nu. La mig runt elva för att jag var as trött. Vaknade halv 4 och tyckte att det inte gick att sova längre. Det är som att det gäller skift i våran säng. Jag vaknar och han går och lägger sig för att hockyn är slut.

Drömde att jag blev gravid och att jag blev jätte ledsen för det, Jag skulle iväg och resa men mina planer blev lite kraschade. Hade dubbla kännslor när det gällde att ha kvar barnet eller inte. Ursh vilken jobbig dröm. Vaknade i ångest och kunde inte somna om.

Nästa vecka bär det av till Ullared! Ska bli så kul :) Shoppa julklappar!

nej ska väl ta och äta frukost och titta på någon film eller något annat kul :)

RSS 2.0