Drar mig för att sova?

Jag vet inte helt men det känns som om jag drar mig för att sova.. vet inte varför. jag har inga problem med det om jag tex skulle vilja sova någon timme på eftermiddagen. men att sova för att sova länge det är något jag har problem med och brukar inte lägga mig förens jag faktiskt nästan deckar..

Det är som om jag är rädd för att missa något om jag går och sover.. så otroligt underligt..
på kvällen drar jag mig för att sova pga av att det känns för tidigt och jag tycker att det är härligt att sitta uppe. plus att det aldrigt brukar gå att somna då om det inte är så att jag kanske har varit vaken 24 timmar..

På morgonen vill jag inte sova för att jag tycker det är härligt att sitta och äta frukost och bara gå runt i lägenheten helt själv. Jag kan väl inte direkt göra som jag vill då heller i risk för att jag skulle väcka någon men det är härligt ändå. kolla på något program och bara ta det lungt.

plus att jag ofta har problem med att somna. måste väl kanske göra lite mera saker som tröttar ut kroppen och hjärnan.. så att jag verkligen vill somna..

nej det känns som om det börjar bli oundvikligt nu måste jag nog sova....kanske ska bege mig själv till stan sen? hm.. kanske.

RSS 2.0