Jimmy Choo för H&M, jag blir så arg!

Sitter och kollar på tradera och som vanligt när H&M har gjort en kollektion så läggs det ut hundratals med saker på tradera bra något timme efter att de har öppnat dörrarna till butiken.
Nog för att det var mycket dyrare än vanligt denna gången att köpa från kolletktionen så är et inget alls emot vad folk lägger upp som start pris på dessa kläder.

Jag ville och vill fortfarande ha kläder och skor från jimmy choo men jag blir så irriterad på folk som seriöst måste ha tagit allt de såg bara för att tjäna tusenlappar på tradera.

De flesta skorna låg mellan 700-800 inne på H&M när det öppnade. men de lägger ut dem för över tusenlappen på tradera.  Ja det är inte dyrt för att vara en jimmy choo men man kanske ska komma ihåg att det förmodligen inte är samma kvalité som när han gör saker för sina egna kollektioner.

kan man inte bara låta folk som vill ha sakerna köpa det i affären?




BaByliss iPro 230 iCurl



Japp en sådan locktång köpte jag i lördags när jag var på stan med Katri och Jamilia :)

Jag var väldigt orolig för att jag inte skulle lyckas få några lockar av den, men med lite fix och trix så lyckades jag.  Det står på kartongen att den värmsupp snabbt och det kan jag hålla med om. Efter typ tre blinkningar av den röda lampan så tändes den helt och var klar att använda.

Lyckades med den första hårlocken på första försöket och jag tänkte *wow* den funkar verkligen denna måste vara bäst i världen. Men men.,.. sen gick det ut för... lyckades få platt hår väldigt bra *haha* men efter många försök så fick jag till det. Kännde mig en aning stressad och det  var 20 min kvar tills jag skulle vara över hos min kompis. Men där stod jag i nattlinnet och en  locktång/plattång i ena handen och varken smink eller något fixat.

SÅ jag stressade på lite till och bränner mig när jag håller på med sista slingan! AJ fan vad ont det gjorde. men inser att här har vi inte tid att blöta någon hals för inte tänker jag förstöra mitt hår när allt precis är klart. 
Otroligt korkat tänkt igentligen men jag tyckte det bara såg lite rött ut och inte alls farligt. 

SÅ en svart klänning och svarta leggins, ett lila diadem med en roset på, lite smink och nya skor och sen bar det av till bussen.. 

*poff* så var frisyren borta! lagom irriterad var jag när jag väl komfram och såg att allt hår var platt igen.

väl hemma hos min kompis var det dags att försöka rädda den stackars frisyren.. men det gick inte så bra... 

trevligt sällskap och för mycket dricka gjorde denna kvällen super rolig. men hm...inte morgonen :P

mina nya i köpta skor: 

 

Dessa lila hade jag på mig i lördags :)                                                   De här är lite ful fina men vill ha dem :)

Nu ska jag dra till affären och sen blir det sängen *natti natti, elller morri morri ? *

   

Mörker när jag lägger mig och mörker när jag vaknar

Kanske är en sammanfattning av Sveriges vinter iallafall innan snön faller och stannar kvar på marken.

Jag känner mig som en björn som borde gå i ide. när jag vaknar så vill jag fortsätta sova eftersom det är så mörkt i rummet. Men imorgon ska jag upp och dra ner på stan detta var mitt egna val. :) hoppas det inte blir allt för jobbigt.

På Onsdag ska jag till synsam och prova nya linser har tänkt mig sånna man kan sova med och ha i ögonen i en månad utan att byta.  det kommer helt klart vara värt det :)
Bättre än så länge än att sitta och vänta tills jag har råd med en ögon operation så är detta iallafall näst bäst.
Hoppas bara jag inte har några ärr kvar på hornhinnan..

Snart ska jag till jobbet och packa lite bröd. Jag hoppas jag fortfarande är rastavbytare :)

Jag har en period nu när jag drömmer konstiga och hemska drömmar och jag gillar det inte. Som idag tex slutade med att min mobil väkte mig precis innan jag började stor gråta i drömmen... :(

ska ta och dricka lite vatten.


Hmm..

Måste ringa och prata med chefen eller något sånnt. Vill skirva på min fastanställning nu innan januari.
Eftersom annars kanske folk får för sig även denna gång att det inte är rättvist att jag ska få fast utan att deras timmar borde öka istället. Även om det blev FEL även denna gången.

Första gången jag fick fast så hade det blivit fel de hade tydligen glömt oss som fick senare eller det va iallafall va de sa till mig. Denna gången hade de tydligen fel papper och jag blev sparkad. Nu när jag lämnade in rätt papper så ska jag få tillbaka anställningen igen. men varför vänta tills januari?

är det för att jag fick skriva på nya papper som gäller till den 10 januari ?

Detta gör att jag hamnar i en limbo... jag är fast anställd fortfarande men inte på pappret vilket gör att jag inte räknas som fast än. Så nu när de ringer så har jag 3 nej på mig innan de kan ta bort mig från listan.

Jag vill jobba extra men som sagt även om man bestämt att göra något med någon annan så ansers inte det vara ett gilltligt skäl. 

:(


Strömavbrott!

Japp det var va de va på jobbet nu i lördags natt när jag jobbade. Det blev svart och där stod man och såg inte ett skit. Ahh! skrek jag när allt bara slocknade och skämdes gjorde jag också eftersom  jag tänkte att det förmodligen kommer tändas när som helst. me ndet var släkt i 1,5 timme.
 lite kaos på våran linje den första minuten. Jag frös och stod och funderade på hur jag skulle göra eftersom jag inte kunde se om det kom dåligt bröd. *haha* Frida ropade att jag skulle stända av maskinen för den gick iallafall. jag ropade att jag inte hittade handtaget och fumlade runt maskinen och den hittade jag pga en klister remsa som lyser i mörkret men det tog mig ett tag att hitta handtaget *haha* Sandy letade sig fram så hon kunde vipa plåtgrejen på 3:an så att brödet inte kom till maskinen.

Sen pratade jag med Lina om hur det blev med min tjänst pga felet cheferna gjorde.  det visar sig att i januari så är jag fast anställd igen. men hur många timmar jag får är inte helt bestämt än. men mellan 15 - 7 timmar.

Började nämligen före en i packen som har glömt när han började man undrar just varför han glömmer det när han pratar med mig :P

nej nu ska jag äta lite frukost och sen ska jag sova :)

är så glad över att jag fått tillbaka jobbet iallafall, mindre timmar men det viste jag redan att det skulle bli :)


RSS 2.0