vad har hunnits med ?

*vandrat runt pa en Glaciar.

* Simmat med salar.

* varit pa en heldags kajaktur. Fanvad ont i armarna det gjorde sen.
Guiden var bla den roligaste jag traffat, aven Ed vad rolig att prata med. Tydligen tog jag pa mig trojan pa fel satt sa jag fick hjalp av bada att fa ner den overhuvudet, haha!

tar alla svenskar pa sig trojor sa dar knasigt?
nepp bara jag..

* Firade Mj fodelsedagar.. tror det blev 3 firanden jag var med pa.
Har motts upp med Amanda igen

* Akt till Australien

* Ansokt om Indiskt visum i Sidney..

* Kollat en en massa bio filmer

* Sett det kanda Opera huset som ar designat av en dansk.

* Kollat in bron

* Akt till Katoomba?

* Vandrat runt i nationalparken Blue Mountains

* Akt till Lithgow?


Sa irriterande att min kamera gor nagot konstigt med bilderna om jag lagger upp dem pa natet.. vill juh lagga upp lite bilder..

Snart aker vi tillbaka till Sidney.

Om 2 veckor blir det bali :) woho!

Nya zeelandare = Hurtbullarna?

Vart man an tittat har i nya zeeland sa kommer det folk som ror pa sig. springer, cyklar och gar upp for kullar. Svettiga och trotta manniskor men som ser ut som de ar helt fokuserade.

Jag sjalv skulle vilja vara en san person och jag ska nog forsoka bli battre nar jag kommer hem. Tran pa gymmet men for en gang skull borja lite lugnare sa att jag inte blir sjuk. Ska borja kolla efter magdanskurser nar jag kommer hem ocksa.

Har borta orkar jag inte trana. Jag lagger mig istallet framfor sjon och med en bok framfor nasan och bara njuter av att vara dar.

 Utanfor Hostelet jag bor pa. Lakefront YHA.
Satt har och laste en stund.


Igar var jag pa en Milford sound tur. Valdigt vacker men synd att det regnade. Men det var tydligen tur ocksa for da far man se flera vattenfall.



 nagra bilder fran Milford.

Idag har jag inte gjort mycket mera an att boka mitt nasta stop och atit deras beromda burgare. Ferg burger sa otroligt maffig och god. Nagot att prova nar man ar har. Men man far vanta en stund for det ar sa mycket folk som gar dit.

Snart last ut en bok igen. Borjade pa den igar.. men vad hade jag forvantat mig. Borjade pa en Janet Evanovich bok sa klart det tar slut snabbt. Spooky heter den.

Men den 5 mars aker jag vidare till Franz Josef och den 6mars Har jag en hel dag pa glaciaren. Den 7 aker jag vidare till Nelson och stannar dar i 3 dagar. Sen tror jag att jag tar flyget till Auckland. Maste nog sms Mary joy for att kolla om det verkligen var ok att jag stannade dar. Tror hon fyller ar den 12.

Hoppas allt blir licka kul som det kanns som det ska bli. Imorgon tror jag att jag tar Gondolan upp till berget och aker nagra "sma bilar" som en brasilianska tipsade om.

kram



RSS 2.0